- 29 Mayıs 2016
- 547
- 533
- 33
- 31
Isin bu boyutuna arkadasin konusuna saygimdan girip de uzatmak istemiyorum .Ogluna yasatican ilk tecrubeyi de, ya kizina? Adam seviyor, asik oluyor, kiz bekle, evlendikten sonra diyor.. Adam yillarca rahip gibi beklemek zorunda, cevresinde onlarca kiz kadin dolanirken.. Baska kadina sadece seks icin yanasirsa bu arada, aldatmis oluyor. Geneleve gitse fark eder mi? Aldatma aldatmadir. Sevdigini bir kere aldatan, sevdigi ve evlendigi kadini hic aldatmaz mi? Bir kere tadini almaya, alismaya gor..
Valla benden başkası da yanlış anlamış o zaman.Tabunun ne demek olduğunu öğrenin bence.Tek taraflı niye bakıyorsunuz ki siz olaya.Ondan sonra beni yanlış anlamışsın dersiniz tabii. Sizin görüşünüze göre erkeklere göre tabu değil çünkü hepsi geneleve gidiyor aileler bir şey demiyor ama düşünün bakalım oralara hepsi niye gidiyor?Cinsellik ülkede "tabu" olduğu için olmasın?Abla sen beni çok yanlis anlamissin da ben hıc ugrasamicam
Çok iyi dusunmussunüz.Biliyorsunuz aramiyordu beni geldiğinden beri. Biriyle anlaştım bu işlerle ugrasiormus adam. Isinin ehli çıktı hakikaten
Tabunun ne demek olduğunu anladigim gibi sizin de ne demek istediğinizi gayet iyi anladım . Sözde ben burada birseyler anlatmaya çalışırken erkekleri savunMuş oluyormusum. Istersen kırk kişi yanlış anlasin ben ne demek istediğimi gayet iyi biliyorum . Eğer tabu olsaydı bu erkekler bu kadar kadını nereden bulup bu haltları yerdi ? O kadınlar kadın değil mi başka cins mi ? Resmen olayı getirmeye çalıştığınız nokta sevgililer ile yasamadigi için aldatiyor demeye getiriyorsunuz. Bunun içinden çok şey çıkar da yeri değil . Eğer tabu olsa erkek de utanir gizlerdi bu kadar pişkin olmazdı. Lafa bak yahu sevgilisi ile birlikte olamadığı için aldatiyormusValla benden başkası da yanlış anlamış o zaman.Tabunun ne demek olduğunu öğrenin bence.Tek taraflı niye bakıyorsunuz ki siz olaya.Ondan sonra beni yanlış anlamışsın dersiniz tabii. Sizin görüşünüze göre erkeklere göre tabu değil çünkü hepsi geneleve gidiyor aileler bir şey demiyor ama düşünün bakalım oralara hepsi niye gidiyor?Cinsellik ülkede "tabu" olduğu için olmasın?
aynen çeyiz düzen benim de hevesim kaçtıBir de hakkaten erkeklerden soğudum. Hiç evlenmemeyi düşünüyorum artık.
Buna tek cevabım şudur:Bu aldatılan kadınların hepsi eşlerini aldatsın.Eşleri ve toplum ne diyecek bu kadına görün bakalım madem.Bu aldatan erkeklere kimse laf etmez ama kadınlara ne derler biliyorsunuz.Toplum iki yüzlü bu bir. İkincisi sevgilisiyle yatar yatmaz bu beni de ilgilendirmez ki bu konuda da gördük bu coğrafyadaki erkekler doyumsuz çoğu aldatıyor.Neden tabu diye de ondan Amerika örneğini okumuşsunuz inşallah da anlarsınız hepiniz neden burda daha fazla.Tabunun ne demek olduğunu anladigim gibi sizin de ne demek istediğinizi gayet iyi anladım . Sözde ben burada birseyler anlatmaya çalışırken erkekleri savunMuş oluyormusum. Istersen kırk kişi yanlış anlasin ben ne demek istediğimi gayet iyi biliyorum . Eğer tabu olsaydı bu erkekler bu kadar kadını nereden bulup bu haltları yerdi ? O kadınlar kadın değil mi başka cins mi ? Resmen olayı getirmeye çalıştığınız nokta sevgililer ile yasamadigi için aldatiyor demeye getiriyorsunuz. Bunun içinden çok şey çıkar da yeri değil . Eğer tabu olsa erkek de utanir gizlerdi bu kadar pişkin olmazdı. Lafa bak yahu sevgilisi ile birlikte olamadığı için aldatiyormus
Son bir cevap veriyorum konuyu burada yazmak rahatsız edici çünkü .Buna tek cevabım şudur:Bu aldatılan kadınların hepsi eşlerini aldatsın.Eşleri ve toplum ne diyecek bu kadına görün bakalım madem.Bu aldatan erkeklere kimse laf etmez ama kadınlara ne derler biliyorsunuz.Toplum iki yüzlü bu bir. İkincisi sevgilisiyle yatar yatmaz bu beni de ilgilendirmez ki bu konuda da gördük bu coğrafyadaki erkekler doyumsuz çoğu aldatıyor.Neden tabu diye de ondan Amerika örneğini okumuşsunuz inşallah da anlarsınız hepiniz neden burda daha fazla.
seni sevmeyen ınsanlar mutlu olacaksaa o onların acizliği , insanlıktan yoksunlugu bu bırıncısıŞuan mideme giren kramplar eşliğinde anlatmaya calisicam.
Sevgili eşim 1 saat önce clubteydi. Ve ben bunu fotosuna kadar gördüm. Birini ayarladim evin önünde beklemesini söyledim. Arabanın plakasini verip hareket ettiğinde takip etmesini istedim. Ve irtibattaydik sürekli.
Saat 00 da aradı taksime geldi dedi ünlü bir gece kulübü var oraya girdi dedi. Bekle dedim çıkana kadar. 3 saat kadar durdu adam sürekli aradı o arada bilgi verdi. Sonra bi ara bi kavgaya karıştı falan diye aradı yine bekle dedim.
Yarım saat sonra çıktı kulüpten yanında o meşhur arkadaşı 2 tane de çıtır. .
Takip et dedim. Semtin birinde bi eve gitmişler.
Meğer hep oraya giderlermis o semte.
Bu süreçte eşimi de aradım bi taraftan acmadi.
Nerde olduğunu biliyorum yazdım. Atarlandi. Fotoğrafları attım direk aradı. Sen.... burdamiydin dedi kekeleyerek
Allah belanı versin dedim sadece.
Durum bu
Yeterince aciliyim lütfen hakaret etmeyin. Boşan mahkemeye sun da demeyin merak etmeyin toparlaniyim hepsine sıra gelicek. .
Sadece burda bana düşman olanlar da varsa sevinin ey düşmanlar aldatildim
Girdaptayim nefes alamıyorum boguluyorum ne yutkunabiliyorum ne aglayabiliyorum. Sadece bir deniz kenarına gidip denize doğru yürüyüp gözden kaybolmak istiyorum. .
Çok canım acıyor çok tarifi yok anlatmak imkansız. Yazamayabilirim Özür dilerim.
Türkiyede seks nasıl tabu yahu utanmasak davul zurna ile genelevde ilk tecrubeyi yasatacaz ogluslarimiza. Bizim ülkemizde erkek aldatması gayet normal bir durum . Toplum olarak direk kabul ettigimiz bir durum . Adam gittigi pavyon ile hava atıyor kahvehanede.
Tabu varsa o da erkeklerin eğlenilecek(?) değil evlenilecek kadınlarına yaptıkları baskı . @Saraylim bence erkek aldatması her yerde hemen hemen aynı
Mutlu son ..Günlerden bir gün bir adam bir kadına ‘benimle evlenir misin?’ diye sordu, kadın ‘hayır’ dedi.
Ondan sonra da kadın heep mutluluk içinde yasadı;
Rahatça alışverişe gidebildi, arkadaşlarıyla martini içebildi, her zaman temiz bir evi oldu, kimsenin arkasını toplamadı, hiçbir zaman yemek pişirmesi gerekmedi, hep zayıf kaldı ve hiç aldatılmadı!! .…
Canım benim çok zor. Allah yardımcın olsun. Düşmanları falanda düşünme merak etme sen, etme bulma dünyası kimsenin ahı kimse de kalmaz.Şuan mideme giren kramplar eşliğinde anlatmaya calisicam.
Sevgili eşim 1 saat önce clubteydi. Ve ben bunu fotosuna kadar gördüm. Birini ayarladim evin önünde beklemesini söyledim. Arabanın plakasini verip hareket ettiğinde takip etmesini istedim. Ve irtibattaydik sürekli.
Saat 00 da aradı taksime geldi dedi ünlü bir gece kulübü var oraya girdi dedi. Bekle dedim çıkana kadar. 3 saat kadar durdu adam sürekli aradı o arada bilgi verdi. Sonra bi ara bi kavgaya karıştı falan diye aradı yine bekle dedim.
Yarım saat sonra çıktı kulüpten yanında o meşhur arkadaşı 2 tane de çıtır. .
Takip et dedim. Semtin birinde bi eve gitmişler.
Meğer hep oraya giderlermis o semte.
Bu süreçte eşimi de aradım bi taraftan acmadi.
Nerde olduğunu biliyorum yazdım. Atarlandi. Fotoğrafları attım direk aradı. Sen.... burdamiydin dedi kekeleyerek
Allah belanı versin dedim sadece.
Durum bu
Yeterince aciliyim lütfen hakaret etmeyin. Boşan mahkemeye sun da demeyin merak etmeyin toparlaniyim hepsine sıra gelicek. .
Sadece burda bana düşman olanlar da varsa sevinin ey düşmanlar aldatildim
Girdaptayim nefes alamıyorum boguluyorum ne yutkunabiliyorum ne aglayabiliyorum. Sadece bir deniz kenarına gidip denize doğru yürüyüp gözden kaybolmak istiyorum. .
Çok canım acıyor çok tarifi yok anlatmak imkansız. Yazamayabilirim Özür dilerim.
Ne korkusu? Bir zamanlar otostopcu gayler vardi bazi caddelerin yol kenarlarinda.. Hala var mi bilmem, hayatlarini boyle kazaniyorlardi. Bir haber programi da yanasip pazarlik yapan arabadaki adamlara soruyordu AIDS var, korkmuyor musunuz? diye.. adamlarin kimi "bana birsey olmaz" diyordu, kimi de "atin olumu arpadan olsun" deyip isi girgira vuruyordu.
Adamlar korksa bu gibi yerler musterisizlikten kapanir.
Siz gerçek misiniz ?Türkiyede seks nasıl tabu yahu utanmasak davul zurna ile genelevde ilk tecrubeyi yasatacaz ogluslarimiza. Bizim ülkemizde erkek aldatması gayet normal bir durum . Toplum olarak direk kabul ettigimiz bir durum . Adam gittigi pavyon ile hava atıyor kahvehanede.
Tabu varsa o da erkeklerin eğlenilecek(?) değil evlenilecek kadınlarına yaptıkları baskı . @Saraylim bence erkek aldatması her yerde hemen hemen aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?