ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Isin bu boyutuna arkadasin konusuna saygimdan girip de uzatmak istemiyorum .

Abla sen beni çok yanlis anlamissin da ben hıc ugrasamicam
Valla benden başkası da yanlış anlamış o zaman.Tabunun ne demek olduğunu öğrenin bence.Tek taraflı niye bakıyorsunuz ki siz olaya.Ondan sonra beni yanlış anlamışsın dersiniz tabii. Sizin görüşünüze göre erkeklere göre tabu değil çünkü hepsi geneleve gidiyor aileler bir şey demiyor ama düşünün bakalım oralara hepsi niye gidiyor?Cinsellik ülkede "tabu" olduğu için olmasın?

Biliyorsunuz aramiyordu beni geldiğinden beri. Biriyle anlaştım bu işlerle ugrasiormus adam. Isinin ehli çıktı hakikaten
Çok iyi dusunmussunüz.
Adama da helal olsun.
O eşiniz olacak hanzo düşünsün şimdi.
Kursaginda kalmıştır denyonun.
Şimdi yana döne tutuşur ama tabii is işten geçti.
Seni hak etmemiş.
Bu kadar.
Hepimiz bir seyler yaşıyoruz. Senin de buymuş dedigin gibi.
Sen güçlü bir kadınsın,Ben de böyle seziyorum. Üzülecek olan o.
Sen kendine iyi davran.

Tabunun ne demek olduğunu anladigim gibi sizin de ne demek istediğinizi gayet iyi anladım . Sözde ben burada birseyler anlatmaya çalışırken erkekleri savunMuş oluyormusum. Istersen kırk kişi yanlış anlasin ben ne demek istediğimi gayet iyi biliyorum . Eğer tabu olsaydı bu erkekler bu kadar kadını nereden bulup bu haltları yerdi ? O kadınlar kadın değil mi başka cins mi ? Resmen olayı getirmeye çalıştığınız nokta sevgililer ile yasamadigi için aldatiyor demeye getiriyorsunuz. Bunun içinden çok şey çıkar da yeri değil . Eğer tabu olsa erkek de utanir gizlerdi bu kadar pişkin olmazdı. Lafa bak yahu sevgilisi ile birlikte olamadığı için aldatiyormus

Senin konularına oğlunun hatrina yorum yapmiyordum ama eşinin seni aldattığı belliydi.

Bir çok yorum gelmiş zaten sen de yeterince kötü bir durumdasindir bunu tahmin etmek zor değil. Bu yüzden olmuş olanla ilgili bir şey söylemek istemiyorum
bundan sonrasına bak.

Bence üzülme artık sevinmen gereken noktayı gör. Kötünün iyisi belki ama ne yazık ki kadınların büyük çoğunluğu aldatıyor ama hepsi bunun farkına varamiyor. Belki ben de aldatiliyorumdur ama bundan haberim olmadığı için eger aldatiliyor ve bilmiyorsam şuan senden daha kötü bir durum bence.
Sen en azından artık bu adam tarafından aldatilmayacaksin çünkü muhtemelen onu hayatından cikaracaksin.
Oğlun seninle olacak sen hayatını bir şekilde alnin ak devam ettireceksin.
Bırak o Tek başına hayatını sürdürmeye çalışsın . Yaptığı ayıp ile baş başa kalsın. Senin ayibin yok gunahin yok sen bak önüne boşver düşünmemek mümkün olmuyor ama disunmemeye bak kafanı sürekli başka şeylerle meşgul et. Biraz zaman geçsin herseyi o zaman detaylı oturur düşünürsün.

Buna tek cevabım şudur:Bu aldatılan kadınların hepsi eşlerini aldatsın.Eşleri ve toplum ne diyecek bu kadına görün bakalım madem.Bu aldatan erkeklere kimse laf etmez ama kadınlara ne derler biliyorsunuz.Toplum iki yüzlü bu bir. İkincisi sevgilisiyle yatar yatmaz bu beni de ilgilendirmez ki bu konuda da gördük bu coğrafyadaki erkekler doyumsuz çoğu aldatıyor.Neden tabu diye de ondan Amerika örneğini okumuşsunuz inşallah da anlarsınız hepiniz neden burda daha fazla.

Son bir cevap veriyorum konuyu burada yazmak rahatsız edici çünkü .
Eskiden olsa evet tabu denilebilirdi. Ama artık evlilik dışı ilişki yaşayan çok kadın var. Bunun hesabını yapmak bana düşmez ben yalnızca tabu olmadığını vurgulamak için yazıyorum . Yalnızca erkeklerden girdiniz diyorsunuz ama o erkeklerin birlikte oldukları kişiler de kadınlar. Toplum artık değişti tabu diye birsey yok . Sevgilisi ile yatamadigi için aldatan erkek de vardır ama bunu tek sebep olarak gosteremezsiniz. Üstelik böyle yaparak farkında olmadan sen "kadın"ı suçlamis oluyorsun . Üstelik sorulması gereken bir soru daha var . Evli erkekler neden yapıyor ? Yine mi Kadin suçlu kırmızı don giymedi tabu olduğu için diye mi ? Birçok sebep içinden cılız kalan bir sebebi tek neden diye gösterip de bana yüklenmeye çalışmayın.

seni sevmeyen ınsanlar mutlu olacaksaa o onların acizliği , insanlıktan yoksunlugu bu bırıncısı

hakkında hayırlısı olsun allahın sevgılı kuluymussun ki ıkıncı bebegin olmadı

Son yorumlardan sonra yahu bu kiz ne demis dedim bu yoruma geldim. Bir insan herhalde ancak bu kadar yanlis anlasilir.

Günlerden bir gün bir adam bir kadına ‘benimle evlenir misin?’ diye sordu, kadın ‘hayır’ dedi.
Ondan sonra da kadın heep mutluluk içinde yasadı;
Rahatça alışverişe gidebildi, arkadaşlarıyla martini içebildi, her zaman temiz bir evi oldu, kimsenin arkasını toplamadı, hiçbir zaman yemek pişirmesi gerekmedi, hep zayıf kaldı ve hiç aldatılmadı!! .…

Mutlu son ..

Canım benim çok zor. Allah yardımcın olsun. Düşmanları falanda düşünme merak etme sen, etme bulma dünyası kimsenin ahı kimse de kalmaz.

Hatırlıyorum o haberi. Küçüktüm.. O zaman anlamıştım erkekler için ne kadar önemli bir şey olduğunu.

Muhtemelen diğer adam karısını dah önce de aldatmış ve affedilmiş. Rahat rahat devam ediyor o da. Kocanız da ona uymuş. Yakalanmayacağını, yakalansa da affedileceğini düşünmüş büyük ihtimalle. Ama noldu diğer adam evliliğine devam ediyor en geç bir ay sonra yeni arayışlara da çıkar. Kocanız ise ortada kaldı. Çok pişman olacak çok

e-Kokulu-Kadin, post: 47851433, member: 728925"]Şuan mideme giren kramplar eşliğinde anlatmaya calisicam.

Sevgili eşim 1 saat önce clubteydi. Ve ben bunu fotosuna kadar gördüm. Birini ayarladim evin önünde beklemesini söyledim. Arabanın plakasini verip hareket ettiğinde takip etmesini istedim. Ve irtibattaydik sürekli.

Saat 00 da aradı taksime geldi dedi ünlü bir gece kulübü var oraya girdi dedi. Bekle dedim çıkana kadar. 3 saat kadar durdu adam sürekli aradı o arada bilgi verdi. Sonra bi ara bi kavgaya karıştı falan diye aradı yine bekle dedim.

Yarım saat sonra çıktı kulüpten yanında o meşhur arkadaşı 2 tane de çıtır. .

Takip et dedim. Semtin birinde bi eve gitmişler.

Meğer hep oraya giderlermis o semte.

Bu süreçte eşimi de aradım bi taraftan acmadi.

Nerde olduğunu biliyorum yazdım. Atarlandi. Fotoğrafları attım direk aradı. Sen.... burdamiydin dedi kekeleyerek

Allah belanı versin dedim sadece.

Durum bu

Yeterince aciliyim lütfen hakaret etmeyin. Boşan mahkemeye sun da demeyin merak etmeyin toparlaniyim hepsine sıra gelicek. .

Sadece burda bana düşman olanlar da varsa sevinin ey düşmanlar aldatildim

Girdaptayim nefes alamıyorum boguluyorum ne yutkunabiliyorum ne aglayabiliyorum. Sadece bir deniz kenarına gidip denize doğru yürüyüp gözden kaybolmak istiyorum. .

Çok canım acıyor çok tarifi yok anlatmak imkansız. Yazamayabilirim Özür dilerim.[/QUOT
Ya bu erkekler niye byle madem gözunuz disarda adam olmicaksiniz ne diye evleniyorsunuz Allah sabir versin canm cok zor bi durum

En sinir bozucu şey ise başka bir kadın falan değil, kandırılmak. Aptal yerine konmak, gözünün içine baka baka yalan söylenmesi.

Ulan gerizekalı, senin kadar kafası çalışmıyor mu bu kadının? Nedir bu özgüvenin temeli?

Çok sinirlendim, çok. İnsanın zekasına hakaret ediyorlar samanla dolu beyinlerine bakmadan.

Siz gerçek misiniz ?
Kızınıza da bu tecrübeyi yaşatacak mısınız? Aaa olur mu kızım sen bekle kendi evleneceğin adama sakla. Adam her haltı yesin değil mi
Yazık çok yazık. Ben çok iğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…