Ve Benimde Bir Derdim Var:(

sen bebeğimden vazgeçtin ama bende senden vazgeçtim deyip gidecen babanın evine bu kadar basit bişi için bu laf söylenirmi.. ne sanıyolar bu erkekler kendilerini bulunmaz hint kumaşımı

Memlekte gitmesek olur ama oradaki evimiz satılıyor ve son defa kalmak istedim. Çocukluğumun geçtiği yer(
Çocuk aldırma konusuna gelince hem eşim inanmaz hemde ben onun yaptığı gibi çocuğum üzerinden çirkin şeyler söylemek istemiyorum

Benim dediğimin çocuğun üzerinden çirkin şeyler söylemek olduğunu nereden çıkardın ?
Sadece küçük bir ders vereceksin. Söylediği sözleri düşünüp söylemesi hakkında. Ama tamam aklına yatmadıysa, al karşına güzelce anlat.

Her kavgada küfür edelim , bebek aldıralım, hatta boşanalım mesela. Sinir geçince de tekrar evlenip, çocuk yaparız. Ne var ki.. Gayet normal.

.

Son düzenleme:

Hayır yanlış anlama eşim çocuğu aldır dedi ve bu çirkindi ben onun gibi yapmak istemediğimi anlatmak istedim sadece. Bilmiyorum belkide dediğin gibi yapmalıyım:S Az önce geldi niye yatmıyomusun niye ağlıyosun vs... Konuşmadım ...

söz konusu aileler kendi ailelerimiz olduğu zaman hep savunmacı kimliğimiz ortaya çıkıyor...
görümceniz ve ya kaynınızın iki gününü yaşadığınız şehirde geçirmek istemediği ve sizi beklemeden köye gittiklerini düşündüm... kocanızın da bunu savunmasını....

o zaman da belki siz çok kızacaktınız ve ailesini anlayışsızlıkla suçlayacaktınız...

kısacası herkes karşı tarafın yaptığını kusur görür olmuş günümüzde...

kavganızın çıkış sebebine bakılırsa eşiniz de kendince haklı... bilmiyorum tam tersi olsa sizin tepkiniz ne olurdu... kendi kardeşinizin ki kadar tabi canım haklı der miydiniz?

yani tartışmayı düşününce, sizin haklı olarak ailenizi savunduğunuz gözlerimin önüne geldi... eşiniz de buna tahammül edemedi...

neyse, eşinizin son söyledikleri hiç hoş olmamış... neden kavganıza bebeği karıştırmış olabilir...
yani insan bazen öfkeli anında ağzından çok şey kaçırıyor... isteyerek mi hamile kaldınız?
eşinizin bebeğinizin olacak olmasına tepkisi neydi??

yani sanki bebeği istemiyor da hazır da kavga etmişken, aldır dedi işte.. manayla bunu da aradan çıkart gözüyle mi baktı ki...

hiç hoş şeyler değil bunlar da yaaa

Hasbinallah.Zaten sen o bebeği düşünce gücü ile yaptın .Terbiyesiz!
Ne olursa olsun insan eşine dermi onu.Çok içerledim. Bence de iyi bir fikir bebeği aldırdım demek.Nasıl hissediyormuş bakalım.

Yok kızmadım. Yanlış da anlamadım. Bir de utanmadan "niye ağlıyorsun?" diyor ha... Erkeklerin her şeyi yapıp üstüne, "ben bir şey yapmadım" tavırlarına çok gıcığım ya

çok kırıcı olmu ve bayram öncesi hiç hoş olmamıs. ama böyle davranmasına izin vermeyin söylediği şeylere dikkat etmeli. siz hamilesiniz zaten duygusal anınız bebeğiniz için kendinizi üzmeyin o da hissediyordur annesinin üzüldüğünü

Ne kadar ağzı ayarsız bir kocan varmış..
sizi adım adım başından def edecek herhalde, önce bebekten kurtulacak sonra da senden...

Bebeği ikimizde istedik... Hatta 2 aylık denemeden sonra doktora gitmeye falan kalktı. testi birlikte yaptık gecenin onunda koşa koşa hastaneye götürdü emin olmak için vs. Çok sevindi anlayacağınız.
evet aslında dediğiniz açıdan bakmamıştım ama bunları söylememesi gerekirdi... Yarın doktor kontrolüm vardı. Git doktora aldır sonrada dava aç dedi... Sinirle elbet bişeyler söylenir ama bu kadarda ileri gidilir mi ki(

Bebeğinizi aldırmayacağınızdan eminse evden gitmekle gözünü korkutun... Yarın alın karşınıza konuşmasına izin vermeden çocuğumu elbette aldırmam ama benden ve ondan kurtulmaya bu kadar meraklıysan ben ona sensiz de bakarım de... Baştan ona muhtaç olmadığını anlamasını sağla... Çok kızdım ona... Gerekirse annenlerle git aklı başına gelene kadarda gelme...

sen bebeğimden vazgeçtin ama bende senden vazgeçtim deyip gidecen babanın evine bu kadar basit bişi için bu laf söylenirmi.. ne sanıyolar bu erkekler kendilerini bulunmaz hint kumaşımı
Aslında yapmam gereken bu haklısın Ama işte insan ne olursa olsun kolay kolay vazgeçemiyor Birde bebeğim var şimdi

Yok kızmadım. Yanlış da anlamadım. Bir de utanmadan "niye ağlıyorsun?" diyor ha... Erkeklerin her şeyi yapıp üstüne, "ben bir şey yapmadım" tavırlarına çok gıcığım ya

evet sanki hiçbişey olmamış gibi...

evet en mantıklısı sen annenin evine git, çocuğu aldırdım, davayı da açtım de.
erkeklerin sağı solu belli olmuyor gerçi burdan yazmak kolay.
ne diyim, bayram öncesi uzatmayın daha fazla, o da anladı belki hatasını ondan geldi sordu.
ama erkek işte odun, iki laf etse,özür dilese ölür sanki

anladım.. bebeğini bu kadar neşeyle karşılayan bir baba neden böyle der ki...
tabi ki söylediklerini haklı çıkartmaz ama kavga anınızı düşünürseniz bu sözü ne şekilde söyledi?

yani, siz hep kendinizi ve ailenizi savunduysanız...bir tek doğruyu sizin ve ailenizin bildiğini hissettirdiyseniz....
ve yarında madem kontrolünüz varmış, iyi gitmişken hastaneye bebeği de aldır gelirken de dava aç boşanalım diye aslında bir şekilde sizle dalga mı geçti...?

kendisini hiçe saydığınızı düşünüyor olabilir... benim bebeğimi de aldırırsın sen, üstüne bir de boşanırız falan...

siz en son ne söylemiştiniz ki bunları dedi...? bence bunları düşünün...
Söyleniş tarzı da önemli bir durum...

merciminkcok uzuldum cnm senın ıcın nolur sıkma canını bebısını dusun hersey duzelır

sinirlenince yarın doktora gitmiyorum dedim. Oda çokta umrumda dedi. Sonrasında Yarın git çocuğu aldır sonrada dava aç dedi... Diyorum ya eşim aslında çok iyi biridir benide çok sever. Ama sinirlede olsa bunlar söylenmez ki(

merciminkcok uzuldum cnm senın ıcın nolur sıkma canını bebısını dusun hersey duzelır

Yasemnn saol canım ya Bak bebiş bekleme macerasını birlikte yaşarken şimdi nerde karşılaştık

bebeği aldır ne demek ya bu basit bişey mi bi eşya mı cansız bir varlık mı bu her kavga edişinde git aldır diyecek kadar.. bir babaya yakışan sözler değil.. insanlar evlat sahibi olmak için ne kadar ugrasıyor.. eşin problemlı bi insan bence.

Yasemnn saol canım ya Bak bebiş bekleme macerasını birlikte yaşarken şimdi nerde karşılaştık

bak bebiş macerasını kazandın sonucta bu onun yanında cocuk oyuncagıhaklısın tabı cok zor bı durum ama duzelcek merak etme sen susmaya devam et sadece hatasını anlıycak mutlaka ozur dıleyecek senden kendıı uzme yeterkı stres ıı degıl bılıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…