- 31 Temmuz 2012
- 640
- 23
- 68
- Konu Sahibi merciminik
-
Senin eşin babasıyla bayram namazına gitsin diye 2 günmü kaybetsin çalışan abin hemde 8 saatlik yolmuş gidecekleri mesafe eşin ya paşa paşa babasıyla bayram namazına gider oturur bayramınızı kutlarsınız bulunduğunuz yerde memleket neresiyse gitmezsiniz yada nasıl gidiyorsa bayram namazını babasıyla kılar otobüsemi biner nasıl giderse gider anlamadımki memlekete gitmeseniz olmuyormu bu bir birde niye insanlar sizin daha doğrusu eşinin kaprisleri yüzünden kendilerini ona göre ayarlamak zorunda kalsınlarki anladığım kadarıyla gidecekleri araba sizin ailenizin takılan uydurur kendini takıldıklarına.Çok hıksız eşin ettiği laflarında yenilir yutulur tarafı yok sen hep alttan alarak bu lafları etmesine zemin hazırlamışsın senin yerinde olsam yarın o işdeyken ararım çocuğu aldırdım derim umarım iki eli yakanda olur öbür tarafta der kapatırım teli hak etmiş çünkü öyle iyilik bir tarafın iyiliğiyle herkes iyi olur
Memlekte gitmesek olur ama oradaki evimiz satılıyor ve son defa kalmak istedim. Çocukluğumun geçtiği yer(
Çocuk aldırma konusuna gelince hem eşim inanmaz hemde ben onun yaptığı gibi çocuğum üzerinden çirkin şeyler söylemek istemiyorum
Benim dediğimin çocuğun üzerinden çirkin şeyler söylemek olduğunu nereden çıkardın ?
Sadece küçük bir ders vereceksin. Söylediği sözleri düşünüp söylemesi hakkında. Ama tamam aklına yatmadıysa, al karşına güzelce anlat.
Hayır yanlış anlamaeşim çocuğu aldır dedi ve bu çirkindi ben onun gibi yapmak istemediğimi anlatmak istedim sadece. Bilmiyorum belkide dediğin gibi yapmalıyım:S Az önce geldi niye yatmıyomusun niye ağlıyosun vs... Konuşmadım ...
söz konusu aileler kendi ailelerimiz olduğu zaman hep savunmacı kimliğimiz ortaya çıkıyor...
görümceniz ve ya kaynınızın iki gününü yaşadığınız şehirde geçirmek istemediği ve sizi beklemeden köye gittiklerini düşündüm... kocanızın da bunu savunmasını....
o zaman da belki siz çok kızacaktınız ve ailesini anlayışsızlıkla suçlayacaktınız...
kısacası herkes karşı tarafın yaptığını kusur görür olmuş günümüzde...
kavganızın çıkış sebebine bakılırsa eşiniz de kendince haklı... bilmiyorum tam tersi olsa sizin tepkiniz ne olurdu... kendi kardeşinizin ki kadar tabi canım haklı der miydiniz?
yani tartışmayı düşününce, sizin haklı olarak ailenizi savunduğunuz gözlerimin önüne geldi... eşiniz de buna tahammül edemedi...
neyse, eşinizin son söyledikleri hiç hoş olmamış... neden kavganıza bebeği karıştırmış olabilir...
yani insan bazen öfkeli anında ağzından çok şey kaçırıyor... isteyerek mi hamile kaldınız?
eşinizin bebeğinizin olacak olmasına tepkisi neydi??
yani sanki bebeği istemiyor da hazır da kavga etmişken, aldır dedi işte.. manayla bunu da aradan çıkart gözüyle mi baktı ki...
hiç hoş şeyler değil bunlar da yaaa
Aslında yapmam gereken bu haklısınsen bebeğimden vazgeçtin ama bende senden vazgeçtim deyip gidecen babanın evine bu kadar basit bişi için bu laf söylenirmi.. ne sanıyolar bu erkekler kendilerini bulunmaz hint kumaşımı
Yok kızmadım. Yanlış da anlamadım. Bir de utanmadan "niye ağlıyorsun?" diyor ha... Erkeklerin her şeyi yapıp üstüne, "ben bir şey yapmadım" tavırlarına çok gıcığım ya
Ne kadar ağzı ayarsız bir kocan varmış..
sizi adım adım başından def edecek herhalde, önce bebekten kurtulacak sonra da senden...
Bebeği ikimizde istedik... Hatta 2 aylık denemeden sonra doktora gitmeye falan kalktı. testi birlikte yaptık gecenin onunda koşa koşa hastaneye götürdü emin olmak için vs. Çok sevindi anlayacağınız.
evet aslında dediğiniz açıdan bakmamıştım ama bunları söylememesi gerekirdi... Yarın doktor kontrolüm vardı. Git doktora aldır sonrada dava aç dedi... Sinirle elbet bişeyler söylenir ama bu kadarda ileri gidilir mi ki(
sinirlenince yarın doktora gitmiyorum dedim. Oda çokta umrumda dedi. Sonrasında Yarın git çocuğu aldır sonrada dava aç dedi... Diyorum ya eşim aslında çok iyi biridir benide çok sever. Ama sinirlede olsa bunlar söylenmez kianladım.. bebeğini bu kadar neşeyle karşılayan bir baba neden böyle der ki...
tabi ki söylediklerini haklı çıkartmaz ama kavga anınızı düşünürseniz bu sözü ne şekilde söyledi?
yani, siz hep kendinizi ve ailenizi savunduysanız...bir tek doğruyu sizin ve ailenizin bildiğini hissettirdiyseniz....
ve yarında madem kontrolünüz varmış, iyi gitmişken hastaneye bebeği de aldır gelirken de dava aç boşanalım diye aslında bir şekilde sizle dalga mı geçti...?
kendisini hiçe saydığınızı düşünüyor olabilir... benim bebeğimi de aldırırsın sen, üstüne bir de boşanırız falan...
siz en son ne söylemiştiniz ki bunları dedi...? bence bunları düşünün...
Söyleniş tarzı da önemli bir durum...
mercimink cok uzuldum cnm senın ıcın nolur sıkma canını bebısını dusun hersey duzelır
Yasemnn saol canım yaBak bebiş bekleme macerasını birlikte yaşarken şimdi nerde karşılaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?