- 14 Mayıs 2012
- 319
- 19
- 118
- Konu Sahibi merciminik
-
Yarın ortadan kaybol ...
Akşam eve gel, yat uyu. Birkaç gün öyle dolan. Elbet soracaktır.
Noldu filan diye. Dediğini yaptım bebeği aldırdım de bir bakalım nolacak.
Öyle ağzından çıkan kelimeleri dikkat etsin beyfendi. Her şey konuşmak kadar kolay değil.
Cinlerim tepeme çıktı haaa bu cümleye benim ...
İşte bugüne kadar hep ben düştüm üstüne o da çok ilgilidr normalde ama kavga edince hep ben giderim barışmaya... ama bu defa gitmeyeceğim bir şkeilde hatasını anlaması lazım... Ama evdeki huzurszluğa nasıl dayanacağımı bilmiyorumErkek milleti işte en iyi becerileri arkalarını dönüp arsız arsız yatmakbiz kadınlarda düşün düşün derde düşmek üstelik haklıyken :26: Konuştuğu sözlere eminim pişman olmuştur sen kırıldığını belli et yeter bırak o sana yanaşsın gönlünü alsın sen ne kadar üstüne düşersen oda o kadar arsız olur
Kesinlikle katılıyorum. Ama pişman olmaz da ilerde bebeğini aldırmadığını fark ederse neler olur bilmiyorum.Peki ailen önden gitse siz pazar günü namazdan sonra gitseniz olmaz mı?
Kesinlikle katılıyorum. Ama pişman olmaz da ilerde bebeğini aldırmadığını fark ederse neler olur bilmiyorum.Peki ailen önden gitse siz pazar günü namazdan sonra gitseniz olmaz mı?
Normalde bizde öyle düşünmüştük,bu ara biraz sıkışığız ve yol parası çok fazla tutacak bizi etkileyeck kadar. Annemlerde arabayla gittiği için onlarla gidelim demiştik...
Yarın ortadan kaybol ...
Akşam eve gel, yat uyu. Birkaç gün öyle dolan. Elbet soracaktır.
Noldu filan diye. Dediğini yaptım bebeği aldırdım de bir bakalım nolacak.
Öyle ağzından çıkan kelimeleri dikkat etsin beyfendi. Her şey konuşmak kadar kolay değil.
Cinlerim tepeme çıktı haaa bu cümleye benim ...
Ne yalan söyleyeyim kardeşiniz de haklı. Benim de öyle bir fırsatım olsa ben de erken gitmek isterdim. O zaman ailenizle erken bayramlaşırsınız onları uğurlarsınız siz kalırsınız. Ya da yok ille de gideceğim diyorsanız tam tersi olur. Kayınvalidenlerle erken bayramlaşır ailenle gidersiniz. Önümüzde bayram mı kalmadı ki. Bence bu kadar büyütülecek bir konu değil. Eşiniz çok abartmış konuyu.
Kardeşim kesinlikle haklı...
Ailemin benden uzaklaşmak istediğine kadar neler neler söyledi...
Tartışırsın vs ama insan neden aileye dil uzatır ki...
Şimdi hiçbir yere gitmiyoruz... Ne olacak bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?