- 18 Temmuz 2012
- 1.949
- 5
- 88
- 33
- Konu Sahibi merciminik
-
bebeği aldır ne demek ya bu basit bişey mi bi eşya mı cansız bir varlık mı bu her kavga edişinde git aldır diyecek kadar.. bir babaya yakışan sözler değil.. insanlar evlat sahibi olmak için ne kadar ugrasıyor.. eşin problemlı bi insan bence.
Yarın doktora gitmelimiyim sizce kızlar...
Doktorum bir saat uzaklıkta. Eşimde her zaman uzun süre izin alamadığı için bana yakında bi doktora gitmediğim için haksızlık yaptığımı söylemişti. Her anını babası olarak o da yaşamak istiyormuş. Kalp atışını duymak vs...
Şimdi bu söylenir mi yabunları söyleyen biri çocuğu aldır der mi ya (Yarın içinde izin almıştı oysaki...
Yarın ortadan kaybol ...
Akşam eve gel, yat uyu. Birkaç gün öyle dolan. Elbet soracaktır.
Noldu filan diye. Dediğini yaptım bebeği aldırdım de bir bakalım nolacak.
Öyle ağzından çıkan kelimeleri dikkat etsin beyfendi. Her şey konuşmak kadar kolay değil.
Cinlerim tepeme çıktı haaa bu cümleye benim ...
sinirlenince yarın doktora gitmiyorum dedim. Oda çokta umrumda dedi. Sonrasında Yarın git çocuğu aldır sonrada dava aç dedi... Diyorum ya eşim aslında çok iyi biridir benide çok sever. Ama sinirlede olsa bunlar söylenmez ki(
(
hangı erkek problemlı deılkısınırle soyledı o sozlerı o..hem unutma onlar bızım gbı deıl cocugu elıne aldıgı zaman baba oldugunu anlıycak suan onda babalık duygusu yokkı...
neden olmasın ki babalık duygusu ? normal bi insan bunu demez bence bi insan sinir anında git çocuğu aldır istemıyorum falan der mi ya bu kadar değersiz bi varlık mı bu ?
Yani şimdi kime anlatsam ne yapsam bilmiyorum... Kimseyle paylaşamam... Kimseden akıl alamam... Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...
Eşimle saçma sapan bir konu yüzünden tartışmaya başladık... Şakanın arkası kaka oldu anlayacağınızKonu şu : Bu bizim ilk bayramımız ve benim ailem, babam bayram öncesi memlekete gittiği için onlarda cuma iş çıkışı memlekete gidiyor Pazara kadar beklemiş olsalardı bizde onlarla gidecektik ama kardeşim çalıştığı için 2 gün kaybetmek istemiyor. Eşimde babasıyla gitmek istiyor bayram namazına. İşler öyle bir karıştı ki kafayı yicem. Tartışmaya başladık. Ailemin örf adet bilmediğinden vs bahsetti. Bizi beklemiş olsalar memlekete gitmeleri sorun değil ama beklemedikleri için memlekete gitmeleri örf adet bilmemezlik olarak adlandırılıyor... Başladı tartışma büyüdü büyüdü... Saçma sapan bir sürü şey söylendi hatta iş s... git olayına kadar vardı. Küfretti... Yarın doktora git çocuğu da aldır dedi. 1.5 aylık hamileyim... Eşim çok iyidir aslında ama bazen nasıl böyle canavara dönüşüyor anlamıyorum. Her kavgada mutlaka ben onu yumuşatırım bir şekilde barışırım ama bu defa bebeği aldır demesi ve küfretmesi çok gücüme gitti
ne yapacağımı bilmiyorum...
Yarın ortadan kaybol ...
Akşam eve gel, yat uyu. Birkaç gün öyle dolan. Elbet soracaktır.
Noldu filan diye. Dediğini yaptım bebeği aldırdım de bir bakalım nolacak.
Öyle ağzından çıkan kelimeleri dikkat etsin beyfendi. Her şey konuşmak kadar kolay değil.
Cinlerim tepeme çıktı haaa bu cümleye benim ...
ne demek ya..babanız bayram programını damadın keyfine göre mi yapacak
kendisi çok örf adet biliyorsa babasıyla bayram namazını kılar biner otobüse gider memlekete
insanları bayram günü memleketinden akrabalarından alıkoymak mı örf adet bilmekmiş
başkasının imkanlarıyla ağalık yapmak kolay
binsin otobüse gitsin büyüklerinin elini öpmeye
büyükleri bekletmek adet değil..
bi de utanmadan saygısızca küfür etmiş bebeği aldır demeye kadar varmış.şimdi bu adam mı örf adet biliyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?