Ve Benimde Bir Derdim Var:(

merciminik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
319
19
118
Yani şimdi kime anlatsam ne yapsam bilmiyorum... Kimseyle paylaşamam... Kimseden akıl alamam... Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...
Eşimle saçma sapan bir konu yüzünden tartışmaya başladık... Şakanın arkası kaka oldu anlayacağınız:( Konu şu : Bu bizim ilk bayramımız ve benim ailem, babam bayram öncesi memlekete gittiği için onlarda cuma iş çıkışı memlekete gidiyor:( Pazara kadar beklemiş olsalardı bizde onlarla gidecektik ama kardeşim çalıştığı için 2 gün kaybetmek istemiyor. Eşimde babasıyla gitmek istiyor bayram namazına. İşler öyle bir karıştı ki:( kafayı yicem. Tartışmaya başladık. Ailemin örf adet bilmediğinden vs bahsetti. Bizi beklemiş olsalar memlekete gitmeleri sorun değil ama beklemedikleri için memlekete gitmeleri örf adet bilmemezlik olarak adlandırılıyor... Başladı tartışma büyüdü büyüdü... Saçma sapan bir sürü şey söylendi hatta iş s... git olayına kadar vardı. Küfretti... Yarın doktora git çocuğu da aldır dedi. 1.5 aylık hamileyim... Eşim çok iyidir aslında ama bazen nasıl böyle canavara dönüşüyor anlamıyorum. Her kavgada mutlaka ben onu yumuşatırım bir şekilde barışırım ama bu defa bebeği aldır demesi ve küfretmesi çok gücüme gitti:(
ne yapacağımı bilmiyorum...

Peki ne yapmalıyım?
Şimdi o yatağında mışıl mışıl uyuyor gayet rahat... bense burada kafam kazan gibi...

OY,OY,Oyyy ! Çok kırıcı olmuş.Demin de yazdım bayram geldi mi erkekler çıldırıyor,demek ki... :)) Allah akıl fikir versin ne diyeyim.(erkeklere)

Yarın ortadan kaybol ...
Akşam eve gel, yat uyu. Birkaç gün öyle dolan. Elbet soracaktır.
Noldu filan diye. Dediğini yaptım bebeği aldırdım de bir bakalım nolacak.
Öyle ağzından çıkan kelimeleri dikkat etsin beyfendi. Her şey konuşmak kadar kolay değil.
Cinlerim tepeme çıktı haaa bu cümleye benim ...

karmakarışık anlatmışsın. sorunun ne olduğunu tam anlayamadım ama, sana o şekilde küfür etmesi çok yanlış. çok ayıpladım :19::20:

Ya kızlar anlamıyorum ben... eşim gerçekten çok iyi bir insandı ama sinirlenince gerçekten ne dediğini bilmiyor... Ve ben evliliğimizin 7.ayı olmasına rağmen yoruldum...

cnmmmm çook üzüldümmmm :S üzme tatlı canını bebeğinin saglıgını düşün bekle biraz sakin oldugu zaman konuşun küfür olayını fln hakkı yok sana böyle davranmaya

Benim ailem bayramda memlekte gidiyor. Babamın işleri olduğu için o bugün gitti annemlerde bayram olduğu için gitmek istedi. Onlarda cuma günü kardeşim işten çıkınca gidecekler. Eğer bayramın ilk günü gitmiş olsalardı bizde onlarla birlikte memlekete gidecektik. eşim ailesiyle bayramlaşmış olacaktı. İlk bayramımız birde bu bizim. Ama kardeşimin izni az olduğu için 8 saatlikte yol olduğu için 2 boşa beklemek istemedi. eşimde bunu örf adet bilmemezlik olarak adlandırdı. Ama eğer beklemiş olsalar sorun yok örf adet biliyor oluyorlar ona göre:S
Bu yüzden tartışma çıktı büyüdü işte ve o noktaya kadar geldi:(
Şimdi gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Her defasında ben barışmaya giderdim ama şimdi asla istemiyorum... Çok gücüme gitti:(

Erkek milleti işte en iyi becerileri arkalarını dönüp arsız arsız yatmak :19: biz kadınlarda düşün düşün derde düşmek üstelik haklıyken :26: Konuştuğu sözlere eminim pişman olmuştur sen kırıldığını belli et yeter bırak o sana yanaşsın gönlünü alsın sen ne kadar üstüne düşersen oda o kadar arsız olur :19:

Yarın ortadan kaybol ...
Öyle ağzından çıkan kelimeleri dikkat etsin beyfendi. Her şey konuşmak kadar kolay değil.

Kesinlikle katılıyorum. Ama pişman olmaz da ilerde bebeğini aldırmadığını fark ederse neler olur bilmiyorum. :50: Peki ailen önden gitse siz pazar günü namazdan sonra gitseniz olmaz mı?

Erkek milleti işte en iyi becerileri arkalarını dönüp arsız arsız yatmak :19: biz kadınlarda düşün düşün derde düşmek üstelik haklıyken :26: Konuştuğu sözlere eminim pişman olmuştur sen kırıldığını belli et yeter bırak o sana yanaşsın gönlünü alsın sen ne kadar üstüne düşersen oda o kadar arsız olur :19:
İşte bugüne kadar hep ben düştüm üstüne o da çok ilgilidr normalde ama kavga edince hep ben giderim barışmaya... ama bu defa gitmeyeceğim bir şkeilde hatasını anlaması lazım... Ama evdeki huzurszluğa nasıl dayanacağımı bilmiyorum:(

Kesinlikle katılıyorum. Ama pişman olmaz da ilerde bebeğini aldırmadığını fark ederse neler olur bilmiyorum. :50: Peki ailen önden gitse siz pazar günü namazdan sonra gitseniz olmaz mı?

Normalde bizde öyle düşünmüştük,bu ara biraz sıkışığız ve yol parası çok fazla tutacak bizi etkileyeck kadar. Annemlerde arabayla gittiği için onlarla gidelim demiştik...

sizde cumadan gidin canım? ama eşin maddi çıkar yüzünden böyle düşünmesi saçma?
of of erkek milleti işte kendi ailelerine gelince her şey mübahtır, senin ailene gelince çok rahat eleştirip laf söylerle, sıkma canını bebeğini düşün

Yok yok, zaten o an büyük ihtimal... Sen naptın ? İşte nasıl yaparsın, nasıl kıyarsın ? Diye üzülecektir.
Konu sahibi, sonra da kalkıp. "Merak etme, senin bir tane dangalak lafına bunu yapacak kadar duygusuzlaşmadım.
Ama sen bebeğimize kadar dilini uzatacak kadar duygusuzlaştın. Umarım bir daha, bu kadar duyarsızlaşmazsın.
Çünkü seni dinleyeceğim ana denk gelebilir !"
Diyecek. :34:

Normalde bizde öyle düşünmüştük,bu ara biraz sıkışığız ve yol parası çok fazla tutacak bizi etkileyeck kadar. Annemlerde arabayla gittiği için onlarla gidelim demiştik...

Ne yalan söyleyeyim kardeşiniz de haklı. Benim de öyle bir fırsatım olsa ben de erken gitmek isterdim. O zaman ailenizle erken bayramlaşırsınız onları uğurlarsınız siz kalırsınız. Ya da yok ille de gideceğim diyorsanız tam tersi olur. Kayınvalidenlerle erken bayramlaşır ailenle gidersiniz. Önümüzde bayram mı kalmadı ki. Bence bu kadar büyütülecek bir konu değil. Eşiniz çok abartmış konuyu. :19:

Yarın ortadan kaybol ...

Bebeğimi asla aldırmayacağımı bilir. Bu yüzden inanmaz...

Senin eşin babasıyla bayram namazına gitsin diye 2 günmü kaybetsin çalışan abin hemde 8 saatlik yolmuş gidecekleri mesafe eşin ya paşa paşa babasıyla bayram namazına gider oturur bayramınızı kutlarsınız bulunduğunuz yerde memleket neresiyse gitmezsiniz yada nasıl gidiyorsa bayram namazını babasıyla kılar otobüsemi biner nasıl giderse gider anlamadımki memlekete gitmeseniz olmuyormu bu bir birde niye insanlar sizin daha doğrusu eşinin kaprisleri yüzünden kendilerini ona göre ayarlamak zorunda kalsınlarki anladığım kadarıyla gidecekleri araba sizin ailenizin takılan uydurur kendini takıldıklarına.Çok hıksız eşin ettiği laflarında yenilir yutulur tarafı yok sen hep alttan alarak bu lafları etmesine zemin hazırlamışsın senin yerinde olsam yarın o işdeyken ararım çocuğu aldırdım derim umarım iki eli yakanda olur öbür tarafta der kapatırım teli hak etmiş çünkü öyle iyilik bir tarafın iyiliğiyle herkes iyi olur

Ne yalan söyleyeyim kardeşiniz de haklı. Benim de öyle bir fırsatım olsa ben de erken gitmek isterdim. O zaman ailenizle erken bayramlaşırsınız onları uğurlarsınız siz kalırsınız. Ya da yok ille de gideceğim diyorsanız tam tersi olur. Kayınvalidenlerle erken bayramlaşır ailenle gidersiniz. Önümüzde bayram mı kalmadı ki. Bence bu kadar büyütülecek bir konu değil. Eşiniz çok abartmış konuyu. :19:

Kardeşim kesinlikle haklı...
Ailemin benden uzaklaşmak istediğine kadar neler neler söyledi...
Tartışırsın vs ama insan neden aileye dil uzatır ki...
Şimdi hiçbir yere gitmiyoruz... Ne olacak bilmiyorum...

Kardeşim kesinlikle haklı...
Ailemin benden uzaklaşmak istediğine kadar neler neler söyledi...
Tartışırsın vs ama insan neden aileye dil uzatır ki...
Şimdi hiçbir yere gitmiyoruz... Ne olacak bilmiyorum...

Eşinizin gözünden de bakmaya çalışıyorum açıkcası olaya ama mantıklı bir neden bulamıyorum. Eşiniz ne yârdan geçiyor ne de serden... Acaba sinirli bir anına mı denk geldi de böyle bir tepki verdi. Bence biraz soğuk durun o zaman hatasını anlar.

Back
X