Merhaba hanımlar, biliyorsunuz bugün mahkemem vardı..
Saat 09.30 civarlarında anne babamla adliyede duruşma salonunun önündeydik.
Saat 10 gibi o geldi, kimliklerimizi görevliye verdik ve bizi çağırdılar girdik. İçeri girdiğimizde önlü arkalı yan yana olan oturma yerleri vardı, ben arka tarafa oturdum, o öne.
Tek kelime konuşmamız olmadı..
Bizden önce 2 çift vardı ve çekişmeliydi biri biraz uzun sürdü, bu arada eski eşim gözlerini ovuşturmaya başladı,sanırım ağladı..
Gözümden tek damla yaş akmadı, gayet güçlü,dirayetli durdum. Sanki çok mücadele etmiş,bu evlilik bitmesin diye çabalamış çırpınmış ta ben bitirmişim gibi ağlıyor birde..
Sonra biz geçtik,hakime hanım kararlı mısınız dedi evet dedim, ismim anne,baba adımızı sordu. Sonra hiçbir talebiniz var mı diye karşılıklı sordu,yok dedik.
Anlaşmalı olarak çiftlerin boşanmasına denildi ve bitti..
İmza attık,ben çıkabilir miyim dedim, 1 ay sonra gelmeniz lazım dedi ve çıktım..
Ardımdan o çıktı, gözleri sulu bir şekilde anne babama Allah a emanet olun dedi,gitti..
Sonrasında biz de çıktık..
bu arada mahkeme saatine 1 saat kala bu defa başka bir noterlikten mesaj geldi, ve babam kendisine eşyaları söyledi,Pazar günü alacağını söyledi..
Hislerim alınmış gibi,bir şey hissetmiyorum şuan.. 2-3 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum. Değişiklik olması İçin..
Bu konu da bu evlilikle ilgili son konumdu.

Vee bu defter burada kapandı..