Ve bir defter burada kapandı.

Bana kanser başlangıcı diyen ilgi alanı meme cerrahisi olan bir Prof.
Hani direkt bu işin uzmanı..
Bakalım sonuç çıkınca kendi doktoruna gideceğiz annemin, o ne diyecek.
Bu haberden daha iyi bir şey söyleyeceğini sanmıyorum maalesef :( umarım daha kötüsünü söylemez..
Bendekiler fibroadenom diye bir kitle imiş, sert,hareketli yapıda..
Benim ki de fibrodenom du yanlış yazdım sanırım. Genç kadınlar da vücut kendi üretiyormuş. Şeklinden ağırlığından bile biliyorlarmış, iyi mi kötü mü canını sıkma...

Annen içinde inşallah korktuğun değildir. Patoloji sonucu temiz gelir.

Hanımlar , annemin patoloji sonucu çıktı dün, ve gösterdik . Duktal karsinoma in situ çıkmış. Doktoru kanser değil dedi😊 ama kansere dönme ihtimali olan bir şeydi dedi, çok başında en başında müdahale ettik dedi 🙏 bayramdan sonra gelin, onkolog dr arkadaşlarla görüşüp hormon tedavisine başlayalım , o memeyi ve diğer memeyi koruma amaçlı dedi. Takibi gerekli dedi .
Çok şükür ki çok kötü bir sonuç almadık 😊
Şu ramazanın yüzü suyu hürmetine Allah tüm hastalara şifa versin, onların da yüzünü güldürsün 😊
İnşallah 5 ay sonraki ultrasonda bende bulunan fibroadenomlar da büyümemiş, değişmemiş olur.
Üzüntümü paylaştım bugüne kadar hep burda 1 defa da Sevincimi paylaşmak istedim 😊

Hanımlar biliyorsunuz boşanmıştım 3 Mayıs’ta. 1 ay önce gidip kararı almıştım ben. Ve karşı tarafa karar posta yoluyla gönderilecekmişti,öyle söylenmişti..
1 ay içinde karar kesinleşir, kimliğinizi değiştirirsiniz denilmişti.. ve ben sık sık kontrol ediyorum,hala onun soyadını taşıyorum..
Az önce adliyeyi aradım, karşı tarafa postalanıp postalanmadığına onun kararı alıp almadığına bakılamadı,sistemde arıza varmış. Kararın kesinleşmediğini söylediler..
Artık kimliğimi değiştirmek istiyorum, onun soyadını dahi görmek istemiyorum..

Eğer kararı almazsa bu hep sürüncemede mi kalacak böyle ? Bilen birileri yorum yaparsa çok sevinirim ya..

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanımlar biliyorsunuz boşanmıştım 3 Mayıs’ta. 1 ay önce gidip kararı almıştım ben. Ve karşı tarafa karar posta yoluyla gönderilecekmişti,öyle söylenmişti..
1 ay içinde karar kesinleşir, kimliğinizi değiştirirsiniz denilmişti.. ve ben sık sık kontrol ediyorum,hala onun soyadını taşıyorum..
Az önce adliyeyi aradım, karşı tarafa postalanıp postalanmadığına onun kararı alıp almadığına bakılamadı,sistemde arıza varmış. Kararın kesinleşmediğini söylediler..
Artık kimliğimi değiştirmek istiyorum, onun soyadını dahi görmek istemiyorum..

Eğer kararı almazsa bu hep sürüncemede mi kalacak böyle ? Bilen birileri yorum yaparsa çok sevinirim ya..
merhaba canım
inşallah en kısa zamanda çözersin merhaba demek istedim:KK54:

Canım malesef imzalaması lazım yoksa evet kesinleşmez. Ben boşandım adam yoktu avukatı vardı her yere de imza attırdım nüfustan da kontrol ettim eski soyadım artık.
Takip et aslında onun da süresi var 15 20 gün falan olması lazım. Sanşın bol olsun😁

Canım malesef imzalaması lazım yoksa evet kesinleşmez. Ben boşandım adam yoktu avukatı vardı her yere de imza attırdım nüfustan da kontrol ettim eski soyadım artık.
Takip et aslında onun da süresi var 15 20 gün falan olması lazım. Sanşın bol olsun😁
Avukat vs yok bizde.
Ben onunla veya onun ailesinden biriyle kesinlikle muhatap olmam bu saatten sonra imzalasın diye.
Peki imzalamazsa ne olur ? Hiçbir zaman boşanma esinlenmiş olmaz mı yani :/

Merhaba hanımlar, biliyorsunuz bugün mahkemem vardı..
Saat 09.30 civarlarında anne babamla adliyede duruşma salonunun önündeydik.
Saat 10 gibi o geldi, kimliklerimizi görevliye verdik ve bizi çağırdılar girdik. İçeri girdiğimizde önlü arkalı yan yana olan oturma yerleri vardı, ben arka tarafa oturdum, o öne.
Tek kelime konuşmamız olmadı..
Bizden önce 2 çift vardı ve çekişmeliydi biri biraz uzun sürdü, bu arada eski eşim gözlerini ovuşturmaya başladı,sanırım ağladı..
Gözümden tek damla yaş akmadı, gayet güçlü,dirayetli durdum. Sanki çok mücadele etmiş,bu evlilik bitmesin diye çabalamış çırpınmış ta ben bitirmişim gibi ağlıyor birde..
Sonra biz geçtik,hakime hanım kararlı mısınız dedi evet dedim, ismim anne,baba adımızı sordu. Sonra hiçbir talebiniz var mı diye karşılıklı sordu,yok dedik.
Anlaşmalı olarak çiftlerin boşanmasına denildi ve bitti..
İmza attık,ben çıkabilir miyim dedim, 1 ay sonra gelmeniz lazım dedi ve çıktım..
Ardımdan o çıktı, gözleri sulu bir şekilde anne babama Allah a emanet olun dedi,gitti..
Sonrasında biz de çıktık..
bu arada mahkeme saatine 1 saat kala bu defa başka bir noterlikten mesaj geldi, ve babam kendisine eşyaları söyledi,Pazar günü alacağını söyledi..
Hislerim alınmış gibi,bir şey hissetmiyorum şuan.. 2-3 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum. Değişiklik olması İçin..
Bu konu da bu evlilikle ilgili son konumdu. 😊
Vee bu defter burada kapandı..
Nedense benimde gözlerim doldu Allah yolunu açık etsin umarım hayatın bundan sonra çok daha iyi olur umarım yarım kalan ne varsa tamamlarsin hayatında ruhunda...

Back
X