evetşu herda dan başka herkesin gezdiği araba mı bu
doğru söylüyosn. Annesi, ablası, abisi hiçbiri arabadan inmiyordu bi ara ki yarın yine annesini doktora götürecek mesela. Sıfıra sıfır elde var sıfırım resmen
ya bi de beni tanısan bu kız kv görümce derdiyle uğraşacak tip değil dersin. Off offya biz birlikte doğum yaptık ya hera, ben hiç kıyamıyorum sana, şu çektiklerine, o aileye baya küfür ediyorum, bilesin.
son bi aydr para büyük sorun. Sürekli para açılıyo ister istemez. Evet eşim arada kaldı, sıkışmış durumda hatta. Ama ona yardım edesim bile gelmiyor. O kadar uzaklaştıkkiYenimi basladi problemler? Yazik daha bebeginiz cok kucuk. Bence gidin bir aksam yemege konusun. Sen ona soyle seni uzenleri o da sana soylesin. Maalesef bizim toplumumuz da erkek cocuklari Anne babanin geleceginin garantileri gibi goruluyor. Ikinizin calismasi tabi ki onlarda "paralari vardir" zihniyeti olusturuyor. Baska ne tur problemleriniz var bilmiyorum ama sanirim esiniz anne babasi ve ailesi(siz) arasinda kalmis. Sinirlenmeden sakince konusun umarim anliycakdir.
teşekkğrler bende sevgiyi arıyorum içimde bi yerlerdeNaçizane fikrim sadece ailesi ise sorun hemen boşanmayı düşünmeyin. Oturun etraflıca konuşun, mümkünse başka şehire taşının, ama sevginiz bitmediyse ayrılmayın
Hayırlısı olsun
Bi süre ayrı yaşamak iyi gelebilir, özleyecek misiniz bakarsınız. O da kendine çeki düzen verir belki, değerinizi anlarteşekkğrler bende sevgiyi arıyorum içimde bi yerlerde
Keşke arabayı daha sonra alsaydınız..
Adamın evliliği bitiyor hala aklı fikri babasına para vermekte yaa. Ne biçim bir vurdumduymazlık körlük bu.Kızlar uzuuuun bir aradan sonra selamlar.
Oğluş 7 aylık oldu. Eskiye göre çok daha iyi oğlum. Anneliğin tadına varıyorum artık.
İşe başladım. Baya bi oldu. Annem bakıyor oğluma, gündüz bana geliyor ben eve geldiğimde evine gidiyor. Bir düzenimiz var. İş iyi gidiyor. Stabil her şey.
Ama sizin beni uyardığınız o şey gerçek oldu. Eşimle birbirimizi bitirdik. Aşkımızı bitirdik. Tükendik. Artkk nadiren zoraki sarılıyoruz. Çok az konuşuyoruz. Özlemiyoruz. Yine de içimde hala umut vardı, bilemiyorm. Ben kendimi toparlamaya çalıştıkça ailesiyle ilgili sorunlar girdi aramıza.
Yine son olarak patlak vereni anlatayım. 2 hafta önce eşime 300 tl verdim( eşim kredi ödüyor arabamızın kredisi, ve eline çok az para geçiyor) bu parayı kendi ihtitaçları ve evin ihtiyaçları için vermiştim. O gün akşam eve geldi ve markete gidilmesi gerekti, benden tekrar para istedi. Dedim ki sabah vermiştim. Onu babama verdim bana verecek sonra dedi( babası vermez biliyorum önceki yaşanmışlıklardan). Tartıştık büyük. Babasından parayı zorla aldı geldi. Bugün yine benden bir miktar para istedi( üzermde yok çekemedim fln dedi ama biliyorm parası yok) ne için dedim, babasının bir ihtiyacı için olduğunj söyledi, ona veremeyeceğimi kibarca söyledim. Ama eşim büyüttü bana 'paracı, para sevici, bencil' gibi kelimeler kullandı. Ses etmedim. Çıktı gitti ve gelmedi.
Keşke hiç gelmese diyorum. Ben boşanmak istiyorm kızlar. Ama nasıl yaparım bilmiyorum. O kadar çok aşıkken nasıl tükendik bilmiyorm. Ne yapacağım, ne yapılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?