Ve biter

Arabanın sana faydası değil zararı var

Sigorta+kasko masrafıyla 1 yıl taksiyle istediğiniz yere gider birde park yeri aramazsınız

Satın arabayı herçekten zararı var hem kendini sıkıntıya sok hem sülalesinin keyfi olsun

Araba satılırsa borçta kalmaz para sıkıntısıda olmaz

Yenimi basladi problemler? Yazik daha bebeginiz cok kucuk. Bence gidin bir aksam yemege konusun. Sen ona soyle seni uzenleri o da sana soylesin. Maalesef bizim toplumumuz da erkek cocuklari Anne babanin geleceginin garantileri gibi goruluyor. Ikinizin calismasi tabi ki onlarda "paralari vardir" zihniyeti olusturuyor. Baska ne tur problemleriniz var bilmiyorum ama sanirim esiniz anne babasi ve ailesi(siz) arasinda kalmis. Sinirlenmeden sakince konusun umarim anliycakdir.

Kp nizn yaptigi bencilik kizmakta haklisiniz ama bosanmak icin sebep degil bence biraz sakinlesin bebis daha cok kucuk onun anne babasina ihtiyaci var

Naçizane fikrim sadece ailesi ise sorun hemen boşanmayı düşünmeyin. Oturun etraflıca konuşun, mümkünse başka şehire taşının, ama sevginiz bitmediyse ayrılmayın
Hayırlısı olsun

son bi aydr para büyük sorun. Sürekli para açılıyo ister istemez. Evet eşim arada kaldı, sıkışmış durumda hatta. Ama ona yardım edesim bile gelmiyor. O kadar uzaklaştıkki

Naçizane fikrim sadece ailesi ise sorun hemen boşanmayı düşünmeyin. Oturun etraflıca konuşun, mümkünse başka şehire taşının, ama sevginiz bitmediyse ayrılmayın
Hayırlısı olsun
teşekkğrler bende sevgiyi arıyorum içimde bi yerlerde

Sorun esinizde bir ailesi olduğunu bilmiyormuş gibi etrafa da kendini kullandırıyor. Aşırı iyi niyetli belki. Ve bunun için de etrafindaki hazır yiyiciler bitmez. Hayır diyebilmeyi öğrenmeli. Elinizde bol bol olur ayda yüklü miktar eve girer kazandığından verir ancak kendinden ve sizin rizkinizdan kisinca çok abes oluyor bunu anlaması lazim.

Kız evlat kendi ailesine veremez ama erkek kendi yemez yedirir mantığından nefret ediyorum..

aslında eşinizle esaslı bir konuşma zamanı şimdi.

biz biz olmak için bu yollardan geçtik ancak kendi bebeğimize hasret kalmak pahasına çalışıyorum. neden çünkü aie bütçemizin buna ihtiyacı var. ailen bunu nasıl görmezden geliyor. ben çalışmadığım takdirde ne olacak... lütfen babana bunu açıkla. zira sana olan saygımı zedeliyor bu durum. beni de anla. gerçekten çalışmazdım yoksa diyebilin.
ayrılık bu konuşmanın içinde geçmeli mi derseniz... bu konuşma daha önce yapıldıysa boşanma lafı konuşmanızın akışına göre geçebilir pek tabii bu durumdan eminseniz.. ama sakinleşin öyle konuşun.

Son düzenleme:
Bir de önceki konunuzdan hatırladığım arabayı sizden çok diğer aile fertleri kullanıyordu. Arabayı satın bence de öküz ölsün de ortaklık da bozulsun..

Adamın evliliği bitiyor hala aklı fikri babasına para vermekte yaa. Ne biçim bir vurdumduymazlık körlük bu.

Bi ara konunu okumuştum hatırladım şimdi.

Bebek daha küçük olur böyle parasal gerginlikler bence eşinize zaman verin biraz , kendi keseni ayırmaya çalış.

Kenarda birikimin olsun.

Tedbirli olmak lazım.

Aileler hep karıştırıyor zaten ortalığı kimin umurunda mutlu olsunlar da falan da fisman da

Evlenince kıymete biniyor ana - baba hoff bu erkek milletine

heramora canım belkı senın esın yok dıyemıyordur ozellıkle aılesıne. benım esımde kım para ıstese cebınde 5 tl olsun onu verır parasız kalır ama kımseye yok dıyemez.. ailesi para istesin mesela bende varsa bendekını alır gonderır bız parasız kalırız. bırkackez de geldı basımıza.

tamam hos birsey degıl ama yavas yavas yok demeyı ogretmeye basladım aılesıne hayatta dıyemez hala ama arkadaslarına demeye basladı. ozellıkle bırkac kez kazık yedıkten sonra

Bence ikiniz de bi oturup konuşun. Sakin sakin. Anlatın birbirinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…