Senin zihnin çok net. En önemlisi de bu; arafta kalmadan iyi kötü bir neticeye varabilmek. Zaman gösterecek bakalım ilişkinizin varacağı yeri. İnşallah alacağınız her karar ikiniz içinde oğlunuz içinde çok mutlu hayırlı bir ömrün kapısını aralar.
Senin zihnin çok net. En önemlisi de bu; arafta kalmadan iyi kötü bir neticeye varabilmek. Zaman gösterecek bakalım ilişkinizin varacağı yeri. İnşallah alacağınız her karar ikiniz içinde oğlunuz içinde çok mutlu hayırlı bir ömrün kapısını aralar.
kadının parasına muhtac erkege tahammulum yok ya
bı erkek her ısı yapabılır ek ıs de yapabılır ve bı kadın kadar masrafı yok
malesef kı sartlar erkeklere kolaylık tanıyor
onların dogası tabıatı psıkolojısı calısmak uzerıne yaratılmıs
bagımlı gıbı gelıp gıdıp kadının cebını tırtıklamak ne yahu
hayır 1 kere olur 2 kere olur arada olur evlılık bu normal ama esınden alıp alıp babaya goturmek ne kadar acınası
cok sinirlenıyorum boyle adamlara
ınsanın bı gururu olur yaptıgının arkasında durur tartısmanıza ragmen hala aynı seyı yapabılıyor
sızınle calıstıgınız ıcın hala evlı ısı bıraksanız coookk kotu gunler sızı bekler ben bunu anladım
sadece tek sebep buysa bıraz daha sabredın konusarak cozmeye calısın derım ama baska sebeplerde varsa gercekten sogutucu katlanılmaz olur
erkek dedıgın erkek gıbı olmalı ya
kadın her ısı yapsın erkek hala kadından maddı beklentıye gırsın oldu başka... şaka gıbı
teşekkür ederim tüm konılarmda yorum yapıp bana yol göstermiştin hep. Gerçekten dediğin gibi mi bilmiyorm. Evet biz çok aşıktık, gözlerim kördü teslimiyet aidiyet vardı, o kadar yüksek duygular nasıl yok olabildi bilemiyorm. Belki de dediğin gibi aşk bitmedi ama başka şeyler aşkın önüne geçti... dualarını bekliyorm