Ve biter

Senin zihnin çok net. En önemlisi de bu; arafta kalmadan iyi kötü bir neticeye varabilmek. Zaman gösterecek bakalım ilişkinizin varacağı yeri. İnşallah alacağınız her karar ikiniz içinde oğlunuz içinde çok mutlu hayırlı bir ömrün kapısını aralar.

kendimi tek başıma hayal ettiğimde, inanın omuzlarımdan yük kalkıyor. Dün geceden beri görmüyorm. İçim rahat, belli seviyede mutluyum.

Em doğru kararı vereceğinize eminim.
Herşey çok daha güzel olucak inanın.
Zaman ne getirir bilinmez.
Ama yön çizmek sizde.

çpk güzel bi dua teşekkür ederim. Evet netim ben arada kalmayı sevmiyorm belki kötü bi huy ama arada kalınca daha mutsuz oluyorm

kadının parasına muhtac erkege tahammulum yok ya
bı erkek her ısı yapabılır ek ıs de yapabılır ve bı kadın kadar masrafı yok
malesef kı sartlar erkeklere kolaylık tanıyor
onların dogası tabıatı psıkolojısı calısmak uzerıne yaratılmıs
bagımlı gıbı gelıp gıdıp kadının cebını tırtıklamak ne yahu

hayır 1 kere olur 2 kere olur arada olur evlılık bu normal ama esınden alıp alıp babaya goturmek ne kadar acınası
cok sinirlenıyorum boyle adamlara
ınsanın bı gururu olur yaptıgının arkasında durur tartısmanıza ragmen hala aynı seyı yapabılıyor

sızınle calıstıgınız ıcın hala evlı ısı bıraksanız coookk kotu gunler sızı bekler ben bunu anladım
sadece tek sebep buysa bıraz daha sabredın konusarak cozmeye calısın derım ama baska sebeplerde varsa gercekten sogutucu katlanılmaz olur

erkek dedıgın erkek gıbı olmalı ya
kadın her ısı yapsın erkek hala kadından maddı beklentıye gırsın oldu başka... şaka gıbı

Dualarimdasin canım inşallah herşey düzelecek...

Ne yaptınız acaba merak ediyorum ayrı mı yaşıyorsunuz eve gelmedi mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…