- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
+1Bir erkek nasıl eşinden para alıp babasına verir anlamıyorum. . Üstelik bunu yuvasının huzurunu, evladını ve eşini düşünmeden yapıyor. Sonrasında nasıl paracı olan sen oluyorsun? Ona para vermek zorunda değilsin ki..
Boşanmak istiyorsan sen bilirsin. . Çünkü aranızda ne sevgi ne saygı kalmamış...
paracı ben oluyorm sonra işte anlamıyorm. Asıl paracılar onun etrafını sarmış halbukiAdamın evliliği bitiyor hala aklı fikri babasına para vermekte yaa. Ne biçim bir vurdumduymazlık körlük bu.
satmaya da yanaşmıyor. Artkk naparsa yapar boşanma kararı aldıkBir de önceki konunuzdan hatırladığım arabayı sizden çok diğer aile fertleri kullanıyordu. Arabayı satın bence de öküz ölsün de ortaklık da bozulsun..
Ben de eski konularda hakli oldugunu dusunmustum. Bebek olmasina ragmen bazi erkeklerin kurduklari aileye adapte olmak yerine anne babalarina daha da baglanmalari ve sorumluluklarindan kacmalari gercekten tuhaf. Diger yandan bir de 7 aylik bebegini birakip ise gitmek zorunda olan bir annenin psikolojisi var...Hep haklı olduğunu düşünmüştüm...
Uzuldum sizin adiniza.. keske bosanmadan ince bi kac ay ayri kalsaniz esiniz belki o surede hatasini anlar ve barisirsiniz.Kızlar konuştuk ve boşanma kararı aldık..
Hep böyle olur zaten. Hiç "yiyen" taraf paracı olmaz. Her zaman buna bir dur diyendir paracı olan.paracı ben oluyorm sonra işte anlamıyorm. Asıl paracılar onun etrafını sarmış halbuki
Böyle böyle bi aşk bitti tükendi resmen. O kdr bağlıydık ki eskiden. Bilemiyorm. Bi süre ayrı yaşayıp yaz tatilinde boşanma kararı aldık. Ben çalışırken zor olacak çnkü, okul çok yoğun olduğu için yıpratıcı olacak. Yazın kafam boş olur bi tık dahaBen de eski konularda hakli oldugunu dusunmustum. Bebek olmasina ragmen bazi erkeklerin kurduklari aileye adapte olmak yerine anne babalarina daha da baglanmalari ve sorumluluklarindan kacmalari gercekten tuhaf. Diger yandan bir de 7 aylik bebegini birakip ise gitmek zorunda olan bir annenin psikolojisi var...
Bebek oldğu dönemelrde evet uzak kaldık. Annem bizde kalıyodu çok sorunlar yaşadk. Belki de evet bu yüzden oldu. Oğlum bi aşka mal olduysa da yine de iyiki var. Suçlu tabi o değil bizizBu sorununuz yüzünden degil de bebekten sonra uzaklaşmış olabilir misiniz? Ilk defa mi bosanma karari aldiniz?
Bir dur diyecek olsa dün gece konuşurken umursamaz davranmazdı sanırım.Uzuldum sizin adiniza.. keske bosanmadan ince bi kac ay ayri kalsaniz esiniz belki o surede hatasini anlar ve barisirsiniz.
Malesef benim kv kp se sizinki gibi donumuza kadar almaya niyetliler hemde esim tek basina calistigi halde. Ama artik esim dur dedi babasina
Umarim sizin esinizde hatasini anlayip bu duruma bi dur der artik
Aynen öyle. Eski konularımda da hep yazmıştın sende biliyosun olanları. Bu noktaya geldik ayrı yaşamaya başladıkBenim buradan içim cız etti. Şu aileler nelere sebep oluyor yatacak yerleri yok.
Her şeyin yoluna girmesi o kdr uzak ve imkansz geliyo ki. Kendimi bikaç ay sonra hayal ediyorm yine konu açıyorm burada, boşanırken yine malesefBence boşanmamalısınız
Okurken içim cız etti, bence duygusal bir döneminizdesiniz
Kesinlikle eşinizin yaptığı haksızlık ama bu çözülebilir bir sourn
Şuan tahammülünüz kalmamış olabilir, eşiniz evliliğe tam anlamıyla adapte olamamış olabilirA
Ama lütfen boşanmayın içimden bir ses her şey yoluna girecek dedi okurken
Uzak ywre taşınma önerisni bir senedir söylüyorm ama asla asla kabul etmedi, burası işine yakın olduğu için. Ya da başka şeylerde dolayı. Eşimi de tanıyamıyorm kiOlaylar bu noktaya gelmeden belki onlardan uzak bir yere taşınsaydınız zırt pırt gelip gidemez arabayı da alamazlardı. Eski konularınıza biraz baktım. Mesela arabayı almalarına çok takılmışsınız. Kesinlikle haklısınız her konuda ama eşinizle aranızı bozmaya değmezdi bence. Yaşadığınız sorunların hepsi onlardan sebep çünkü. Lohusalık psikolojisi sizi tahammülsüz bir hale getirmiş olabilir. Öyle ya da böyle bugüne geldiniz. Bence hemen kestirip atmayın. Biraz ayrı kalın. Zaman verin birbirinize. Bebeğiniz hala çok ufak. Ayrı kaldığınız sürede birbirinizi özlemez merak etmezseniz o zaman kesin karar verirsiniz.
Sormak zorunda kaldm malesef bikaç kez parayı babasına verdiğini yakalayıncaKredi sizin ortak krediniz değil mi?
Adama para verirken ne yapacaksın parayı ne demek? Çok onur kırıcı.
Kibarca konuşanız belki anlaşılacak. Ama ebeveyn gibi sürekli sormanız hiç hoş değil.
Eşinin de senden ikide bir para istemesi saçma. Babası aç mı açıkta mı? Durmadan ona yediriyor sizin rızkınızı?
32 yaşında. Ya sapsik inan bilmiyorm. Erkeğin kadından bi tık fazla kazanması gerekmiş sanırım. Galiba evet parayla da saadet oluyormuşBu adam kac yasinda ya?
Babasindan gidip aliyor parayi sonra tekrardanmi para istiyor tamda az once geldigi babasina tekrar tipis tipis para goturmek icin?
hepsinden o kdr uzaklaştm ki. Eşimin konuşması gerek babasıyla ailesiyle. Ama eşim kopmaya meraklı ztn. Direk kopardık hemen planları yaptk.Ben cok uzuldum yuva kolaymi kuruluyor bosanmayi biraz oteleyin bence.
Kp arayin ve bizo rahat birakin de bence yuvani yikma bebegin var huzurunuzu kacirmalarina izin verme.
Sen evd eesinle tartisiyorsun onlarin ruhu duymuyor acikca soyle bence evimin ocugumun rizkini kimseye veremeyiz bizi rahat birakin de
babasında da para ykk çünkğ emekli maaşı alıyor o da borca gidiyormuş. Biz desen ev bile kira. Düğünde altınları ailesine verdik düğün borcu için istediler. Batık başlamıştk ama aşk vardı. Şimdi aşkı göremiyorm.
Parayı sorma sebebim yne ailesine mi harcayacak diys düşünmem
bilmiyorm ki. Yeme içme gezmeye çok düşkünler. Görümcemin durumu kötü, kp oldum olası onlara yardım eder. Kaynım işsiz yani bi orada bi burada çalışıyor.Bu iki yaşlı insan nasıl bu kadar borç yapıyorlar emekli maaşlarına rağmen. Sizden alıp başkasına mı veriyorlar.
Bu adam neden böyle yapıyor acaba? Çok mu eziyor ailesi ayrı esiyor sizden ayrı eziliyor. Yakında bir olay patlak verir
dün geceki konuşma belki 10. Konuşmamızdı. İlk kez dün gece net bi şekilde ayrı yaşayalm bikaç aya boşanalm dedikÇOK haklısınız konunuzda ama bence iletişim halinde olup önce duygularınızı sıkıntılarınızı paylaşın lütfen
Sizi bu konunun yıprattığını ve aranızın bu yüzden açılacağını dile getirin.
Belki çeki düzen verir kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?