Ve bitti...

• Konu Sahibi Konu Sahibi rve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şerefli insan ayrılmak üzere olduğu ya da ayrıldığı eşine/ sevgilisine pislik atmaz giderken.
Pek güzel olmuş. 0 dan yeni bir hayata başlayın.

Hayırlısı olsun...
Kısmet,nasip...

Yas tutmayın...

Önünüzdeki maçlara bakın...
:KK70:Sizin yorumlarınızı görüyorum sürekli süper cvplar yazıyorsunuz gece gece güldürdünüz yine rabbimde sizi güldürsün inşlh :KK54:

Eminim bu karari vermeden once Zaten cok kez dusunmussunuzdur evlilik oyle bitti deyince bitirilmiyor. Hakkinizda hayirlisi buymus umarim bundan sonra hayat sizin icin cok daha guzel olur. Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.

sizin gibiler neden böyle saçma sapan yorumlar yapar anlamam hayatta ne mutsuzluğunuz var da boşanan çoğu kadına ayni yorumu yapiyorsunuz.
Siz yarin öleceğiniz günü bilmezken arkadaşın tekrar evlenip de 2. eşinin daha kötü olacağını nerden biliyorsunuz.
Zaten mutsuz bir insanin moralini daha da dibe cekmeyin bence.
Hakkaten, butunun bosanacaklara ya da dusunenlere ayni yorumu yapiyor, sanki 2. daha mi iyi olacak goreceksin diyor.

Adam iktidarsiz demis konu sahibi, hala eften putfen sebepler diyor kadin. Kendi kocayi köse süsü olarak aldiysa artik.

Konu sahibi sacma yorumlara bakmayin. Yaw benim 2. Ye evlenen arkadasimin inst. hesabini sadece su bos yorum icin paylasasim var. Gorse nelere kadir hayat.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah , hic üzülmeyin daha güzel bir hayat sizi bekliyor emin olun .
Başta bocalarsınız , bütün hatayı kendinizde bulursunuz , daha fazla mücadele etseydim bu evlilik devam ederdi gibi düşüncelerde boğulursunuz ama sonra ne kadar mücadele ederseniz edin onun asla değişmeyeceğini ve tek taraflı yürümeyeceğinin farkına varırsınız .
İste o zaman güzel bir ohhh çekip iyi ki bitti diyeceksiniz :)) allah kolaylık ve sabir versin inşallah

yeterince olgun değilmiş her tartışmada annene iletmesi çok çocukca kendi sorununu seninle çözmesi gerekirdi gerçek karekteri evlenince su yüzüne çıkmış ve uyumsuzluk beraberindede boşanmaya kadar gitmiş
sana evden git demesi çok afedilir bir şey değil
saygısızlık başladığında boşanma kaçınılmaz.

• Beğen
Reactions: rve
Geçmiş olsun. Hiç uzulmeyin. Düşünmeyin bile. Her şey kısmet. Olacağı varsa da olurdu zaten. Tekrar tekran düşünmenin sorgulamanin anlamı yok. O noktaya gelmiş zaten. Bitmiş gitmiş. Umarım çok daha mutlu bi evliliginiz olur

İnşaAllah, teşekkür ederim...

Gecmis olsun. Izmirli hatun'un soylediklerine takilma sen. Dengesiz psikolojisi bozuk biriyle zordur evlilik, yurumez de. Tek tarafli fedakarlik bir yere kadardir bilirim. Kimse kimsenin o evde ne yasadigini bilemez
Kimseye kendini anlaymaya calisma. Anlamak isteyene bazen susmak bile yeterlidir, digerine de anlatsan anlamaz. Insanlatin ne dusundugunu bosver. Mutlu olmaya bak. Gecmis olsun.

Düzeleceğine dair biraz umudum olsaydı tekrar denerdim ama beni suçlamaya devam etti ve hatasını kabul etmedi. Muhtemelen annesinin gazına geldi. Ama şu saatten sonra söyleyecek sözüm yok artık olan oldu biten bitti. Hep hayırlısı ne ise öyle olsun diye dua ettim, demek ki hayırlısı buymuş.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah , hic üzülmeyin daha güzel bir hayat sizi bekliyor emin olun .
Başta bocalarsınız , bütün hatayı kendinizde bulursunuz , daha fazla mücadele etseydim bu evlilik devam ederdi gibi düşüncelerde boğulursunuz ama sonra ne kadar mücadele ederseniz edin onun asla değişmeyeceğini ve tek taraflı yürümeyeceğinin farkına varırsınız .
İste o zaman güzel bir ohhh çekip iyi ki bitti diyeceksiniz :)) allah kolaylık ve sabir versin inşallah

Evet ilk zamanlar öyle düşünüyordum ama baktım ki küssem olmuyor, alttan alsam olmuyor daha başka yapabileceğim bir şey kalmamış. Daha ne yapabilirdim ki... Alttan alıp bazı şeyleri unutunca bu sefer ne arsızlığım kaldı ne köylülüğüm... Halbuki ben İstanbul'da doğdum büyüdüm, babam çok küçük yaşta Anadolu'dan buraya gelmiş annemi de köyünden almış. Bunu aşağılayıcı bir şekilde kullanması onun nasıl bir kişilikte olduğunu gösterdi bana. Kaldı ki ben hiçbir zaman onun lise mezunu benim lisans mezunu olmamı dile getirmedim, aklımın ucundan geçirmedim.

Evet ilk zamanlar öyle düşünüyordum ama baktım ki küssem olmuyor, alttan alsam olmuyor daha başka yapabileceğim bir şey kalmamış. Daha ne yapabilirdim ki... Alttan alıp bazı şeyleri unutunca bu sefer ne arsızlığım kaldı ne köylülüğüm... Halbuki ben İstanbul'da doğdum büyüdüm, babam çok küçük yaşta Anadolu'dan buraya gelmiş annemi de köyünden almış. Bunu aşağılayıcı bir şekilde kullanması onun nasıl bir kişilikte olduğunu gösterdi bana. Kaldı ki ben hiçbir zaman onun lise mezunu benim lisans mezunu olmamı dile getirmedim, aklımın ucundan geçirmedim.
aşağlık koplexi oluşmuş onda senin daha eğitimli olman
Sürekli seni aşağlaması ondan bu yük ona o kadar ağır gelmiş ki seni aşağlıyarak kendini mutlu etmeye çalışmış .çok aşağlık bir tipmiş ne yapsanda mutlu etmezdin böylesi artık geçmişi unut önüne bak geçmişe yoğunlaşarak bugünü yaşayamazsın geçmişi geçmişte bırak bunu hayat tecrübesi olarak gör kenara at
Hayat zaten tecrübelerin toplamıdır fazla eşelemeye gelmez yaşındı bitti deyip yoluna devam edeceksin ve noktayı koyacaksın.

• Beğen
aşağlık koplexi oluşmuş onda senin daha eğitimli olman
Sürekli seni aşağlaması ondan bu yük ona o kadar ağır gelmiş ki seni aşağlıyarak kendini mutlu etmeye çalışmış .çok aşağlık bir tipmiş ne yapsanda mutlu etmezdin böylesi artık geçmişi unut önüne bak geçmişe yoğunlaşarak bugünü yaşayamazsın geçmişi geçmişte bırak bunu hayat tecrübesi olarak gör kenara at
Hayat zaten tecrübelerin toplamıdır fazla eşelemeye gelmez yaşındı bitti deyip yoluna devam edeceksin ve noktayı koyacaksın.

Evet ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama daha dün yaşandığı için henüz çok taze ve annem çok üzülüyor. Dün bütün gün ağlamış gözleri balon gibiydi eve gittiğimde. Onu ikna etmeye motive etmeye çalıştım. Ailemi çok üzdüğüm için ben de üzülüyorum...

Evet ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama daha dün yaşandığı için henüz çok taze ve annem çok üzülüyor. Dün bütün gün ağlamış gözleri balon gibiydi eve gittiğimde. Onu ikna etmeye motive etmeye çalıştım. Ailemi çok üzdüğüm için ben de üzülüyorum...
annen yanlış yapmış ağlamakla sana morel vereceğine iyiki kurtuldun bu adamdan diyeceğine ama eski nesil hep çekmekten yana oldu ama yeni nesil kaldırıp atmasını biliyor
ömür boyu mutsuz yaşamaktansa adam seni süre aşağlıyacak ve sen bu hayatı devam edeceksin
bence doğru olanı yapmışsın

• Beğen
annen yanlış yapmış ağlamakla sana morel vereceğine iyiki kurtuldun bu adamdan diyeceğine ama eski nesil hep çekmekten yana oldu ama yeni nesil kaldırıp atmasını biliyor
ömür boyu mutsuz yaşamaktansa adam seni süre aşağlıyacak ve sen bu hayatı devam edeceksin
bence doğru olanı yapmışsın

Evet eski insanlar için yapılması ve kabullenmesi çok güç şeyler. Dünden beri annemi aramayan akraba teyze kalmadı, ısrarlar 4-5 defa arıyorlar açmadıkça. O kadar geriliyorum ki neden bu kadar meraklı oldukların merak ediyorum. Hepsini arayıp tersleyesim geliyor sanki tek boşanan benmişim gibi ama annem yine üüzlecek diye bir şey demiyorum.

Düzeleceğine dair biraz umudum olsaydı tekrar denerdim ama beni suçlamaya devam etti ve hatasını kabul etmedi. Muhtemelen annesinin gazına geldi. Ama şu saatten sonra söyleyecek sözüm yok artık olan oldu biten bitti. Hep hayırlısı ne ise öyle olsun diye dua ettim, demek ki hayırlısı buymuş.
Bu arada ben de bosandim. Bosandiktan 3 yil sonra o sizsiz yapamiyorum ailemi ozledim diye geldi. Oglum icin ikinci kez gorustuk. Beraber kahvaltilara gittik oglumu gormeye geldiginde. O baska sehirde bu arada. 4 ay surdu. 4 ay sonra dabrika ayarlarina dondu. Diyecegim o ki tekrar denemek isterse olmuyor. Zaten ilkinde yururdu yuruse idi. Gecinmeye gonlu olan zaten bu raddeye getirmezdi. Pismanim duzeldim laflarina kanma.

Bu arada ben de bosandim. Bosandiktan 3 yil sonra o sizsiz yapamiyorum ailemi ozledim diye geldi. Oglum icin ikinci kez gorustuk. Beraber kahvaltilara gittik oglumu gormeye geldiginde. O baska sehirde bu arada. 4 ay surdu. 4 ay sonra dabrika ayarlarina dondu. Diyecegim o ki tekrar denemek isterse olmuyor. Zaten ilkinde yururdu yuruse idi. Gecinmeye gonlu olan zaten bu raddeye getirmezdi. Pismanim duzeldim laflarina kanma.

Sanki şuanda içimi okumuş gibisiniz...
Dün sabahtan akşama kadar yalvardı mahkeme gerekçeli karar henüz yazılmadığı için itiraz hakkımız varmış. Gel kararı bozalım, sen bak gör beni nasıl olacağım, ne istersen yapacağım filan diye. Bu kadar pişkinlik bu kadar arsızlık görmedim ben. Tartıştığımızın akabinde abimi annemi babamı arayan adam şimdi abimi yine arıyormuş benim mesajlarıma cevap vermiyor bana 1 adım gelse filan diye...
Ailem akrabalarım çevremdeki bazı insanlar bir şans daha vermem için gözümün içine bakıyorlar. İyi ama hiç yoktan bu raddeye kadar o getirdi. İnsanların yanında gururuna yediremedi beni alttan alttan geri döndermeye çalışıyorlar. Kafam öyle karışık ki bomba gibi. Kıymetini bilseydi bu hale gelmezdik diyorum baştan yuvasına sahip çıksaydı diyorum. Ama yok ailem hemen kanıyor

Sanki şuanda içimi okumuş gibisiniz...
Dün sabahtan akşama kadar yalvardı mahkeme gerekçeli karar henüz yazılmadığı için itiraz hakkımız varmış. Gel kararı bozalım, sen bak gör beni nasıl olacağım, ne istersen yapacağım filan diye. Bu kadar pişkinlik bu kadar arsızlık görmedim ben. Tartıştığımızın akabinde abimi annemi babamı arayan adam şimdi abimi yine arıyormuş benim mesajlarıma cevap vermiyor bana 1 adım gelse filan diye...
Ailem akrabalarım çevremdeki bazı insanlar bir şans daha vermem için gözümün içine bakıyorlar. İyi ama hiç yoktan bu raddeye kadar o getirdi. İnsanların yanında gururuna yediremedi beni alttan alttan geri döndermeye çalışıyorlar. Kafam öyle karışık ki bomba gibi. Kıymetini bilseydi bu hale gelmezdik diyorum baştan yuvasına sahip çıksaydı diyorum. Ama yok ailem hemen kanıyor

Tekrar deneyenlerin hepsi yeniden ayrılıyor kime sorduysam biraz durdu yine aynısı oldu diyorlar. Çok üzülüyorum ama bile bile kendimi yakmak istmiyorum. İlerde çocuğum olduğunda bu sefer daha beter olursa ben ne yapacağım diyorum kendi kendime.

Canım kendini dinle hala seviyorsan sans vermek istiyorsan pişman olmak istemiyorsan ver ama hayır istemiyorum ben bu riski göze almak dersen hic arkana bakma. Eskisi de sürekli yalvarırdı gitme diye ama hic de değişmezdi anneciligi 3 4 defa denedim evden gitmedim ama baktım olmuyor, ki elimden geleni de yaptım vicdanım da rahat çektim gittim.
Kendine ve vicdanına sor dışardan bir gözle duygun olmadan degerlendir ilişkinizi.
Annelerimiz bizden çok üzülüyor onlar istemiyor ayrılmanızı ki ben ailem ve elalem için katlandım 6 7 ay.
Anneci adamla insan kendini mal ve değersiz hissediyor çünkü anası kıymetli ve kumanda onda o mutlu olsun sen önemli değilsin onlar için.
İnş ana oğul diz dize hep mutlu olur bütün ana kuzusu çocuklar. Evlenmeye de kalkmazlar inş bir daha.

Back
X