Canım kendini dinle hala seviyorsan sans vermek istiyorsan pişman olmak istemiyorsan ver ama hayır istemiyorum ben bu riski göze almak dersen hic arkana bakma. Eskisi de sürekli yalvarırdı gitme diye ama hic de değişmezdi anneciligi 3 4 defa denedim evden gitmedim ama baktım olmuyor, ki elimden geleni de yaptım vicdanım da rahat çektim gittim.
Kendine ve vicdanına sor dışardan bir gözle duygun olmadan degerlendir ilişkinizi.
Annelerimiz bizden çok üzülüyor onlar istemiyor ayrılmanızı ki ben ailem ve elalem için katlandım 6 7 ay.
Anneci adamla insan kendini mal ve değersiz hissediyor çünkü anası kıymetli ve kumanda onda o mutlu olsun sen önemli değilsin onlar için.
İnş ana oğul diz dize hep mutlu olur bütün ana kuzusu çocuklar. Evlenmeye de kalkmazlar inş bir daha.
Dediğim gibi işler bu raddeye gelmeden ciddi bir şekilde şans isteseydi tekrar deneyecektim ama olaylar çok hızlı gelişti 1 haftada avukat buldu imza attık ve kendimizi mahkemede bulduk. İşleri bu raddeye getirdikten sonra pişmanlık naraları atıyor. Sevip sevmediğimi bile bilmiyorum. Gün içinde onsuz olabiliyorum geceleri uykusuz kalmıyorum ama onu gördüğüm zaman da dayanamıyorum. Çok hassas bir yapım var herkese çok çabuk alışıyorum ve üzülüyorum. O da bunu bildiği için bana karşı kullandı. Keşke hatasını anlasa ama anlamıyor çocuk gibi. Koskoca 32 yaşında bir adam 20 gibi davranıyor.