Ve bitti

oyku1903

29.o8.11...
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
83
0
16
İzmir
Kızlar hatırlarsınız bundan önce iki konu açmıştım, sevgilimin çok agresif ve ilgisiz oldugunu, 1 hafta boyunca konusmadıgımızı söylemiştim, gecen pazar koptu hersey, yüzüme karsı bitti diyemeden facebook'da ilişki durumunu kaldırdı, ben ona saygımdan yanına kadar gittim yüzüme karsı söyle bittiğini dedim inmedi, dünde gittim bana bir sürü laf söyledi böyle yapınca sinir oldugumu biliyosun bu huyundan nefret ettiğimi biliyosun dedi, çok üzüleceğimi, onu ne kadar cok sevdiğimi kendiside biliyordu, nasıl geri döner diye sordum bi kaç arkadasıma zamana bırak, umursama, onsuz yasayabileceğini göster dedi bende aldıgı kolyeyı çıkarmakla basladım işe, fotograflarımızı mesajlarımızı sildim.. sizce ne yapmalıyım geceleri aglamaktan, güçlü görünmekten bıktım, işin garip yanıda ilk ayrılıgımızda beni faceden silmişti şimdi silmedi, ilişki durumunu kapatmıs herkese.. bilmiyorum ne yapıcam yardım edin.. :/

Bu facebook olmasa insanlar ayrıldıklarını bile bilemeyecekler sanırım artık.Canım üzülme diyemem tabi ki üzüleceksin ama zamana bırak sana zarar veren bir ilişkiyse sevgi tek başına zaten bir işe yaramıyor.Ağlamayada devam et çünkü ağlamadan içindekini atamazsın.Ve dönsede denenmişin denemesi olmuyor insanlar değişmiyor.Allah sabır versin.

Gercekten cok sacma su facebook.. Ağlamıcam ama artık zamana bıraktım dediğim gibi, ama Allahıma her gece dua ediyorum bana geri dönsün diye, eğer öyle birşey olursa bu sefer ipleri ben elime alıcam.. iyi dileklerin için tesekkürler :)

Bir ilişki bitince insanın dünyası başına yıkılmıyor, eninde sonunda geçecek.
Tamamen bitmiş mi, dönecek gibi mi anlamadım zaten.
İlgisiz biri sana dönse ne olacak dönmese ne olacak?

Bir ilişki bitince insanın dünyası başına yıkılmıyor, eninde sonunda geçecek.
Tamamen bitmiş mi, dönecek gibi mi anlamadım zaten.
İlgisiz biri sana dönse ne olacak dönmese ne olacak?

İnan bende ne olucak anlamadım dengesiz erkekler işte.. yasamaya devam edicem

ayrıldığını face'ten ilişki durumu kaldırarak belli edecek ve yüzüne söyleyemeyecek kadar erkekmiş işte.
geri dönmesini dileme bile. hayatından çıkıp gittiğine sevin.

üzülmen doğal ama geçicek
insanlar mutluluklarını benimser hep
ama acıda hüzünde senin
böyle düşün
geçicek biliyorum de

Sevgiliden ayrılmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim zira ben hala onu düşünüyorum;ama düşün ki o senin kadar üzülüyor mu?Sen bu acıya çare ararken o oturmuş başka şeylerle uğraşıyo belki de...Tabi bunu düşününce de geçiyo mu acın hayır;ama en azından o acımasızsa sen de biraz acımasız ol ve onu düşünmemeye çalış.

sana cevp vermeyip ayrılmanızı faceden ilan etcek kadar karaktersizmiş bence.. böyle bi insan için daha ne kadar umut besleyebilirsin ki ? gençsin, önüne bak.. inan ki sana çok çok daha değer verenler olacaktır :) kimse unutulmaz diye bişey yok.. annelerimiz babalarımız ölüyor ama yeri geldiğinde bunu unutarak hayata dirençli olarak tutunuyoruz. kimler unutulmuyo ki. başlarda eksikliğini ararsın sonra rahat edersn merak etme.. çok iyi anlıyorum seni tatlım kendini boş yere üzüyorsun ama ağlayabildğn kadar ağla açılırsın. ağladıkça daha çok güçleniyoruz biz kızlar

şunu da söylemeden geçemicem. ben izmirdeym erkek arkadaşm eskişehirdeydi. 10 ay uzaktan yürüttük, 2-3 ayda bi görüşüyoduk. benim için izmire yerleşti burada yaşıyor ve son zamanlarda çok kavga etmeye başlamıştık. hem de bayağı ağır kavgalar. sebepleri saçmaydı basitti küçüktü ama büyütüyoduk. ayrılmaya kadar varmıştı olaylar ama ayrılmadık. ben şunu anladım, genel konuşuyorum tatlım bozulma.. milyonlarca insan sevglisinden ayrı şehirlerde yaşayıp kavuşmanın hayalini kurarken, bizim yaşadıgımız hayatı yaşayabilmek için dualar ederken, bizler aynı şehirde yanyanayken birbirimizin kıymetini bilmiyoruz.. bazı yanlışların bazı hataların telafisi varken ayrılmak cok saçma. insan sevdiği kişiyi durduk yere hayatından cıkarmaz bence. aşkta gurur olmaz ama, senin sevgilinin yaptığı gurur kırıcı bi şey. hiç ses etme, önüne geleceğine bak derim. ama illaki beklemek istiyosan hiç arama ve bekle, eninde sonunda geri gelicek hem de çok kısa bi süre içinde.

onsuzluğa dayanamadığı belli etme canım..
erkekler ilk zamanlar ayrılığın ne demek olduğunu anlamazlarmış..
arama,buluşma zorunluluğu olmadığı için rahatladıklarını düşünürlermiş..
öyle okumuştum bi yerde..
sana tavsiyem herşeyi akışına bırak..
elbet aklıı başına gelecektir..
sensizliğin ne demek olduğunu anlayacaktır...
sen her zamankinden daha güçlü ol..
güçlü ol ki kaybedenin sen değil,kendi olduğunu bilsin...
Allah gönlüne göre versin..

ayrıldığını face'ten ilişki durumu kaldırarak belli edecek ve yüzüne söyleyemeyecek kadar erkekmiş işte.
geri dönmesini dileme bile. hayatından çıkıp gittiğine sevin.
çok sevdiğim için yapamıyorum sanrm sevınemıyorum ..
üzülmen doğal ama geçicek
insanlar mutluluklarını benimser hep
ama acıda hüzünde senin
böyle düşün
geçicek biliyorum de
sürekli pozitif dusunyorum zaten ama gece olunca .. :/
:/ haklısın ama ne bileyim off off psikoljım bozuldu iyice ya

Umarım gelir, her gece dua edıyorum zaten gelırse ben sürndürücem onu..

Umarım geri gelir yanı benı ne kadar uzdugunu anlar, sadece bekliyorum su sınav gecsin lys yanı, bakalım belkı hersey ondan sonra baslar cunku bu sınav olayını cok kafasına takan biriydi,beraberken bile bana söylerdi sınv cok bunaltıyo benı dıye off Allahım herseyın hayırlısını versın dua edıyorum her gece..

İlk önce ayrıldığınızı sana söylemeyip faceden öğrenmek kötü bi durum olmuş ben bunu saygısızlık olarak düşünürdüm.
Ayrılık süreci zor olsada emin ol yavaş yavaş geçiyor bende yaşadım 2 ay boyunca sonra barıştık zaten.
Onu umursamadığım anda o beni umursamaya başladı...
Güçlü olmaya çalış oda senin güçlü durabildiğini görsün...

Evet yaptıgı çok buyuk saygısızlıktı umarım gerı döner bana ve anlar beni bırazcık

boş durmamaya özen göster kendini bir şeylerle meşgul et telefonla pek ilgilenme :) o seni faceden silmediyse sen faceden sil! ben bir kere öyle yapmstım her ayrılısımızda silinirdim ben sildim aramayan sormayan insan arayp hesap sordu tekrar ekledi :))

Onun hatıralarını taşıyan ne varsa yok et ne varsa bak 1 dakika bile düşünme çünkü düşünürsen atamazsın , bu daha iyi hissettiricektir ayrıca cidden bu Facebook olayı ne ya acayip asosyal oldu insanlar artık ilişkilerini bile ordan bitiriyorlar ki bu çok yanlış :/ kendini daha iyi hissetmek için gereken herşeyi yap sakın geri dönme ama tahminimce o dönecektir biraz bekle ve gör erkekler genelde böyle yapıyorlar neyse yeni hobiler edinmelisin ço rahatlatır :)

faceimi açayım ilk işim silmek olucak kızlar nasılsın dedm cevap bile vermedi ya

İnan bende ne olucak anlamadım dengesiz erkekler işte.. yasamaya devam edicem

canım döner sıkma canını. sadece kafasını toplamasına ihtiyacı var. bunu anladım ben.bu sürede sen sadece kendini toplamaya çalış. o geldiği zaman seni güçsüz. muhtaç bir durumda görmesin. yazık gözyaşlarına kıyamam.ağlama sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…