Okumamıs olanlardan fikir/ aldatıldım terkedildim aklımı karıstırıo:(

Sözde mi?
Belki de mi?

Rica ederim kendine gelir misin silkelenip?

Hepimiz biliyoruz ki bu dümbük seni şu an arasa, iki özür dilese iki kelam edip buluşmaya çağırsa gideceksin.

siz bana çok kızdınız bilemedim. evet iki gün oldu bunu yasayalı tabiki tam kendimde değilim. bianda bunları yasamamıs gibi davranmamı çok mantıklı bakmamı beklemeyin benden. inşallah ozamanlarda gelicek elbet.. he bugune kadar evet karsılık verdim aramalarına .ama suna emin olunki gercekten arasa acmayacagım dahi.. ve böyle bir gelişme olursa onuda burdan yazarım. gercekleri kabul ettim artık tamamiyle ama he diyincede içinden atamıyor insan herseye ragmen... yaptıgı kötülükler cokcokcok ama iyi günlerde geliyor insanın aklına maleseff

ya şimdi nişanlı ama yazık size ve nişanlısına belki ikinizi de idare etmiş o zaman ne kadar pislik bi adam LÜTFEN SEVİYORUM DEME böyle bi şahıs sevilmeye layık degil:47::47::47::47::47:

nişanlı değill. zaten nişanlı olsa ve bilsem asla görüşmezdimde. nişanlıyı ben evli sayarım .. mayıs gibi düşünüyorum derken heralde ciddi bir adım atmaktan bahsetti. yani faceden fln kızı arkadaslarını fln bakıgım için cok eminim nisanlı olmadıgına heralde mayısda nişan yapar ozaman.

nişanlı değilde mayıs gibi ozaman nişanmı yapıcak ciddi adım atıcak demek onu demek istedi. ha nişan ha evli ha söz ne fark eder. önemli olan ciddi birlikteliği olup benimle böyle oynaması. gecen sene ne evlilik hayalleri kuruyorduk hayali ev damatlık egelinlikten bile bahsediyorduk ve o zaman bile bu kızlaymıs

Adam çeşit aradığı için seni yanında tutuyor sende ezik bir şekilde kabul ediyorsun.......sana birşey söyleyim mi genç bayan........ben o kadar okudum iyi bir meslek iyi hir maa§ hiçbirşey kadınları tatmin etmez........hayattaki en büyük başarîsîzlığım kötü bir evlilik yapmaktı...........çünkü kadınların maalesef bir biyolojik saati var
Güzelliğinin doruklarında kendini üçkağıtçı bir adama harcatîyorsun ha.......şu an biryerkerde gerçek bir erkeği kaçîrıyor olabilirsin.......bu haksızlığı kendine yapma lütfen........bırak bir daha gòrü§me.........aklın varsa böyle bir adamla evlenme zaten

Adam çeşit aradığı için seni yanında tutuyor sende ezik bir şekilde kabul ediyorsun.......sana birşey söyleyim mi genç bayan........ben o kadar okudum iyi bir meslek iyi hir maa§ hiçbirşey kadınları tatmin etmez........hayattaki en büyük başarîsîzlığım kötü bir evlilik yapmaktı...........çünkü kadınların maalesef bir biyolojik saati var
Güzelliğinin doruklarında kendini üçkağıtçı bir adama harcatîyorsun ha.......şu an biryerkerde gerçek bir erkeği kaçîrıyor olabilirsin.......bu haksızlığı kendine yapma lütfen........bırak bir daha gòrü§me.........aklın varsa böyle bir adamla evlenme zaten

çokçok haklısınız. inanın 1bucuk yıldır bir ayrı bir barısık bu adama kendimi kaptırdım. ama gercekten bittiğini kabul ettim bitirdimde bende kafamda ve önüme bakıcam artık kendim için yapıcam. bugune kadar hiç burda yazmadımda .zaten bu bir darbe son nokta oldugu için içimde tutamadım forumlardada paylastım.. inşallah hersey iyi olur herkez için. kalp kıranlarında ilahi adalet yanlarına bırakmaz

siz bana çok kızdınız bilemedim. evet iki gün oldu bunu yasayalı tabiki tam kendimde değilim. bianda bunları yasamamıs gibi davranmamı çok mantıklı bakmamı beklemeyin benden. inşallah ozamanlarda gelicek elbet.. he bugune kadar evet karsılık verdim aramalarına .ama suna emin olunki gercekten arasa acmayacagım dahi.. ve böyle bir gelişme olursa onuda burdan yazarım. gercekleri kabul ettim artık tamamiyle ama he diyincede içinden atamıyor insan herseye ragmen... yaptıgı kötülükler cokcokcok ama iyi günlerde geliyor insanın aklına maleseff

Bir daha ararsa aramamasını sòylersin ....ikinciye ararsa savcılığa vereceğini söylersin.....bak nasıl kuyruğunu sıkıştîrıp gidiyor

bu adamdan kimseye hayır gelmez bas tekmeyi gitsin

öyle. zaten benden yana kapılar kapandı. zaten o kapıyı sevdiginden değil macera diye calıyormus kapandı bitti. sımdı diğer sevgilisi düşünsün. evet aslında belki ben sanslıyım sadık birini bulabilirim belki. ama diğer taraf onu aldatmıs ve belkide hala aldatıcak bi adamla birlikte. sanırım kurtuldum diye düşünmeyliyim :ssz:

Bakın içinden atamamak farklı, bulunduğu duruma ve hislerine devamlı bir bahane üreterek kendini avutmak ve hala "bana fikir verin" demek farklı. Bana destek olun diye açsan konuyu neyse.

Sen bu bahaneleri ürettikçe, bu adam parmağını şıklattığı an gideceksin.

Başka bir sevgilisi mi varmış? Öğrendin mi bunu? Arkana bile bakmaman gerekirdi. Arkana bakmana neden olan şey, yukarda söylediğim bahanelerin.

O yüzden diyorum ki, biraz kendine gel.

İçinden atmak elbette güç, gönül bu, ota da konuyor b.ka da.

öyle. zaten benden yana kapılar kapandı. zaten o kapıyı sevdiginden değil macera diye calıyormus kapandı bitti. sımdı diğer sevgilisi düşünsün. evet aslında belki ben sanslıyım sadık birini bulabilirim belki. ama diğer taraf onu aldatmıs ve belkide hala aldatıcak bi adamla birlikte. sanırım kurtuldum diye düşünmeyliyim :ssz:

lütfen yanlış anlamayın ama bu adam siziararsa eger size iki güzel şey söylese bence yine yelkenler suya iner

başlıktaki okumamış olanlardan ne alaka ben orasını anlamadım :44: ha pardon bende okul okulmamış falan anlamında anlamıştım :60:

söylenecek pek bişi yok.. insanın herşeyden önce kendisine saygısı olması lazım.. iradeli olun ve tamamen bağlarınızı koparın şu herifle içinizden gelerek isteyin zor olmadıgını göreceksiniz..

Son düzenleme:
Benzerl benim basima gelmedi mi? Geldi. Onu o kadar cok seviyordum ki baskalarina bakmasi veya beni sevmemesi kimle konusup konusmadigi umrumda degildi. Asik oldugun insani 2 dakika gormek hayatini degistirir konusmaya devam et

başlıktaki okumamış olanlardan ne alaka ben orasını anlamadım :44: ha pardon bende okul okulmamış falan anlamında anlamıştım :60:

söylenecek pek bişi yok.. insanın herşeyden önce kendisine saygısı olması lazım.. iradeli olun ve tamamen bağlarınızı koparın şu herifle içinizden gelerek isteyin zor olmadıgını göreceksiniz..

ewet suanda bunu yapıyorum zaten suanlık zor ama bakalım zaman artıkk

Benzerl benim basima gelmedi mi? Geldi. Onu o kadar cok seviyordum ki baskalarina bakmasi veya beni sevmemesi kimle konusup konusmadigi umrumda degildi. Asik oldugun insani 2 dakika gormek hayatini degistirir konusmaya devam et

yaaa gitgide kötü olmadımı nebiliyim. bende o dusunceyle bukadar zaman ondan kopamadım ama .yok artık biz yolun sonuna geldik. çok acı ceksemde artık onu bidaha görmiycem evlenicek zaten bitti yol sonu oldu bizimkisi yani :(

:53: :53: :53: yorumsuz :53:

Yeni üye ilk msj ćok ilginçmiş gerçekten

arkadas haklı resmen kullanıyor senı.. gozunu acc kendıne gel..

Kullandırtma kendini.
Adam dalga geçiyo bariz belli.
Hala daha görüşsem mi diye düşünüyorsun.
Yüzüne demiş sevmiyorum diye,senin onunla buluşman konuşman bile hata.
İkinci kadın olmayı hazmediyorsan,gururunu ayaklar altına alıp "evet,görüşelim" diyebilirsin. Tercih meselesi.
Ama sana akıbetini de söyleyeyim:
Adam evlenecek,siz görüşmeye devam edeceksiniz. Bağlanacaksın git gide. Bir gün "seviyorum aşığım sana" diyecek. Ertesi gün "ben evliyim karıma yapamam bunu". Sonra karısı öğrenecek. Seni diliyle dövecek. Ağlayacaksın zırlayacaksın sonra buraya konu açacaksın "böyle böyle yaptım yardım edin" diye.

Yapma, etme. ne yaparsan kendine yapıyorsun. Ne demek onsuz yaşayamam. Öyle bir yaşarsın ki. Bel bağlama bu adama. karşına daha neleri çıkar yaa

adam topla oynar gibi oynamış seninle.. almış atmış, almış atmış..
ne yazık ki sana üzüldüğümü söyleyemem.
akıl var mantık var. kendini bile isteye kullandırmışsın. yarın gelse yine devam edersin..

Back
X