Okumamıs olanlardan fikir/ aldatıldım terkedildim aklımı karıstırıo:(

Benzerl benim basima gelmedi mi? Geldi. Onu o kadar cok seviyordum ki baskalarina bakmasi veya beni sevmemesi kimle konusup konusmadigi umrumda degildi. Asik oldugun insani 2 dakika gormek hayatini degistirir konusmaya devam et

Evet, sonunda deli gömleği giymek istiyorsa devam etsin tabi.
Çok mantıklı bir öneri, tebrikler.

Siz aşkı anlamışsınız ama yanlış anlamışsınız.

bu ne ya . iki kızda birbirinden haberdar aldatıldıklarını biliyor hala evlenme hayali kuruluyor . amacı heralde onla evlenip seni kuma yapmak . böyle adamları nasıl seviyorsunuz anlamadım . yaşınızıda merak ettim .rekabet mi hoşunuza gidiyor . onla açık açık evleniceğini söylemiş daha neyi kovalıyorsun ki . evlenincede arar bence adım gibi eminim . belki diğer bayan evliliğie uygun görüyor belkimantıken daha uygun buluyor onu sevdiğini sanmam . seven erkek başka kız peşinde koşmaz . senlede işte takılmak niyeti sendende hoşlanıyor çünkü. bu erkekler çok akıllı . paylaşılamayan erkeği oynayıp ikinizin gözündede değerli oluyor . dişisel rekabet işte buna deniliyor ..

1. aldatılmış ve terk edilmiş olmanıza rağmen neden hala aklınız karışıyor?
  2. aynı konuyu iki kere açamazsınız.

Benzerl benim basima gelmedi mi? Geldi. Onu o kadar cok seviyordum ki baskalarina bakmasi veya beni sevmemesi kimle konusup konusmadigi umrumda degildi. Asik oldugun insani 2 dakika gormek hayatini degistirir konusmaya devam et

aşk tek taraflı olmaz ki . tek taraflı aşk evliliğie bile dönüşse mutluluk getirmez . benimde başıma geldi bu tarz bir olay . eski sevgilim eski sevgilisiyle görüşüyormuş meğer hiç kopmamışlar dünya başıma yıkıldı duyunca . oda öğrendi aldatıldığını ama bırakmadı ben bıraktım . demek böyle oluyor sevmemesi önemli değil demek senin sevmen yeterli . işte sonra aldatıldım aldatılıyorum kızlar kocamı kapmaya çalışıyor diye konu açıyorsunuz buraya ..beni sevmeyen ve bunu hissttirmeyen adamın yanında bir dakika durmam büyük konuşmayayım allah korusun .aşkından ölsem bile ..

Back
X