- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 yillik evligim .. teşekkürler iyi dilekleriniz icinKaç senelik evlisiniz? Hakkınızda hayırlısı olsun cuma vakti Gonlunuzde olanı hakkınızda hayırlı kilsin Allah.
Ailem arkamda olmayack buyuk ihtimal yalniz kalicam oglumda yurtdışında okuyacak bu yil bakalim benim icin nasil olacakaldatılmışsın neyine sabrediceksin. boşver aileni filan. mahkemeye de delil sun.
Ablacığım kurban kes :/ vallahi bak bu acılarından 1 yıl sonra eser kalmayacak! Ama hala boşanmasaydın hala mutsuz olacaktın..Ve bosandim..bitti herşey garip duygular icerisindeyim..
Şu an hâlâ ayni evdeyiz onun evden gittigi gün zor gelecek acikcasi yillarin alışkanlığı var nede olsaAblacığım kurban kes :/ vallahi bak bu acılarından 1 yıl sonra eser kalmayacak! Ama hala boşanmasaydın hala mutsuz olacaktın..
Teşekkür ederim.evet dusunuyorum meşgul olacak birseyler zaten calisiyorumda tek sıkıntı aksamlari evin bombos olmasi yalnizlikk...Hakkınızda hayırlısı.
Hiç üzülmeyin, ve kafanızı dağıtacak ilgi alanınıza giren hobiler edinin veya kurslara gidin çok faydasını görürsünüz.
Bodanma gerceklesti zayen tek sorun gecen yillar aliskanliklar nasil unutucam4 yıl evli kaldim. Son 1 senesini hic konusmadan boş yere bekleyerek gecirdim. En sonunda dayanamadim bosandim.Ailenize het turlu sorununuzu acikca anlatin . Hayat sizin hayatiniz , herkes ne yasadigini kendisi biliyor. Bosuna zaman kaybetmeyin lutfen. ilk bosanma asamasinda kendimi cok kotu hiseediyordum. Sanki yanlis bir sey yapmisim gibi ezikleniyordum. 5 ay gecti ayrilali ve su an cok huzurlu ve mutluyum. iyi ki bosanmisiz.
Nasıl geçti adli süreç kaç celsede boşandınızVe bosandim..bitti herşey garip duygular icerisindeyim..
Seni çok iyi anliyorum. Şoyle dusun o seni sevmiyor, butun kotulukleri yapmis. Seninle olmak istemiyor sen o adami istermiydin. Kendi ayaklarinin uzerinde durabilirsin annemle babam bosandiginda 6 yasindaydim. Annemin nasil aci cektigini ben biliyorum.. ama suanda? Olse umrum degil diyor. Iyiki bosanmisiz diyor. Annem bosangidinda 29 yasindaydi suanda 50 yasinda. Ve yeniden evlenmedi. Evet ilk baslar cok zor oluyor ama sonrasinda koskoca mutluluga cevriliyor. Insanlar evlatlarini kaybediyorlar da, acisi ilk gunku gibi taze kalmiyor. Kocada neymiş! Guclu dur.Eski gunler aklima geliyor uzuluyorum bu duygular nasil gecer arkadaslar lütfen yasayanlar anlatsin o gunleri özlüyorum
Tek celsede bosandik ama hala ayni evdeyiz ilk gun iyiydim rahatlamistim ustumden bir yük kalkmisti ama bu gun çok canim yaniyor sanki o oldude aci cekiyorum icimden gidip ona sarimak niye böyle olduk demek geliyor ama tutuyorum kendimiNasıl geçti adli süreç kaç celsede boşandınız
Cok zor cok haklisiniz rabbim beterinden korusun.az once evlilik cuzdanimiz gecti elime su an duygularimi anlatamam cok uzgunum ozellikle evden gidecogi gun nasil olurum bilemiyorumSeni çok iyi anliyorum. Şoyle dusun o seni sevmiyor, butun kotulukleri yapmis. Seninle olmak istemiyor sen o adami istermiydin. Kendi ayaklarinin uzerinde durabilirsin annemle babam bosandiginda 6 yasindaydim. Annemin nasil aci cektigini ben biliyorum.. ama suanda? Olse umrum degil diyor. Iyiki bosanmisiz diyor. Annem bosangidinda 29 yasindaydi suanda 50 yasinda. Ve yeniden evlenmedi. Evet ilk baslar cok zor oluyor ama sonrasinda koskoca mutluluga cevriliyor. Insanlar evlatlarini kaybediyorlar da, acisi ilk gunku gibi taze kalmiyor. Kocada neymiş! Guclu dur.