Ve Bosaniyoruz....

sizin adınıza sevindim ve umarım beraber daha güzel günler görürsünüz... eşimin blöf yaptığını düşünüyordum ama ailesinin yanında kaldığına göre ailesine de söylemiştir muhakkak ve artık iş bir şekilde ciddiye bindi hep söylüyorum kimseyi zorla tutamamm.. bedeni yanımda olur ama ruhu hep bensiz olur bu yüzden bensiz mutluysa bende birşey diyemem....
Yarının ne getireceği hiç belli olmaz.. Sen her halükarda kararlı dur bak herşey güzel olacak...

o da kendine göre çok idare etmiş.... ona göre tabi. bana göre ben kendimi ona zorla idare ettirdim... eşimle mutlu olacağıma inanıyorum ancak onun benle mutlu olacağına inancımı yitirdiğim için artık sessiz kalıp boşanmayı bekliyorum... ama hala facebook profil fotosunu faan değiştirmedi eskiden olsa anında siler tek fotosunu koyardı.... acaba diyorum yani bu durumda.. hani ben çok takılmam öyle şeylere ama daha önce değiştirip şimdi değiştirmemesi tuhafıma gidiyor
o da düşünüyor olmalı. sana karşı yeni taktikler geliştiriyordur belki :)

Görüşünüz Mu bugün ne yaptınız ?
Hic gormedim eve gelmis ama. Suan annesinde sanirim e devlete bakiyorum surekli dava actimi diye galiba pztesi acar o an neler yasacagim bilmiyorum.... kv de de bikere aramadi kizim noldu ne bitti bde seni dinleyim diye kina alip yollayacagim

Hic gormedim eve gelmis ama. Suan annesinde sanirim e devlete bakiyorum surekli dava actimi diye galiba pztesi acar o an neler yasacagim bilmiyorum.... kv de de bikere aramadi kizim noldu ne bitti bde seni dinleyim diye kina alip yollayacagim

Nerden biliyorsun pazartesi dava açacağını ? vicdansizlar derler mi hiç kendi kızlarida var yazizlar olsun onun analigina :(. adam karı gibi anasının evine kaçıyor (kadın lari aşağılamak için demedim )
Sen yinede en kötüsü hazırla kendini bu iş böyle bitmez ama hayirlisi

Nerden biliyorsun pazartesi dava açacağını ? vicdansizlar derler mi hiç kendi kızlarida var yazizlar olsun onun analigina :KK43:. adam karı gibi anasının evine kaçıyor (kadın lari aşağılamak için demedim )
Sen yinede en kötüsü hazırla kendini bu iş böyle bitmez ama hayirlisi
Bilmem pztesiyi bekliyodur belkide hafya sonu esyalarimi alcam demistide bugun evdeydi bugun alsaydi... zaten artik alistim en kotulere... allah hepsinin kalbine gore versin ne diyeyim ....

bizi bu hale getiren iletişim hataları oldu bana göre.. onun ailesi oğullarına bırakır her zaman ki herhangi bir baskıyla yanımda kalacaksa istemem....
Bu durumlarda gurur araya girdigi için arayı bulmak ailelere düsuyor bazen baskı değilde ... Ne biyeym

Bu durumlarda gurur araya girdigi için arayı bulmak ailelere düsuyor bazen baskı değilde ... Ne biyeym
Benim esim kendi ailesinde de otorite kurmus sanirim bunu nereden anladin derseniz ben birsey soyledigimde pek takilmiyor ayni seyi esim soylesin uygulamaya geciliyor. Tuhaf yani

Benide cok severlerdi bir kere aramadılar. Herkes kapı duvar oldu hiç bekleme aramadılar diyede üzülme. Kendi kalitesini ortaya koyar.

Tesekkur ederim icimde kopan firtinalari ben biliyorum ama disardan guclu gorunmek daha iyi tabiki.....
Geri doner gibi hissettim blof bu defa tutmamis evden gidislede iyice sivamis ailenin aramamasi su an cok yeni karismayalim kizismasin ortaliktanda olabilir
Eger bosanma yoluna girerseniz de Allah yardimciniz olsun hakkinizi alin almadiniz diye iyi insan olmayacaksiniz yas daha 21 cok gencsiniz disardan okul bitene kadar paranizi biriktirip burada (ismek halk egitim gibi yerlerde ing kursuna gidin )ozel kursa katilmis biri olarak egitimleri gayet kaliteli bilgisayarda ogreniyorum forumlarina katilin e egitim tarzinda yerleri takip edin paranizi biriktirin sonra yurtdisina yeterseniz maddi olarak 1 yilda orda pekistirip gelip kariyerinize devam eder guzel bir insanla kaldiginiz yerden devam edersiniz (4 yili kendinize ayirmis )25 yasinda kendi ayaklari uzerinde duran bir birey olarak hayatinizi yasarsiniz izulmeyin 10-15 yili yanlis insanlara harcamis kadinlarda cok uzuleceginiz zaman yasinizin genc oldugunu yasayacak yapacak basaracak cok seyiniz oldugunu dusunup kendinizi telkin edin Allah yardimciniz olsun
Dip not:doner o ama tasinmadan terapi almadan devam etmeyin derim

Bi onceki yazilarini hatirlamiyorum.
Ama hic arayip taramaya gerek yok su konuya yazdiklarinizdan bile besbelli sorunun ne oldugu. Iletisim sorununuz var cok buyuk. Baska care yok gibi. Insallah en az yarayla biter.

Bi onceki yazilarini hatirlamiyorum.
Ama hic arayip taramaya gerek yok su konuya yazdiklarinizdan bile besbelli sorunun ne oldugu. Iletisim sorununuz var cok buyuk. Baska care yok gibi. Insallah en az yarayla biter.
Geri doner gibi hissettim blof bu defa tutmamis evden gidislede iyice sivamis ailenin aramamasi su an cok yeni karismayalim kizismasin ortaliktanda olabilir
Eger bosanma yoluna girerseniz de Allah yardimciniz olsun hakkinizi alin almadiniz diye iyi insan olmayacaksiniz yas daha 21 cok gencsiniz disardan okul bitene kadar paranizi biriktirip burada (ismek halk egitim gibi yerlerde ing kursuna gidin )ozel kursa katilmis biri olarak egitimleri gayet kaliteli bilgisayarda ogreniyorum forumlarina katilin e egitim tarzinda yerleri takip edin paranizi biriktirin sonra yurtdisina yeterseniz maddi olarak 1 yilda orda pekistirip gelip kariyerinize devam eder guzel bir insanla kaldiginiz yerden devam edersiniz (4 yili kendinize ayirmis )25 yasinda kendi ayaklari uzerinde duran bir birey olarak hayatinizi yasarsiniz izulmeyin 10-15 yili yanlis insanlara harcamis kadinlarda cok uzuleceginiz zaman yasinizin genc oldugunu yasayacak yapacak basaracak cok seyiniz oldugunu dusunup kendinizi telkin edin Allah yardimciniz olsun
Dip not:doner o ama tasinmadan terapi almadan devam etmeyin derim
çok çok tesekkür ederim ilginiz ve güzel yorumunnuz için.zaten şuan üzülmememdeki en büyük nedenlerimden biri yaşımın genç olması ve ileriye daha parlak bakmam... yoksa başa çıkamazdım açıkcası görmedikçe soğuklukta geliyor,eskileri yapılanları düşündükçe de tabiii. dün gece on iki buçukta gizli bir no aramış duymadım daha önce hi gizliden arayanda yoktu.. sabah gördüm tahminimce arayan eşimdi.. zaten kesinlikle barısırsak eğer ki bu fikre git gide uzaklaşıyorum terapi ve tasınmadan yürütemeyeceğimi uygun bir şekilde söyleyeceğim..

Back
X