- 18 Nisan 2015
- 2.245
- 6.064
- 358
- Konu Sahibi just tonight
-
İnanma ona bir daha. Bu kadar taze evliyken bunları yapan üç sene sonra neler yapmaz. Dönme, arkana bile bakma. Hiçbir şey kaybetmiyorsun. Hayatını kazanıyorsun aksine. Üzülme, desteğin bol. Geçmiş olsun.
Ben de adanalıyım ama eşiniz ya dağda büyümüş ya da hanzo. Hiç mi evlenmeden göstermedi gerçek yüzünüEvet. Ne zaman yemek yapsam adanada bu var su var siz ailecek istanbulda buyumussunuz istanbullular yemek yapmayi bilmez istanbul mutfagi yok diye aciyor agzini bosaniyorum zaten acicam davayi
Aklın varsa sakın geri dönme.Uyurken sarildim diye insan 1 saat boyunca kufur eder mi? Sokaga cikartmaz okula gitmek istesem izin vermez annemle konussam telde bagirir cagirir beni rezil eder sokaga ciksak onune bak onumden yuru kendi istedigi kiyafeti giydirir bakkala gitsem sigara almaya eger o an makyajli isem bakkalla aranda ne var der gecen yerleri silmis bu bastim bende terlikle ordan bisey almam gerekiyordu sen beni aldatiyosun konustugun biri var diye kufur eder 3 aydir evden sokaga cikmadim bir sey yapmadim. Yoruldum bugun yemek yiyorduk durduk yere ekmek mi dusmus nolmus ekmege kufur etti bagirdim sonra tovbe Allahim tovbe diyor bu nasil bir adam halada bana bahane ariyorsun bosanmak icin git bitsin aramam cok pisman olcaksin diyor
Son durum nedir. Çıktınmı evden?
Herseyde vardır bir hayır.
Uzulme kısa bir zaman sonra alisiyo insan.
Onun boşanma sürecinde kendini küçük düşürdüğünü gördükçe çok doğru bi karar vermişim diceksin.
Canim beni bu psikolojik bi oyun.Hala nasil beni suclayabiliyor aklim almiyor tek kudurdugum nokta o
Canim beni bu psikolojik bi oyun.
Senin kendini suçlama için bunu yapıyor.
Ve kendi vicdanını rahatlatmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?