Ve bosanıyorum.

Evet. Ne zaman yemek yapsam adanada bu var su var siz ailecek istanbulda buyumussunuz istanbullular yemek yapmayi bilmez istanbul mutfagi yok diye aciyor agzini bosaniyorum zaten acicam davayi
Ben de adanalıyım ama eşiniz ya dağda büyümüş ya da hanzo. Hiç mi evlenmeden göstermedi gerçek yüzünü

Aklın varsa sakın geri dönme.

Son durum nedir. Çıktınmı evden?

Uyuyakalmisim odamda. Az once ise gidip giyinmek icin odaya geldi bavullari gordu yerde oda bombostu. Morardi bu tabi. Hemen gidiyosun he git asla geri dondurmicem iste dedi yuzun var mi senin daha dondurmeye dedim buda bulursun hemen birini annenler cok mutlu olucak sonra geldi sen beni hic sevmedin be sevemedin dedi bende valla sen benleyken bile benden oncekini bitirememissin basta biri bitmeden birini almissin hayatina ben sana benzemem dedim. Buda hadi git tamam git ben sana birsey yapmadim demeye basladi sabah 4te yaptiklarini nasil unuttun bir saat kufur ettin bana sana sarildim diye dedim.
Adam ne derse sok olursunuz 'oyle bir sey yok ben hatirlamiyorum' diyor. Bir an kendimden suphe ettim. Dalga mi geciyorsun be dedim yoo hatirlamiyorum gece noldu ki diyor. Sonra kapidan cikti aksam gorusuruz gidersende kalirsanda sen bilirsin dedi. Hadi selametle hadi baskasinin omrunu ye dedim kapadim kapiyi gitti.

Herseyde vardır bir hayır.
Uzulme kısa bir zaman sonra alisiyo insan.
Onun boşanma sürecinde kendini küçük düşürdüğünü gördükçe çok doğru bi karar vermişim diceksin.

Cikiyorum evden birazdan icim cok buruk ne acı oysa ne kadar mutlu elele girmistik bu eve gecenin bir yarisi tutup getirmisti beni gostermek icin evi.. Simdiyse Adam hala ariyor gece ne yaptim sana hatirlamiyorum anlatir misin lutfen diye cocuk var sanki karsisinda ya havle

hadi iyi düşünelim ve gece yaptıklarını hatırlamıyor diyelim ama yaptıkları bu kadarla sınırlı değilmiş ki.
kararını verdiysen kararlı ol, kocanı en iyi sen tanırsın. bak önceki konularında anlatmışsın, neler yapmış sana.

Saf ayağına yatıyor. Aldatıyorsuna kadar getırıyor seni, birde kadınlığını bu kadar ucuzlaştırabiliyor. Kendinde bulamadığı şeylerı sana yansıtmaya çalışıyor. Gençliğini güzelliğini hazmedememş olmali ki bu kadar çirkinleşiyor. Sen kafeste bir kuş değilsin tüm gün evde durasın. Yaptıkları çok kırıcı insan karısına karşı güven duygusunu bu kadar basitleştırmemeli. En iyisini yapmışsın kendini ömür boyu hapis hayatı yaşatacağına acı çek ama kurtul bu adamdan

3 aylik evlilikte bu kadar cirkinlik birikmisse, hic bi sey duzelmedigi gibi daha da kotuye gidiyor.. En heyecanli, guzel zamanlardandir evliligin ilk aylari.. Siddet, kufur, psikolojik eziyetler; hangi biri düzelecek?
Evliligin ilk zamanlari olur boyle seyler diyenler var.. Hayret ediyorum.. Elbette iki insan ayni evde yasamaya başlayınca bazi zorluk ve anlasmazliklar olabilir; insan bazen anne baba kardesiyle gecinemiyor.. Ama kufur, siddet bu kategoriye girmiyor..
Karsisinda konusamayi bile basaramadigin, kompleksli, tehlikeli, bagirip cagirarak suc bastiran birinden hangi gelisimi beklersin ki?
"Daha basindayiz, 3 ayda belli olmaz, deneyeyim icimde kalmasin" gibi kendini kandirici bahanelerle bu heriflere prim vermenin de anlami yok..

Hayirlisi olsun hakkinizda yasadiklarinizi siz bilirsiniz sadece ii dusunun gidip gelince daha kotu olur ama eminseniz sevinin kurtuldugunuza

Gönüllü bir vakıf kurasım geliyor her bu tarzda konu okuyunca. Siz bana adres veriyorsunuz ve ben tamamen gönül işi olarak şu adamların ağzını burnunu dümdüz ettiriyorum. Her vuruşta anılarını gözünün önünden film şeriti gibi geçirtiyorum. En sonunda beni affet karıcım demesiyle son tükürüğü karısı suratına yapıştırıyor.
Fikri bile rahatlatıcı.

Tövbe ya zorla mı evlenmiş seninle.. Ah bir aile büyüğü olacak bunu bir güzel dövecek. İçinin yağları erirdi ne güzel. Adanadan köyden alsaymış. .. Küfür yasak içimden ediyorum!!!

Kizlar simdi israrla aramasi yuzunden actim bana diyorki insallah genc kizlik hayallerinin hic birine ulasamazsin sana para yolliyim annene kina al kina yaksin sen ayrilmayi kolladin her kavgada esyalarini topladin bahane yaptin oglum beni hic sevmedin ama benim bedduam tutar eskisinede ettim bak ulasamadi hayallerine yarin istanbulda musteriye gitcekmis beraber gidelimmi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…