Ve bosanıyorum.

Madem biletini filan aldın. Artık irtibatı kopar sakın konuşma. Onada kanma seni bırakmasına izin verme. Cık evden otobüse binicen yere git bekle. Bu adamın ne yapacagı belli olmaz. İstedigi kdr havlasın dursun.

Vardin mi istanbula just tonight
Suan durumlar ne

Oglen ortak arkadasimiz vardi cok sevdigim o aradi. Lutfen donme etme aksam oturup hep beraber konusalim diye bende o an geldiler bana kocamin suana kadar bana yaptigi her pisligi anlattim ben bu kadarini bilmiyordum dedi siz gelirken bile ayaga kalksam sarilmak icin ordan isaret yapiyor bu adama sarilmicaksin diye bu nasil adam dedim arkadasimizda kekelemeye basladi sonra kocama nasil kizdiysa artik kocam aradi Allah belani versin senden nefret ediyorum rezil ettin beni niye anlattin diye bende sen bana bunlari yasatirken utanmadin mi millet ogrenince mi utandin canim diyip kapadim. Artik arkadasi ne demisse.
Suan oteldeyim aileme tek tek aciklama yapicak gucum yok. Biraz tek kalip rahatlamaya ihtiyacim var.Kocamda daha arayamadi yuzu yok.

Çok güçlü bir karakter oldugunu dusunuyorum canim. Böyle olman hayatinda dogru da olsa yanlisda olsa emin adimlarla.yurumeni saglayacak. Rezil olmasi baya dibe vurdurmustur onu. Bende ne yapacagini cok merak ediyorum.

Çok güçlü bir karakter oldugunu dusunuyorum canim. Böyle olman hayatinda dogru da olsa yanlisda olsa emin adimlarla.yurumeni saglayacak. Rezil olmasi baya dibe vurdurmustur onu. Bende ne yapacagini cok merak ediyorum.

Tesekkur ederim canim insallah. Bende merak ediyorum eskiden olsa bu saate kadar bin kez aramisti. Artik nasil zoruna gittiyse aramayada yuzu kalmamis. Bende senin yaptiklarini anlaticam diyordu. Bana hangisi yakisikli diye sordun tvde onlari dedi anlatmana gerek yok ben onlarida anlattim zaten canim hic bir sey senin bana el kaldirip kufur etme hakkini vermiyor dedim. Allahim boyle hastalikli ruhlu adamlardan korusun tum kadinlari...

Amin canim amin...
Suan bence sadece şok halinde hangi dala tutunsam pesinde.

Amin canim amin...
Suan bence sadece şok halinde hangi dala tutunsam pesinde.

Napsın beddua ediyordur bana. Sabah genc kizlik hayallerinin hic birine kavusamazsin diye beddua eden adamdan ne beklenir?
Bosanirken ayrilirken bu erkekler niye hic saygili olmuyor yediremiyorlar gururlarina galiba

Evet. Ne zaman yemek yapsam adanada bu var su var siz ailecek istanbulda buyumussunuz istanbullular yemek yapmayi bilmez istanbul mutfagi yok diye aciyor agzini bosaniyorum zaten acicam davayi
o zaman adanali biriyle evlenseymis ya neden istanbulu biriyle evlenmiş esini bunu sorsaydin keske allah sabir versin

Slm yalnız değilsin 4 aylık evliym yarın adliyeye gdp bosanma hakkında yardm alıcam geri donme niyetlisi değilm zaten değişmez bu adamlar hep basladgmz yere sararız ne dym ki bnde evde yalnz basıma oturuyorum ayrılmak niyetndym kmseye ayrıl diyemem ama kendmizi yıpratyoruz aglıyoruz hasta edyoruz kendmizi ne gerek var bole aadamla omur gecer mi?

Evet oyle diyolar ama karsıdaki de hep agzında küfür hakaret ve psolojk olaarak baskı yapıosa nabılcak?

haksiz yere edilen beddua sahibine geri döner

Yok degmez boyle bunlar icin kiymet mi biliyorlar tesekkur mu ediyorlar sevildigimizi hissettirip ruhumuzu mu oksuyorlar. Hic pisman degilim

Kizlar gece aradi aradi sonunda actim kaldigim otelin oraya geldi aa gitmemissin beni seviyorsun gel bi opiyim dedi optu ittim napiyosun sen be sabah beddua ettin belalar okudun ne soyliceksen soyle dedim seni seviyorum gitmesen ne olur duzelicem belki gitme birakma beni dedi sonra aglamaya basladi benim senle bir sonum yok sen degismezsin kandiricak baska birini bul seninle kendimi mahfedemem bu sefer annenlere kadar gider bu konu dedim sonra peki dedi cekti gitti. Daha cok aglar o icimin yagi eridi

Kaldığın otelin oraya nasıl geliyor ya madem bitiriyorsun bir daha bir daha görüşmek neden...adam bir öyle bir böyle dengeli hiç bir hareketi yok.
Hem otelde kalmak nedir git ailenin yanına otelde falan kalma.

Kaldığın otelin oraya nasıl geliyor ya madem bitiriyorsun bir daha bir daha görüşmek neden...adam bir öyle bir böyle dengeli hiç bir hareketi yok.
Hem otelde kalmak nedir git ailenin yanına otelde falan kalma.

Canim onun boyle yalvardigini sirf gormek icin gelmesini kabul ettim. Icimde en ufak bir sey olmadi. O eve asla donmem. Ailemin yanina yarin gidicem. Annemlere anlatamadim bunun hareketlerinin hepsini biraz kendimi toparlamak istiyorum ondan oteldeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…