Ve Bosaniyoruz....

Eski konularini da okudum cogunda biraz haksiz buldum seni ama tabi yasayn sensin ben yazilana gore yorum yapiyorum. Esinin en buyuk kabahati de bosanma lafini agzina sakiz etmesi
Bu konun icin de yine sana %100 hak veremiyorum... bence seni arayisi gercekten konusmak anlamasa da anlamaya calismak bence ama bosanma konusunda siz maddi konuya girince ipler kopmus. Haklarimi isterim dediginizde evlilik teeapisti benim hakkim deyop bu konu uzerinden devam edebilirdiniz. Maddi konular cok ince cizgiler bence esiniz yerinde ben olsam evliligini dusundugu tek derdi para derdim siz her ne kadar borc kismini soylemis olsaniz da emin olun o kismi duymamistir bile.
haklısınız bende evliliğimde ve tartısmalarımda hep ben haklıyım demiyorum zaten artık haklı haklı haksız ayırmak çocukca birşey bu saatten sonra... eşim beni anlamaya çalışmadı buna eminim yalnızca biz tükendik bittik vs. dedi evlilik terapistinde ısrar edince sesini yükseltti ciddi anlamda boşanma düşünen bir insana ne diyebilirim? taleplerimi avukatınla görüşeceğim dedim ki dünde zaten kendisi benim anlaşmalı boşanmayı istemem paradan değil dedi bende aynı şekilde derdim para olsaydı bu zamana kadar her boşanma talebine evet derdim dedim... üzgünüm ama boşanmayı ciddi anlamda konusuyorsa bunları duymaya hazırlıklı olmalıydı... beni yarı yolda bırakan kendisi evlilik terapistini red eden kendisi.. bende bu durumda mantıklı karar alıp kendisine açıklamak zorundayım mahkeme gününe kadar susup taleplerimi orda belirtmem daha kötü olurdu bence.... ama sizin söylediğiniz de çok doğru keşke biraz daha bekleseydim bu konular için..

haklısınız bende evliliğimde ve tartısmalarımda hep ben haklıyım demiyorum zaten artık haklı haklı haksız ayırmak çocukca birşey bu saatten sonra... eşim beni anlamaya çalışmadı buna eminim yalnızca biz tükendik bittik vs. dedi evlilik terapistinde ısrar edince sesini yükseltti ciddi anlamda boşanma düşünen bir insana ne diyebilirim? taleplerimi avukatınla görüşeceğim dedim ki dünde zaten kendisi benim anlaşmalı boşanmayı istemem paradan değil dedi bende aynı şekilde derdim para olsaydı bu zamana kadar her boşanma talebine evet derdim dedim... üzgünüm ama boşanmayı ciddi anlamda konusuyorsa bunları duymaya hazırlıklı olmalıydı... beni yarı yolda bırakan kendisi evlilik terapistini red eden kendisi.. bende bu durumda mantıklı karar alıp kendisine açıklamak zorundayım mahkeme gününe kadar susup taleplerimi orda belirtmem daha kötü olurdu bence.... ama sizin söylediğiniz de çok doğru keşke biraz daha bekleseydim bu konular için..
eşinden haber var mı?
inşallah pişman olur da yuvanızı kurtarmak için çabalar.

eşinden haber var mı?
inşallah pişman olur da yuvanızı kurtarmak için çabalar.
şuan için yok ama ben saçma sapa hayaller kurmaya başladım bile sanırım yavaş yavaş üzülmeye başlıyorum :( ama bunları düşündükçe daha çok üzüleceksin çıkar at kafandan diye de kendimi uyarıyorum...

Kizlar boşanmak isteyenler için şu yorum çok yapılıyor ki ben buna katılmam. Iste gece yat hersey durulur. Yani bir kadin ya da erkek birbiriyle anlasamiyorsa yatak olayi sorunları çözer mi? Öyle olsa boşanmalar olmazdı. Ama böyle düşünen kesimde var

Kizlar boşanmak isteyenler için şu yorum çok yapılıyor ki ben buna katılmam. Iste gece yat hersey durulur. Yani bir kadin ya da erkek birbiriyle anlasamiyorsa yatak sorunları çözer mi? Öyle olsa boşanmaya olmazdı. Ama böyle düşünen kesimde var
nasıl yani gece yat derken birlikteliktenmi bahsediyorsunuz? eğer öyleyse boşanalım diyen insan yanaşır mı yanaşırsa çıkar içindir bence :) ama yat uyu diyosanız da dört gecedir yatıp uyuyorum hiç bir şey düzelmedi :) tam anlayamadığım için tahmini yorum yaptım

nasıl yani gece yat derken birlikteliktenmi bahsediyorsunuz? eğer öyleyse boşanalım diyen insan yanaşır mı yanaşırsa çıkar içindir bence :) ama yat uyu diyosanız da dört gecedir yatıp uyuyorum hiç bir şey düzelmedi :) tam anlayamadığım için tahmini yorum yaptım
Yani demek istediğim, esler diyelim ki kavga ediyor sürekli. Bu durum boşanma noktasına gelmeden sonuçta gece ilişki yaşıyorlar bu durum ortalığı durdururmus. Halbuki cinsel birliktelik anlık birsey. Insan birbiriyle anlasamiyorsa anlasamiyordur

Yani demek istediğim, esler diyelim ki kavga ediyor sürekli. Bu durum boşanma noktasına gelmeden sonuçta gece ilişki yaşıyorlar bu durum ortalığı durdururmus. Halbuki cinsel birliktelik anlık birsey. Insan birbiriyle anlasamiyorsa anlasamiyordur
Yani insan sinirliyken nasıl yapabilir ki? belki buda çözümdür çiftler birbirlerini ne kadar sevdiğini anlayabiliyor olabilir. ama benim eşim sinirliyken veya boşanma kararı almışken pek yaklaşmaz.

Yani insan sinirliyken nasıl yapabilir ki? belki buda çözümdür çiftler birbirlerini ne kadar sevdiğini anlayabiliyor olabilir. ama benim eşim sinirliyken veya boşanma kararı almışken pek yaklaşmaz.
Yani mantıklı olan da bu bence. Sizde de aynısı oluyordur eminim. O yönde heves kalmaz ki

Adam blöf yaparken gerçek olmuş :skandal:
Ağzına sakız etmesi hiç hos değil belki aklı başına gelir. Ama eski konulara da baktım okadar saçma tartışmalar ki incir çekirdeğini doldurmaz.
İnşallah boşanmaz ve evliliğinizde ikinizde olgunlasirsiniz.
Olaki Allâh korusun bosandiniz haklârini mutlaka talep et al vazgeçme. Evden giden esin olsun evini bırakma. Neden evi hep kadın terkederki okadar çekip çevir ev terket kendileri gitsin evden.
İnşallah boşanma olmaz ve inşallah böyle saçma sorunlar yasamassiniz.

Adam blöf yaparken gerçek olmuş :skandal:
Ağzına sakız etmesi hiç hos değil belki aklı başına gelir. Ama eski konulara da baktım okadar saçma tartışmalar ki incir çekirdeğini doldurmaz.
İnşallah boşanmaz ve evliliğinizde ikinizde olgunlasirsiniz.
Olaki Allâh korusun bosandiniz haklârini mutlaka talep et al vazgeçme. Evden giden esin olsun evini bırakma. Neden evi hep kadın terkederki okadar çekip çevir ev terket kendileri gitsin evden.
İnşallah boşanma olmaz ve inşallah böyle saçma sorunlar yasamassiniz.
aslında gerçek olmazdı ama ben YALVARSAYDIM... o benden yine bunu bekledi sanırım ego problemi var :) yani hep söylüyorum kusursuz insan arama insanda kusur arama hep mutsuz olursun diye... keşke böyle olmasaydı yazık oldu bize diyorum... umarım aklını başına alır çünkü ben kendime de pay biçerek aklımı başıma çoktan aldım.... teşekkür ederim yorumunuz için..

şuan için yok ama ben saçma sapa hayaller kurmaya başladım bile sanırım yavaş yavaş üzülmeye başlıyorum :KK43: ama bunları düşündükçe daha çok üzüleceksin çıkar at kafandan diye de kendimi uyarıyorum...
eşin inatçı ve egolu bir insan sanırım. bu tavrını hazmetmesi zaman alacaktır.

eşin inatçı ve egolu bir insan sanırım. bu tavrını hazmetmesi zaman alacaktır.
evet hem inatçı hem de her şeyi ben bilirim havasında.. ve evet gerçekten egosu çok fazla... erkekler güçlü duran kadından korkar ve uzaklaşır diyorlar.. sanırım gerçekten korkup uzaklaşacak çünkü eskisi gibi her şeye evet diyen birisi olmayacak karşısında...

evet hem inatçı hem de her şeyi ben bilirim havasında.. ve evet gerçekten egosu çok fazla... erkekler güçlü duran kadından korkar ve uzaklaşır diyorlar.. sanırım gerçekten korkup uzaklaşacak çünkü eskisi gibi her şeye evet diyen birisi olmayacak karşısında...
seviyorsa geri dönecektir diye düşünüyorum.

seviyorsa geri dönecektir diye düşünüyorum.
sevdiğini biliyorum ama adam mutsuz değil umutsuz dönmez o gururdan ölürde dönmez :) hoş sevgiliyken tamamen bittiğini söyleyip yirmi kez tekrar kendisinin aradığını da biliyorum ama evlilikte daha kötü şeyler yaşadık bilmiyorum yani umut bağlamak istemiyorum.

Satır aralarında kendinin de hayatının olduğunu söyledin hani nikahtan sonra seni aldatma teşebbüsünu hazmedememen buna sebep olmuş olabilir kendini suclamamalisin

Satır aralarında kendinin de hayatının olduğunu söyledin hani nikahtan sonra seni aldatma teşebbüsünu hazmedememen buna sebep olmuş olabilir kendini suclamamalisin
aslında evet bunun etkisi çok oldu insan bir an durup dururken aklına geliyor ve sinirleniyor yenilip yutulacak birşey değildi zaten bekarken de hayatım hep alt üsttü evliykende aynısı oldu.. bana hep aklın havada hiç bir şeyi kimseyi takmıyorsun diyordu. yani ne yapayım? aldattığını taksaydım bu evlilik olmazdı bile... keşke benimle aşmaya çalışsaydı sorunlarımızı kendisiyle değil...

sevdiğini biliyorum ama adam mutsuz değil umutsuz dönmez o gururdan ölürde dönmez :) hoş sevgiliyken tamamen bittiğini söyleyip yirmi kez tekrar kendisinin aradığını da biliyorum ama evlilikte daha kötü şeyler yaşadık bilmiyorum yani umut bağlamak istemiyorum.
bence de umutlanma. olur da dönmek isterse o düzelmeden dönme. yoksa iyice laçka olur eşin.

bence de umutlanma. olur da dönmek isterse o düzelmeden dönme. yoksa iyice laçka olur eşin.
zaten evlilik terapisti olmadan olmaz bu iş .... birde ailesinin dibinden taşınmak istiyorum.. en çok onlar bozdu psikolojimi durmadan gelmiyor gitmiyor şöyle diyor bunu diyor... beni salak sandılar ama eşimin bana en çok kızdığı şeyler hep ailesinden dolayı çıktı...

zaten evlilik terapisti olmadan olmaz bu iş .... birde ailesinin dibinden taşınmak istiyorum.. en çok onlar bozdu psikolojimi durmadan gelmiyor gitmiyor şöyle diyor bunu diyor... beni salak sandılar ama eşimin bana en çok kızdığı şeyler hep ailesinden dolayı çıktı...
aileler de evlatlarının aile olmasına izin vermiyorlar nedense.

Back
X