- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
haklısınız bende evliliğimde ve tartısmalarımda hep ben haklıyım demiyorum zaten artık haklı haklı haksız ayırmak çocukca birşey bu saatten sonra... eşim beni anlamaya çalışmadı buna eminim yalnızca biz tükendik bittik vs. dedi evlilik terapistinde ısrar edince sesini yükseltti ciddi anlamda boşanma düşünen bir insana ne diyebilirim? taleplerimi avukatınla görüşeceğim dedim ki dünde zaten kendisi benim anlaşmalı boşanmayı istemem paradan değil dedi bende aynı şekilde derdim para olsaydı bu zamana kadar her boşanma talebine evet derdim dedim... üzgünüm ama boşanmayı ciddi anlamda konusuyorsa bunları duymaya hazırlıklı olmalıydı... beni yarı yolda bırakan kendisi evlilik terapistini red eden kendisi.. bende bu durumda mantıklı karar alıp kendisine açıklamak zorundayım mahkeme gününe kadar susup taleplerimi orda belirtmem daha kötü olurdu bence.... ama sizin söylediğiniz de çok doğru keşke biraz daha bekleseydim bu konular için..Eski konularini da okudum cogunda biraz haksiz buldum seni ama tabi yasayn sensin ben yazilana gore yorum yapiyorum. Esinin en buyuk kabahati de bosanma lafini agzina sakiz etmesi
Bu konun icin de yine sana %100 hak veremiyorum... bence seni arayisi gercekten konusmak anlamasa da anlamaya calismak bence ama bosanma konusunda siz maddi konuya girince ipler kopmus. Haklarimi isterim dediginizde evlilik teeapisti benim hakkim deyop bu konu uzerinden devam edebilirdiniz. Maddi konular cok ince cizgiler bence esiniz yerinde ben olsam evliligini dusundugu tek derdi para derdim siz her ne kadar borc kismini soylemis olsaniz da emin olun o kismi duymamistir bile.