VE BOSANMA DAVAMI ACTIM..

Hayırlısı olsun canım.İnan en iyisini yaptın.En çokta çocuklarına sevindim.Böyle bir babanın yanında mutlu olamazlardı.

Onun kendine faydası yok ama senide aşağı çekiyordu.Eşin seni sürekli eleştirerek kusur bularak daha beterlerini yaparak senin güvenini azaltmış.Kendine bağımlı bir kadın haline getirmiş.Ne yapsa ne etse vazgeçemiyordun.Sen ben hatalıydım diyorsun ama anlattıklarımdan hissettiğim seni bu hale getiren eşinin ta kendisi.

Değişmeyecek olan bir kişilik bozukluğu var .Batağa saplanmaktansa kendinin ve çocuklarının geleceğini kurtardın.

Bundan sonra sadece kendin ve çocukların için yaşa, güçlü ol.Sil baştan güzel bir hayat seni bekliyor.

Son düzenleme:
hakkınızda hayırlısı olsun
zor surecler
rabbım refaha cıkarsın

yanlız demıssınız ya hıc kımse ıle mutlu olamaz dıye
oyle bır oluyorlar kı anlatamam
benım eskı esımden de ben adam olmaz derdım
adam baba bıle oldu yanı .
bu karsılıklı ıletısımle alakalı
sizle uyumu tutmamıs

benım ex esın de benle tutmamıs
yenısı ıle tutmus

ben de evlıyım ve baskası ıle mutluyum.

bu karsılıklı uyum , etkı ile alakalı bırsey

herkes de bır baskası ıle mutlu olabılır

soylemek ıcın erken ama umarm ılerde sız de bır baskası ıle mutlulugu yakalarsınız

Birde bu süreçte gelgitlerin olabilir.Küçük bir çocuğun var.Yılların alışkanlığını travmalarını atlatmak için psikologtan destek almanı öneririm.Kendini dahada güçlü hissedersin.Sakın geri dönme tamam mı?

Onun için üzülmeyi bırak.Yanında olsanda bir şey değişmiyordu yaşadın gördün.Sana vururken o seni düşünmüyordu.Merhametli olacaksanda kendine ol bundan sonra.Bırak ne hali varsa görsün.

Yazdiklariniza göre siz haklisiniz ama hic kimse yuzde yuz hakli değil belki esinizin sizinle ilgili sikayetleri vardir

yolun acık olsun

Şu güçlü duruşun imrenilmeyecek gibi değil, umarım herkese iyi örnek olur. Ama kendini kötü hissettiğin zamanlar olacak bunu biliyorsun değil mi? En önemlisi buna hazırlıklısın değil mi?? İşte o zamanlarda da kaybetme bu güçlü duruşunu lütfen. Seni bekleyen zor, altından kalkamayacağını düşündüren günlerde de sağlam olman dileğiyle canım. Allah yardımcın olsun

Çok teşekkür ederim saolun.Merak ettim neden ilginç geldiğini ?Klasikten sınıf atlatan neydi sizin görüşünüz de, merak ettim .
Yani anlayamıyorum cidden bu şekilde gördüğüm ve biten evlilikler de var inanın o bayanlar da şahaneydi anlayamıyorum nasıl biter, erkeklerde birtakım aşağılık kompleksi mi oluyor acaba ki ben sizin de bakımsız ve hoş olmayan bir bayan olduğunuzu düşünemiyorum ve eşiniz sizinle evlenmiş, çocuk yapmışsınız siz de bu kadar severken neden böyle davranıyor yani sizi sevme tarzı, kendini ifade etmesi mi bu şekilde ki böyle olsa bile kırıldığınızı göremiyor mu ve her ne olursa olsun bitirmiyor evliliği, ben iletişiminizi merak ediyorum açıkçası sizi bu duruma kadar getiren neydi ve bir erkek sevmezse o ilişkiyi neden yürütür ki ben sevmeyen bir erkeğin katlanmayacağını düşünürüm.

Yazdiklariniza göre siz haklisiniz ama hic kimse yuzde yuz hakli değil belki esinizin sizinle ilgili sikayetleri vardir

Onun şikayetleri ;

-Cocuklarla iletişimine karışmam son yilimizda ki en büyük sorunlarimizdandi."Kötü de davransam sus konuşma ,otoritemi sarsıyorsun çocuklara karşı." derdi.Çocuklar yokken konu açsam sustururdu .Çok okuyordum çocuk eğitimini ve haliyle anlatmak istiyordum uygulama adına .Gururuna dokunuyordu sanırım "Tamam kes sen uygula" gibi agresiflesiyordu.

-Itaatsiz buluyordu beni .Örneğin çocuklar alıp bi yere gittiğim de geldik gittik gibi haber etmemi bekliyordu.

-Erkekliğini hissetmek istediğini çoğu karari ona bırakmami kısacası sen evin erkeğisin kocacim nasıl istersen dememi arzuluyordu.

-Yuruyusumun dikkat çekici olduğunu soyluyordu ,topuklu ayakkabı ile ikiye katlandığını iddia ediyordu.Ne zaman bi adım arkamda kalsa hakaretler ediyordu kivirtma düzgün yuru vs.Yani onun için giyimim dışarda ki tavirlarim hepsi onun tabiriyle o.r.s.p kadınlar gibiydi.Onun istediği gibi giyinmedigim için en büyük sorunlardan biri de bu idi.

-Disarda vitrinlere bakmam sallanmam hep sorundu.Araba da kendi camimdan dışarı bakmam bile çoğu zaman problemdi yani.Diğer arabadaki erkekler kendilerine baktığımı sanırlarmış .Ki ona göre dışarıya değil erkeklere bakıyorum .

-Disiplinsiz oldugumu 7/24 tel elimde oldugumu söylüyordu .(evet doğru çünkü beni nete bağımlı kılan ta kendisi idi ;o tv izlerken ben de nete giriyorumdum yada arkadaşlarla yazisiyorduk felan.

-Cocuktan sonra çok degistigimi artık gelip sarılıp opmedigimi soyluyordu.

-Bir de o hata yapsa bile dirdir etmemeli olayları uzatmamami huzur vermemi istiyordu.

Son düzenleme:

Eski sevgilinizle görüştüğünüzü de biliyor mu eşiniz ?

Eski sevgilinizle görüştüğünüzü de biliyor mu eşiniz ?

Çok mu merak ediyorsun canım??

Evet bi kere söylemiştim cinnet getirip.Eğer gerçekse yani yolda felan karşılaşmayıp buluşmuşsan hakkımı helal etmem demişti.

Rahatladınız mi??

Eski sevgilim konusu bi kaç konu ötede .Bi sorunuz daha varsa siz oradan devam edin .

Benzer şeylerden bahsediyoruz ancak sizin abartılı buldugunuz şeyler konu sahibinin tatminsizliginden ziyade bugune kadar yaşadıklarının bir sonucu. Hatta hep daha fazlasını isteyen degil, simdiye dek azla yetinmeye çalışan biri gibi davrandıgını düşünüyorum.

Deger verdigi insan tarafından sürekli eleştirilen biri, özgüvenini kaybetmeye başlamışsa gülüp geçebilecek kadar kendinden emin davranmasını beklemem diyorum.

Eğer öpülmenin hayalini de artık kurmuyorsa zaten o kişiden vazgectigi içindir.
(Sizin böyle bir beklentiye girmeyeceginizi söylemeniz, sevgisizligi kabullenmeyeceginizi söylediginiz anlamına gelir ki bence de bu durumdaki bir kadın kendisinin iyiligi için aynen böyle davranmalı)

Hayal kurmayı şu anlamda degerlendirebilirsiniz: Sonuç olarak eşi hakkında daha olumsuz bir hissiyata sebep oluşturdugu düşünülse de bu tür beklentilerle kendisini suçlayabilecek, abartılı düşündügünü söyleyerek evliligine devam etmesi için kendisini ikna edecek nedenler üretmiş oluyor.

Konu sahibinin genel olarak ilişkilerden beklentisi nedir, heyecanı nasıl yaşamak ister bilemem çünkü bize sundugu tek örnek eşiyle olan diyalogu. O da gayet saglıksız bir profil çiziyor.

Aslında sevmenin özünde kendimizi düşünmek vardır, birine ilgi duyuyorsanız o kişi sizin benliginizdeki birşeyleri tatmin ettigi içindir. Sizi daha mutlu edecegine inandıgınız büyük bir tatmin ile küçük fedakarlıkları degis tokus yaparsınız.
Bu denge bozuldugunda kendinize deger vermeyen, başkası için yaşayan birine dönüşebilirsiniz.

Konu sahibi ise egosunu okşayacak hicbir davranış görmedigi ve bu noktaya gelene kadar kendisinden vazgecer biçimde davrandıgı için o sürecte hayallere sarılıyor olabilir.
Komik bir örnek olacak ama çok acıktıgınızda rüyanızda en sevdiginiz yemegi görmek gibi düşünün. Şekeriniz birden bire düştügünde küp şeker degil, çikolata dondurma istemek gibi birşeyden bahsediyorum.
Fakat tuz dolu bir kaba bakıp düşen şekerinizin çıkmasını bekleyemezsiniz. Konu sahibi ise bir süredir bunu yapmaya çalışmış, sonunda o da bu şekilde ihtiyaçlarının karşılanmayacagını anlamış olmalı ki ayrılma kararını verebilmiş.

Haklisiniz bir başkasıyla mutlu olabilir bi başka yorumum da zaten demiştim bu adam benimle olmadı belki de diye .Mutlu olmasını zaten isterim .

En azından bana yaptıklarını ya da yapmadıkları konusunda daha akıllıca davranacaktır .Zaten ikinci evliliklerde daha toleransli olundugu için yürümez mi evlilikler .
Ruh eşini felan bulmamışsa insan yine aynı şekil yürür sadece torpuler insan kendini diye düşünüyorum .

Eşim mutlu olamaz derken yapısı gereği asosyal biraz soğukkanlı ve öfke kontrolü yok .Ağzında trafikte ki insanlara karşı bile bin çeşit küfür .

Bunları düşünerek demiştim.Belki de bunlar da ben hayatında olduğum içindi bilemiyorum.

Cidden merak ediyorum başka bi kadında nasıl olacağını .Icim yansa da bu acıyı bir an önce yasamak isterdim; bitsin bu sayfa yansın bitsin kül olsun diye .

Tsk.ederim .Eşime zaten psikologum narsistik kişilik bozukluğu tanısı koymuştu .Eşimin narsist olduğunu en basindan bilseydim evliliğimi bu kadar yıpratmaz kendimi de bu kadar üzmezdim.

Güzel temennileriniz içinde ayrıca tesk.ederim

Baştan beri konununuzu okudum bu kadar mı benzerlik olur pes doğrusu dedim
8 yıl iki çocuk ilgisizlik agrasiflik kendini benim karşımda küçük görme sevgisizlik herseyi bende n bekleme ama begenmeme ailesine karşı pasiflik bana gelince pohphlanmak isteme Velhasıl bende senin gibi şunu düşünüyorum
Bir yola girdik artık herkes duydu o bensiz nasıl edecek hani bensiz yasayamazdi fln filan karmaşık durumdayım durusmam anlaşmalı şubatta

Aynı şeyleri bende yaşıyorum iki gün önce tamamen bitirdim ve evi terk ettim ayrılmayı gerçekten istiyorum ama çok duygusal biriyim altı aylık bebeğimle bu yükü kaldırabilirmiyim bilmiyorum

Aynı şeyleri bende yaşıyorum iki gün önce tamamen bitirdim ve evi terk ettim ayrılmayı gerçekten istiyorum ama çok duygusal biriyim altı aylık bebeğimle bu yükü kaldırabilirmiyim bilmiyorum

Sizler dahil özellikle diğer konularım da yorum yapanlar özelden mesaj atanlar felan aynı şeyleri yaşıyoruz diyorlar .

Çoğu erkek evlilik sonrası aynilasiyorsa bizim bu gördüğümüz mutlu evlilikler sadece göstermelik mi? Ya da kadın polyanacilik mi oynuyor ?

Pek dert tasa etmeyip zora girmeye korktuklarından kocalarını sallamayarak mi hayatlarını devam ettiriyorlar acaba.

Cidden anlamadım .

Galiba mutluluk rolü yapıyorlar
Bizim konuşacak pek bişey imiz kalmamıştı
Ama bakıyorum millete pek canım cicimler ama evliliklerinin içi boş biliyorum sonuç olarak bizler daha cesuruz

Ayy canim sen yazdikca ben korkuyorum.ayni bedenler,ayni sozler.
Bu aralar cok iyi davraniyor ama sevgi hisleri ne durumda inanamiyorum.
Galiba ben cesur olmayan taraftayim.Ama bu demek degil ki cesur olmayi istemiyorum.
Benim kayinvalidemde tam 50 yil kayinpedwrimle yasadi.oldukten sonra cok aci cekiyor.Halbuki 45 sene tamamen karsiliksiz sevgiyle yasamis.Tam 45 sene sonra anlamis kiymetini.Sevgisiz gecen 45 yil,aci ile simdide artik o insana alisilmis boslukla.Kadini bazen takdirle karsiliyorum, bazense korkuyla.
Ne bileyim.
Cok karmasik dutgular bunlar.

Son düzenleme:

İsteyip de yapamadıgınızı söylediginiz için yazıyorum:
Cesaretinizi kıran nedenleri listeleyin.
Sonra bu nedenleri kendinizle tartışarak mantıgınızla ya da pratiginizi degistirerek o nedenlerin üstünü bir bir çizin.
Bir iki adım attıktan sonra o istediginiz cesareti gösterebilmek için listedeki tüm maddelerin üzerini çizmenize bile gerek kalmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…