VE BOSANMA DAVAMI ACTIM..

Kötü baslamisti evliliğimiz en basindan.Lackalasmisti .Sonra da çizemedim iste o saygı sınırını .Esimi seviyorum ancak geçecek birgün diye ümit ediyorum .

Bence davayı geri çekmeden esinizle konusun. İcinizdekileri, onu suclamadan ona dökün. Rahatsız olduğunuz yanları tek tek anlatın ona. Böyle yapmaya devam ederse bu davada kararlı olduğunuzu, ondan istemeye istemeye ayrilacaginizi anlatın. birlikteyken yapmam gerekenleri yapadiginizi duygusal yonunuzun ağır basarak olaylarin kontrolunuzden çıktığını, soyleyin. şuan güçlü olmak için iki yolunuzun olduğunu bunlardan birinin boşanmak digerinin yola değişerek devam etmek olduğunu, bu değişimde onun da desteğine, ihtiyaç duydugunuzu dile getirin. Yazdiklarinizdan esinizin size yardımcı olacagi izlenimi doğdu bende. Barisirsaniz (ki bana barisacaksiniz gibi geliyor) duygularla değil daha çok mantıkla hareket etmeye çalışın. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Çok teşekkür ederim saolun.Merak ettim neden ilginç geldiğini ?Klasikten sınıf atlatan neydi sizin görüşünüz de, merak ettim .

Cümlelerinde bir pismanlik sezdim.
Zoraki bir boşanma davası gibi..
Bakın yanılıyor olabilirim.
Ama ilerde keşke dememek için...
Bi daha düşün

sürekli yeni konu açıyorsunuz sanırım konu başlıklarından olayları takip edebiliyorum, reklamlardan dizi takip ediyormuşum gibi hissettim.

Bu dediklerinizi çok yaptım inanın harfiyen yaptım .Hep ;"kapa çeneni ,tamam ye yeter biktim sus " gibi bu tur cevaplar aldım.

Bi önce ki ayrılığımızda da aynı şey oldu ben bak boşanacağım deneme rağmen beni dinleme zahmetin de bulunmuyordu. Alışmıştı çünkü ne yaparsa yapsın asla vazgeçmeyen bi karısı vardı.

Hayırlısı olsun hepiniz için
Öğrendi mi
Ne tepki verdi
O evde durmaya devam edecektiniz boşanma davası açtıktan sonra diye sıradışı bir düşünceniz vardı, hala aynı fikirde misiniz?

Cümlelerinde bir pismanlik sezdim.
Zoraki bir boşanma davası gibi..
Bakın yanılıyor olabilirim.
Ama ilerde keşke dememek için...
Bi daha düşün

Hic pismanligim yok sadece elbette ki bi yasim var tuttugum. Ben onun sevdiği kadin olmasam da o sevdigim adam.Kolay değil benim icin .Duygusal ifadelerim bunu düşündürmüş olabilir size .

İlerde keşke dememek için ayrılıyorum zaten .Bi konu da ki bi yorum çok etkiledi beni.

" 17 yıldır sizin yasadiklarinizi yaşadım, yasim 43 şuan ve herşey ayni ben hala sevgi dileniyorum"diye belirtmiş konu sahibine .

Yasim 30. 8 yıldır aynı duygular da dönüp duruyorum .Değişen hic bir şey olmadi o donuk adam ben seven kadın.Yıllarım gitti.

Hayırlısı olsun hepiniz için
Öğrendi mi
Ne tepki verdi
O evde durmaya devam edecektiniz boşanma davası açtıktan sonra diye sıradışı bir düşünceniz vardı, hala aynı fikirde misiniz?

Hayır öğrenmedi .Tebligatin gitmesi şanlık bi 10-15 günlük süreyi bulur.

Sorduğunuz şeye gelince ,evet ilk bakışta saçma sapan gelebilir ama eşten önce iyi iki arkadaş olabilseydik boşanmadan bile boşanmışız gibi idare edebilirdik bi süre en azından bebeler için yani .

Hic olunamayacak birşey değil lakin benim esim gibi bi insanla öyle bi süreç yasanamaz.Yine de insan üretiyor iste beynin de mantıklı olsa da olmasa da.

Saçma yada mantıksız demedim zaten
Sıradışı dedim, sizin kararınız sonuçta kimsenin sizin hayatınızda atacağınız bir adıma mantıksız demesi haddi değil

Ama ben yinede anlamadım şimdi, aynı evde misiniz
O 10 15 günlük süre içerisinde yani öğrenene kadar

Çünkü bazı düşünceler geliyor aklıma

Yok yok ben ailemin yanına geldim pazartesi günü.

Çoktan bitmiş bir evliliğin uzatmalarını oynuyordunuz.Psikolojik ve fiziksel şiddet başladığı anda ayrılmalıydınız.
Çocukların ve senin için herşeyin daha güzel olması dileğiyle.

Bu arada ne zaman sizin konularınızı okusam dur bi dakika sakin bir ortama geçmeliyim diyorum
Bir kitap okuyacakmış gibi :) içerik, bazen haklı bir kadın, bazen ihtiraslı bir kadın, bazen haksız, bazen ilgi Delisi bazen ütopik beklentileri olan sıradışı bir kadın.
:)
Gelgitlerle dolu psikolojik bir kitap gibi

Anlatımınız çok güzel gerçekten
Tüm beklentilerinizi karşılayabilecek biri var mı bilmiyorum, çünkü ben olmadığına inandığım için beklentiye giremiyorum otomatikman
Yani sizden bir örnek verecek olursam hiç bacağımı kaşırken, ne güzel bacağım var niye öpmüyor diye hiç düşünemem :)) aklıma gelmez, sadece bacağıma "benimkinden kalın" dese duruma göre gülerim kurban ol sen bacağıma derim heralde
Sizinki gibi bi eşse söyleyen hiç birşey düşünmem
Çünkü sevmediğini güzel göremediğini önceden bildiğim için

Konu sahibi başka konularda eşi tarafından begenildigini hissetseydi, övülüyor olsaydı belki o da sizin yazdıgınız gibi bir tepki verirdi.
Özgüveninizin her gün hakaret ve eleştirilerle zarar gördügünü düşünün, nasıl gülebilir nasıl kendisinden emin bir şekilde espri yapabilir bu durumda?
Onaylanmaya ihtiyaçtan ötürü bir beklenti degil de sevilme ihtiyacının karşılanmamasından ötürü hayal kurmak olarak düşünün.

Size katıldıgım nokta konu sahibininki gibi bir eşin hiçbir beklentiyi karşılayamayacagı.
Dolayısıyla beklenti, hayal ya da anılara sarılmak adına ne dersek diyelim konu sahibi gibi insanlar biten evliliklerini resmiyette de sonlandırmalı.
Neyse ki daha fazla geç kalmadan bu cesareti göstermiş kendisi.
Benzer durumda olan diger kadınlar da umarım kendilerine değer verirler...

Aslında aynı şeyi söylüyoruz zaten
Ben buna gülerdim öpmesi gibi bir şey düşünmezdim ( bunun açıklaması sizin ilk cümleniz)

Onunki gibi bir eşim olsaydı da öpme gibi bir düşünce içine giremezdim, çünkü sizin ikinci cümlenizde bunun açıklaması

Ama sizin, "sevilme ihtiyacının karşılanmamasından ötürü hayal kurmak olarak düşünün" cümlenizi de şöyle açıklayayım bu ihtiyacı çok uc noktalarda yaşıyor,
Konu sahibinin istediği eş ( bakın çok iyide anlaşsalardı bu yine sorun olacaktı) ilk günkü aşkı ilk günkü ilgiyi heyecanı hissedebilmek, hemde her an
Bazı şeylerin ilk günkü gibi kalması imkansız yerini başka şeylere bırakıyor

Küçük bir örnek
Kim sevgiliyken telefonda konuştuğu gibi saatlerce kocasıyla telefonda konuşuyor hala?

Bu arada ben konu sahibinin eşini kesinlikle haklı bulmuyorum. Onun yazdıklarından neler yaşadığınıda tahmin ediyorum, ancak benim fikrime göre abartılı beklentilere girip kendini mutsuz ediyor. Bundan sonraki ilişkisinde yaşayacağı heyacanı ve ilgi tatminini
Eger Evlenirse yine bulamayacağını düşünüyorum
Çünkü bahsettiğim şeyi kabullenemiyor

Ben, istediği gibi bir erkeğin bu hayatta var olduğunu düşünmüyorum
Ama inşallah vardır böyleleri
Bunu bilmek bile güzel olurdu

Diğer tüm konularda bu adama yol vermesini tamamen destekliyorum

Son düzenleme:

Hayatında mutlu olacağın bir yol haritası seciyorsun...
Umarım da olursun...

Sebeplerini bilmiyorum ama gerçekten boşanma gerektiren sebeplerse hayırlısı olsun hakkkinizda, sonuçta siz böyle istediğinize gore bitmiş herşey.esiniz nasıl karşılıyor bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…