VE BOSANMA DAVAMI ACTIM..

Cuma gunu aklimdan ne deli fikirler geciyordu.Ama bugun bambaskayim.Kalbim paramparca ama kendimi anliyamiyorum.

Cuma gunu aklimdan ne deli fikirler geciyordu.Ama bugun bambaskayim.Kalbim paramparca ama kendimi anliyamiyorum.

Dışarıdan okuyan bi kişi şu yorumunuzu pek anlayamaz ama ben sizin ne demek istefiginizi,haleti ruhiyenizi gayet iyi anlıyorum .

Benim şuan çok erken bi dönem elbette ama o kadar mutlu ve huzurluyum ki anlatamam .O çemberden çıkmak önemli çıkınca insan anlıyor .O çemberden çıkamamak aşk sevgi değil buna inanın sadece bagimlilik.

Eğer kalbiniz bu kadar kırık ise sunulacak tüm nedenler aslında bahanedir. Bize degil, önce kendinize dürüst olun.

Sonra da cesaretinizi kıran şeyler nelerse hayatınızda küçük degisiklikler yapmaya, özgüveninizi toparlamanızı saglayacak sizi mutlu eden şeylere yönelmeye çalışın. Yakınlarınız varsa onların sevgilerinden güç alın.

Bu sadece boşanma için geçerli degil, siz alkol bagımlısı da olabilirdiniz ya da hayatınızda sizin için kritik başka bir konuda da cesaret gösteremiyor olabilirdiniz.

Yerinizde olsam sorunlarımı kendim yaşadıgımı unutur, 3.göz gibi hayatım bakar eleştirirdim.
Böylece size karmaşık gelen düşüncelere duygularınızı karıştırmak yerine kendi iyiliginiz için en mantıklı kararı vermeniz, kendi kendinizi ikna etmeniz de kolaylaşır.

Ben de kendimi mutlu etmeye cabalamaya basladim.Oyle olunca biraz bana Döner gibi oldu ilgisi ama sürekliligi var mi bilemiyorum.Ayni inflamess gibi benim durumumda..

Ben de kendimi mutlu etmeye cabalamaya basladim.Oyle olunca biraz bana Döner gibi oldu ilgisi ama sürekliligi var mi bilemiyorum.Ayni inflamess gibi benim durumumda..

Kendinizle ilgilenmeniz onun ilgisini üzerinize çekmeniz için olmasın. "Ben mutlu olmayı hakediyorum" deyin ve kendinize bunun için deger verin.

Kimseye muhtaç hissetmeden kendi ayaklarınız üzerinde durabilmek için maddi alternatifler oluşturmaya ve manevi olarak da dostlarınızı, sosyal hayatınızı, aile ilişkilerinizi bir bütün olarak olumlu anlamda yenilemeye çalışın.

Eşiniz, tanıdıgınız bir kalabalık içinde bir sürü kişiden yalnıca biri.
Örnegin komşunuz sohbetinizi sevdigi için karşılıklı olarak fedakarlıklarda bulundugunuz, tahammül sınırlarınızı size keyif veren bir şey için esnetmeye calıstıgınız biri. Birbirinize olan sevginizin yanı sıra onun size hakaret etmesi ya da saygılı davranması sizin komşuluk ilişkinizi belirler degil mi?
Bunları eşiniz için de düşünebilirsiniz. Onunla aranızdaki ilişki de "karşılıklı" saygıya, sevgiye baglı.

Siz kendiniz için birşeyler yapmaya basladıktan sonra o kişinin size mutsuzluk getirdigine, hayallerinizi baltaladıgına, size haksızlık yaptıgına inanıyorsanız o gemiyi terketmeniz sizin iyiliginize olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…