Ve deeeee Günay da hamileee.....:)))

DrGunay

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
2.270
9
316
Diğer
Arkadaşlar hamileyimmmmm...14 günüm tet sonucum fırladı 448...
KIzlar allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.Alahım isteyen her birimize nasib etsinnn..
Çok mutluyum kızlar çokkkk..hihoyyyt

Çok sevindim..... Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza da almanızı nasip etsin....

Tebrikler canım.Rabbim sağlıcakla kucaına almayoı nasip etsin.Darısı tüm evlat hasretii çekenlerin başına inşallaha.s.

canım çok sevindim rabbim sorunsuz bir hamilelik geçirip kucağına almayıda nasip etsin

canım allah tamamına erdirsin gözün aydın inşallah hayırlısı ile kucağınada alırsın

KIzlar allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.Alahım isteyen her birimize nasib etsinnn..

TEBRİKLER... allah nazarlardan saklasın... sağlıklı bir 9 ay geçirmeni gönülden diliyorum.... Kaçıncı denemede oldu? sakıncası yoksa kaç yaşındasın? ve nerede tevadini sürdündün.. SEVGİLERRRR :ecrin_bebek: :CüvCüv:

Çok teşekkür ederim kızlarr valla..Tanrım her birimizin yüzünü güldürsün hamiş olmayan arkadaşlarımıza kısa sürede bebişler kısmet etsin rabbim..
Badenurum 25 yaşımı temmuzda doldurucam inşallah.ılk tüp bebek denememdi.ıstanbulda Alman hastanesi doktorum Halit Fırat Erden...

Teşekkür ederim kızlarrr.Tanrım isteyen her kese tatdırsın anne olmayıı...

arkadasim allah kucagina almayi nasip etsin benim canim cok sikkin pazatresi transferim olmustu // bugun merak ettim kan testi yaptim ve bugun 7 gunumdu sonucu bir aldim 00.04 demekki benim ben hamile olamayacagim canim cok sikkin gercek test persembe ama ben umudumu kaybettim

Canım yaaa senin adına o kadar sevindim ki biliyorsun en başından beri seni takip ediyorumm. İnşallah bundan sonrasıda çok güzel geçecek...Tekrer tebrik ederimm..

hihoyyythihoyyythihoyyyt

bak gordun mu? ben sana gunlerdir bosuna endise ediyorsun dedim di mi? :)

saglikli ve mutlu bir 9 ay gecir insallaaaaaaaaaaahhh!

Canım test yapman için henüz çok erken ya.Beta hcg transferin 8 -9 günü salınmaya başlıyor canım.Sonra da artmaya başlar.Umudunu kayb etme hep umutla yaşa..Bakarsın 4 günden sonra sen de buradan hamileyim diye bağırırsın ya..

Canım yaaa senin adına o kadar sevindim ki biliyorsun en başından beri seni takip ediyorumm. İnşallah bundan sonrasıda çok güzel geçecek...Tekrer tebrik ederimm..
Aycanımm darısı başına bir tanem...
Çok teşekkür edrim canım benim.İnşallah senin tedavinde böğle güzel sonuçlanır canımmm...:1hug:

tbrk ederim canım her gecen gün hamile sayımız artıyor rabbim olmayanlarada nasip eder inşl içinde banada verir 1 tane evlat allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…