Ve deeeee Günay da hamileee.....:)))

günaycım hamilesin demiştim zatennnnn
hatırlarsan............TEBRıKLER SENıııııııı VE EŞıNıııııııııııııı KUTLUYORUMMMMMMM
tekrar gözünaydınnnnnnnnnnnnnnn hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn
sağlıcakla hamilelik geçirirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
darısıda tüm olmayan, isteyen, tedavide olan, bekleyen arkadaşların başına olsun en kısa zamandaaaaa
allahım herkeslere yaşatsınnnnnnnnnn......aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

Günaycım çok sevindim tebrikler cnm. Allah kucağına almayıda nasip eder inş.kendine dikkat et cnm..

canım çok tebrikler.gözün aydın.Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah

tebrikkklerrrrrr
hayılısıyla kucağına almak nasip olsun bikaç tane kardeşi olsun inşallaaahhhhh
Rabbim hepimize nasip etsin inşallahsırnaşık şeyŞeniz:sm_cool:

senı ve eşini gonulden tebrık edrım .. bu bebek evınıze neşe ve mutluluk getırsın .. mutlulugunuz daim olsun .. sağlıcakla gelsın .. tekrar tebrıkler...

sevgili dr günaycım seni canı gönülden tebrik ediyorum seni ve eşini.
ama inan biliyor musun hiç şaşırmadım senin hamila olmana. içime doğmuştu hatta ben seni bir iki gündür ha gülay di mi? o zaten hamile falan demeye çoktan başlamıştım.
bazen içime doğar benim...
tekrar hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.
hastanemiz ve doktorumuz aynı,.darısı artık benim başıma ve isteyen herkesin başına ıNŞAALLAH.
bence ikiz seninkiler. değer ilk günler için ikize düşük olsada ikiz diye tahmin ediyorum...

Arkadaşlar hamileyimmmmm...14 günüm tet sonucum fırladı 448...
KIzlar allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.Alahım isteyen her birimize nasib etsinnn..
Çok mutluyum kızlar çokkkk..hihoyyyt
Canım çoooook sevindim senin adına Allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah dualarımız seninle sende bize dua et :lepi:hamişlerin duası kabul olurmuş

ya hamiş günaycım hamiş günaycım hamiş günaycımmmm:)
hamişşşş hamişşşşşşş hamişşşşşşş

canim seni tebrik ediyorum rabbim sagikla kucagina almayi nasip etsin bebeklerini ins guzel bi hamilelik gecirirsin allaha emanet olun bebeklerine iyi bak annesiiii :1hug:

dr gunayyy senı cokk tebrık edıyorum sen de geldın bızım hamısler kervanına. allah olmayanlarda da bır an once versın ınsallah...

KIzlar allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.Alahım isteyen her birimize nasib etsinnn..

Sevgili Günay, bende misafir olarak seni takip edenlerdendim. Senin adına çok sevindim. Darısı hepimizin başına. tekrar tebikler canım

Gözün aydın canım, sağlıkla kucağına almanı dilerim

Gözün aydın, çok çok tebrik ediyorum.. sağlıkla 9 ay sonra bebişlerini kucağına alırsın inşallah.. darısı başımıza canım... tebrikleeeeer taze anne..

bende tebrık ederım canım ikiz olma ihtimalını bilemıyorum benım 12.gün değerım 516 idi canım ve suan ikizlere hamıleyım allah gönlüne göre versın

hayırlı olur inş bu aralar çok güzel haber alıyoruz inan ki bizlerede moral oluyor çok rabbime darısı bizlerin başına .........

Çok teşekkür ederim kızlar.Tanrım hepinizin kucagınızı doldursun inşallah..Tanrıım sevsin bizi kızlar..

gözün aydın canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini :Saruboceq:
bende yarın bidaha test yaptırıcam 12. günüm inşallah benimde fırlamıştır değerlerim..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…