Ve deeeee Günay da hamileee.....:)))

tebrik ederim ederim canım. sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah. kaçtane embriyo transferi yapılmıştı?

demiştikkkk. biz biliyorduk kaydirigubbakcemile2 allah rahat bir hamilelik sonrası sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı bana ve tüm isteyenlare :CüvCüv:

Denizimmm benim.ınşallah canım..TAnrım kısa sürede sevindirsin seni v tüm isteyen canlarımııı..
Çok mutluyum kısa sürede size de kısmet olsun kızlar...

Çok sevindim senin adına Günay. Genişleyen güzel ailen hayırlı olsun. Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.

Canim,
cok mutlu oldum 2 gunde 2 hamilelik haberi aldım, umarim isteyen herkese Allah bu duyguyu yaşatir.. Hamileliginin iyi gecmesii, saglikli mutlu bir bebege sahip olmanı temenni ederim..:asigim:

tebrikderim canım bende seni takipediyordum inş tutmuştur diye ve tutmuş
rabbim kucağınada almayı nasipetsin inşşşşşş
canım sana birşey sorucam sana kısa protokolmü uygulanmıştı

canım herşey gönlünce olsun... nur topu gibi bebişlerini kucağına alman dileğiyle...

drgünaycım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:ben 18 nisanda gonal-f ye başladım.ilk denemenmiydi canım benim ilk ondan heralde korku ve heycan hepsi var.ne karmaşık bir durum bu tüp bebek

günaycım çoooooooooooook sewindimm tebriklerr tatlımmm :)))

Hadi gözün aydınnnnnnnnn

Kızlarım canlarım çok teşekkür edericem.Hepinize dua ediyorummm.
Selifim başlamata olan tedavin hayırlı olsun canım benim..ınşallah sonucun olumlu olur canım..

bende seni takip ediyordum cok sevindim hamile olduguna
canim sen transferden sonra yattinmi neler yaptin
sanirim sen otelde kaliyordun tedavi boyu

hayırlı olsun tebrikler darısı başımıza
böyle yaramazlardan bir kaç tane var heralde içinde ...dua ile kal

canım tebrikleri...allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin...alalh onu yada onları sana bağışlasın canım....rabbim isteyen herkese en kısa zamanda tattırsın inşallah....

Kızlarım canlarım çok teşekkür edericem.Hepinize dua ediyorummm.
Selifim başlamata olan tedavin hayırlı olsun canım benim..İnşallah sonucun olumlu olur canım..
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İNŞALLAH SEN GİBİ BİZDE OLUMLU SONUÇ ALIP BURDAN HERKEZE DUYURURUZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…