Ve elde var sıfır!

Bayan X diyeceksiniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
4.318
12.263
158
Kızlar oğlum iki gündür babasindaydi,akşam geldi. Gelir gelmez ağlamaya başladı ben burayı istemiyorum sevmiyorum,ne olur evimize gidelim dedi,dinlemedi,susmadi,. Ne yaptıysam asla ikna olmadı,ağlamaya başladım babam geldi o ikna etmeye çalıştı benden onu isteme başka ne istersen yapayım kuzum dedi,oğlum duymadi.

Babam artık yapacak bir şey kalmayıp oğlum artık ağlamaktan bir hal olunca benim eşim olacak ... Aradı. 'x gel bir konusalim' dedi. Geldi,babam dedi gel oturalım bir konusalim,o dedi ki 'ben bu eve ayak basmam'sen bilirsin dedi babam,ama çocuk kötü yarın okulu var,migreni var dayanamadım aradım dedi. Oğlum o sırada bana seni istemiyorum,babamla mutluyum deyip duruyor. Sonra döndü ogla babası 'benimle mı kalmak istiyorsun babam'dedi. Oğlumda evet gidelim dedi ve gitti. Yapacak hiç bir sey yok,oglum,canımın içi gitti. Dayanamıyorum iyi sinaniyorum,iyi değilim. Niye yazdım bilmiyorum ama artık caresizim. Elimden gelen,yüzü gülsün mutlu olsun diye herşeyi yaptım,oradayken babasından korkardi,şimdi baba delisi oldu. Beni sucluyor oğlum,bu yaşananlardan sebep. Dua edin bana lütfen.

Kızlar oğlum iki gündür babasindaydi,akşam geldi. Gelir gelmez ağlamaya başladı ben burayı istemiyorum sevmiyorum,ne olur evimize gidelim dedi,dinlemedi,susmadi,. Ne yaptıysam asla ikna olmadı,ağlamaya başladım babam geldi o ikna etmeye çalıştı benden onu isteme başka ne istersen yapayım kuzum dedi,oğlum duymadi.

Babam artık yapacak bir şey kalmayıp oğlum artık ağlamaktan bir hal olunca benim eşim olacak ... Aradı. 'x gel bir konusalim' dedi. Geldi,babam dedi gel oturalım bir konusalim,o dedi ki 'ben bu eve ayak basmam'sen bilirsin dedi babam,ama çocuk kötü yarın okulu var,migreni var dayanamadım aradım dedi. Oğlum o sırada bana seni istemiyorum,babamla mutluyum deyip duruyor. Sonra döndü ogla babası 'benimle mı kalmak istiyorsun babam'dedi. Oğlumda evet gidelim dedi ve gitti. Yapacak hiç bir sey yok,oglum,canımın içi gitti. Dayanamıyorum iyi sinaniyorum,iyi değilim. Niye yazdım bilmiyorum ama artık caresizim. Elimden gelen,yüzü gülsün mutlu olsun diye herşeyi yaptım,oradayken babasından korkardi,şimdi baba delisi oldu. Beni sucluyor oğlum,bu yaşananlardan sebep. Dua edin bana lütfen.

çok çok çok çok çok üzüldüm
konularınızı detaylı bilmiyorum ama neden sizi suçluyor? neden babasını tercih ediyor? kaç yaşında?

bir anne olarak, öyle üzüldüm ki içim parçalandı
Allah size güç, kuvvet versin
hayırlısıyla oğlunuzla bir an önce kavuştursun inşallah

babasının ortamı nasıl? orayı daha çok sevme, hep kalmak isteme ihtimali var mı? eğer yoksa, bırakın oğlunuz görsün diyeceğim
ama böyle bir ihtimal varsa, ne desem bilemedim
bol bol dua edin...

Allah yardimcin olsun. Daha cok kucuk.. eminim bi gun seni anliycak
O zamana kadar nasıl dayanacam.

Orda da sizin deliniz olacak. Eksik olan hep kıymetlidir. Üzülmeyin. Çocuk için çok zor bir dönem. Zamanla aşacaksınız. Dengeler oturacak.
Benden soğuyor her geçen gün.

Kaç yaşında? Babası ona çok güzel vakit geçirtip aklını mı karıştırdı acaba? Ilk defa mı böyle yaptı çocuğunuz?
Evet aynen öyle oldu,evliyken yapmadıklarını şimdi yapıyor,çocuk babasından görmediği ilgiyi şimdi görüyor ve onu istiyor. 8 yaşında ve ilk boşandığıma aynisini yaptı oğlum barışmak zorunda kalmistim
Döner geri merak etme
Üzülme
İnşallah.
Kaç yaşında?
Eğriyi doğruyu ayırt edemiyor daha.
Bencede yoksa mümkün değil beni silip atsin

çok çok çok çok çok üzüldüm
konularınızı detaylı bilmiyorum ama neden sizi suçluyor? neden babasını tercih ediyor? kaç yaşında?

bir anne olarak, öyle üzüldüm ki içim parçalandı
Allah size güç, kuvvet versin
hayırlısıyla oğlunuzla bir an önce kavuştursun inşallah

babasının ortamı nasıl? orayı daha çok sevme, hep kalmak isteme ihtimali var mı? eğer yoksa, bırakın oğlunuz görsün diyeceğim
ama böyle bir ihtimal varsa, ne desem bilemedim
bol bol dua edin...
Babasının ortamı,nasil. Şimdi ben yokum diye oğlumun üzerine titriyormus,çocuk buna hasret zaten babam beni seviyor diye hoşuna gidiyor. Sinema gezme tozma yapmazlardı benle evliyken şimdi çocuğa aşırı bağlandı,oğlumda fırsatı kaçırmıştır,nasıl olsa annesi onu her şart koşulda seviyor. Ama çok zor.

O zamana kadar nasıl dayanacam.

Benden soğuyor her geçen gün.

Evet aynen öyle oldu,evliyken yapmadıklarını şimdi yapıyor,çocuk babasından görmediği ilgiyi şimdi görüyor ve onu istiyor. 8 yaşında ve ilk boşandığıma aynisini yaptı oğlum barışmak zorunda kalmistim

İnşallah.
Bencede yoksa mümkün değil beni silip atsin
Çocuk aklı belki de tekrar barışman için yapıyordur.
Sabırlı ve kararlı ol onlar doğru olan tarafı daha iyi görür.
Allah yardımcın olsun

akli basinda. tercihlerini bilincli yapiyor. orada onu heveslendirecek borseyler yasiyor ya da sizdeyken onu gerecek borseyler yasamis olabilir.
Oğlum evliyken görmediği ilgiyi babasından şimdi görüyor,önce kızan babası şimdi ne derse yapıyor o eksikliği tamamlıyor. Orda mutlu çünkü amcalarini ve halasını çok seviyor. Ben ne yaptıysam yaranamadım,deveye diken misali : ((

Back
X