Ve haketmedigim son :(

kapattım diyip gizli profilde yapabilirdi anlamadım neyapmaya çalıştıını durumun zor cidden. 3 ay değilde ya 3 sene sonra öğrenseydin?

aynen.bundan sonra hayatına bakmak zorundasın.
sonuçta bu ilişki normal çıkmadı, evlı ve çocuklu bi insan çıktı karşına
o yüzden unutmak ve yoluna bakmak zorundasın

ne birde evlimiymiş ? tüm sayfayı okuyamadım

Allah senin yanındaki her fotoğraftada yüzük olan parmağı görünüyor bunlar işaret sana .bence tüm iletişimi kes yoksa kurtulamayacaksın.

Son düzenleme:
Allah senin yanındaki her fotoğraftada yüzük olan parmağı görünüyor bunlar işaret sana .bence tüm iletişimi kes yoksa kurtulamayacaksın.

Nasıl ekledi o fotografları hic suphelenecegimi dusunmedi mi acaba? Ben daha once hic dikkat etmemistim daha yeni dikkatimi cekti. :26:

Canım sen bunları basit bir olay olarak mı göüyorsun adam evli ve çocuğu var bir erkeğin bir kadına söyleyebileceği en iğrenç yalanlara inandırmış seni ve sen hala arkadaş olmaktan bahsediyorsun. Yok arkadaş bir insanın kendine yaptığı kötülüğü kırk mahalle toplansa yapmamazmış .Arkadaş kalmak ne demek aynen devam edin hatta bu ilişkiye kopamıyorsunuz sırf diye 3 aylık sanalda tanıştığınız yalancı, ahlaksız ,arsız ve karaktersiz bir adamla .

Hayir tabiki devam etmicem onla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…