anladım canım.
bu adam eşiyle aynı evde yaşıyor ve ne derse desın inanma
çünkü onun bu yalanlarından eşinin bile haberı yok.
bu yalana çocuklar bıle ınanmaz.
denemesi bedava istersen 2 yıl boyunca devam etsın ilişkiniz, o adam hala evlı olarak kalacak
ve tek bahanesı : çocuğuma yazık olmasın diye devam edıyoruz olacak.
Yaşadığın kolay değil tabiki ama kendini toparlamalı ve mantıklı düşünmelisin.Bu adamı arkadasmış vs şekilde hayatında tutma kangren olmuş kolu kesip at.Böyle daha cok canın yanacak emin ol.Adamın bebeği olmuş belkide karısını seninle aldatıyor o masum meleği düşün önüne bak daha neleri çıkar..
olabilir belkide aynı evde yasıyolardır ben gormuyorum sonucta
karısını seninle , seni ise facedeki başka başka kızlarla aldatıyor.
kusura bakma ,fazla açık söyledım ama
maalesef durum ortada.
bence kendini şanslı hisetmelisin en azından sadece sevgilinden darbe yedin unutursun ama yıllarca aynı yastığı paylaştığın eşin olsaydı ve ondan darbe yeseydin bi ömür unutamassın bence bu durumda tekmeyi vurup sevinçten göbek atmalısın çünkü seni değil kendini kandırmış
ama benle iliskisi oldugunu akrabalari falan biliyodu facede goruyolardı esiyle birlikte olsa saklamaya calısırdı iliskisi oldugunu biri soyler diye.
kuzum , öyle insanlar var ki, aklın şaşar...bozacının şahidi şıracı olur :)
eşi belkı ınternete gırmıyordur, sadece facesı var dıye bılıyordur
eşine bıle göstermıyordur facesını.
benım bır akrabam var, odasında aksamları nete takılır, eşinin haberı var ama her şeyden değil
arkadaş listesını görsen, bu adam bekar dersin.
eşi hiçbir şeyden anlamıyor.
öyle durumlar olabılır yani
evet olabilir
şahit olduğum için söyledım.biz odaya girdiğimiz zaman
sayfayı değiştiriyor, biz farkındayız ama bir tek eşi farkında değil.
hala evlimisin diye sordum resmiyette oyle ama bu yaza biticek dedi sonra bebegi oldugunu soyledii yıkıldım baba oldun yani dedimben bunu nasıl atlatıcam
her şeyde vardır bir hayır.
tanrı karşına çıkarmış , ne kadar şanslısın
giden 3 ayın olsun canım benim :)
inanma sakın
aradan kaç yazlar geçer, o zaman daha da bağlanırsın ve her şeyini kabul etmek zorunda kalırsın
aşkın gözü öylesıne kördür ki, insanı insanlıktan çıkarır...
bundan sonra inanmam guvenmem zaten simdiden bu kadar cok yalan soyleyen ilerde kimbilir neler yapar. esiyle sevmeyerek evlendigini soyluyo gorucu usulu oldu diyo insan hic sevmedigi biriyle evlenir mi :26:
en klasıkler içinde 1.sırada bu yalan
hadı sevmedı evlendı, çocuğu neden yapmış? hemde daha yenı olmuş bebeği.
aynen oyleseverek evlenmistir ve gozu doymamıstır karaktersizin dimi
kesinlikle öyle.zavallı eşinin hiçbir şeyden haberi yoktur.
kimbilir eşine nasıl davranıyordur eşinin faceden bıle haberı yoktur.
misal, şuan sen evlı olsan, eşinden haberın olmaz mı?
tek şartla olmaz...eşin kaba, zorba , kafasına göre takılan bir insan ise
nereye gittiğini bilmezsin, ne haltlar karıstırdıgından haberın olmaz.
bu da o tarz erkeklerden.
evet aynen oyle. simdi seviyorum diye acı cekiyorum acabalar var kafamda ama boyle yalancı bi insanla bi gelecegim olmazki. ne kadar soz verirse versin ne soylerse soylesin guvenemem. esine bunları yapan bana neler yapar. dedigin gibi ya bosanmazsa ya birlikte yasıyolarsa falan kafayı yerim onu unutmam lazım
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki gerçekler bir bir karşına çıkmış bu adamdan sana hayır gelmez seni aldatıyor eşini aldatıyor daha boşanmamış sonuçta facebookta ona buna abone oluyor belki de kızlarla sohbetler de ediyordur bence uzaklaş kopar bağını senin için böylesi daha hayırlı olacak inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?