Ve haketmedigim son :(

Kızlar beni cok sevdigini soyluyo ayrılmayalım diye yalvarıyo ne yaptıysam seni kaybetmemek icin yaptım soyleyemedim senle ciddi dusunmeseydim de asla soylemezdim ama ben seni hic bi zaman kullanmadım dedi tek istedigim bu ruyanın bitmemesiydi cunku ogrenseydin benden ayrılıcaktın ama bi yandan da vicdanım rahat degildi seni haketmedigimi dusunuyodum cok kararsız kaldım soyleyip soylememekte sonunda soylememin dogru oldugunu dusunup soyledim dedi. Sen esinle aynı evde yasıyosun dimi yalan soyluyosun bana dedim. Ben o kadar asagılık biri degilim dedi sonra ondan gizli bi tanıdıgından ogrendim gercekten ayrılarmıs ailesiyle birlikte yasıyomus. Buna hakkım yok ama seni seviyorum diyo bende sitem ettim hayatımı mahvettin beni ucurumun kenarına surukledin basta soyleseydin hic yaklasmazdım sana dedim. Boyle deyince yalvarmaya basladı kendime bisey yapıcam sandı cunku gercekten kendimde degilim o da anladı. Sonra yalvarırım benimle ol biz senden once ayrıldık senin bi sucun yok dedi. Iste boyle cok cabaladı her zaman kalbimin sesini dinlerdim donerdim ama su durumda yapamıyorum o da pes etti anladım artık sen bana ne inanırsın ne de guvenirsin dedi. Hem beni sadece kendini teselli etmek icin hala hayatında tutuyosun beni unutunca cıkartırsın hayatından dedi ki dogru soyledi onun hala hayatımda olması acımı hafifletiyo. Seni mutlu etmek icin canımı bile verirdim cunku sen bunu hakediyosun ama ben seni haketmiyorum ama benim hala bi umudum var dedi bende umutları yok et artık olmaz dedim. Sonra seni seviyorum bekle desen beklerim ama buna hakkım yok dedi bende seni seviyorum ama yapamam dedim kapattım. Simdi fotograflarına bakıyorum parmagında yuzuk var daha once hic farketmedim.. nerden bilebilirdim..

Son düzenleme:

parmağında yüzük var derken?

buda şunu açıklıyor
hala evli ve yalan söyluyor.sen hangi akrabasına sordun bilmiyorum ama, bozacının şahidi şıracı olur genelde

evet malesef bu sozlere kanmicam cok yordu beni bu mesele. zaten yavas yavas alısmaya basladım geri adım atmicam.

evet malesef bu sozlere kanmicam cok yordu beni bu mesele. zaten yavas yavas alısmaya basladım geri adım atmicam.

bir erkeğin gözünün içine baka baka söyledığı yalanı gördün
telde ağlamaklı sesını duya duya tımsah gözyaşlarına şahit oldun.

işte erkek milleti bu denli tehlıkelı
bir bayanı nereden vuracaklarını çok iyi biliyorlar.

aynen oyle artık kimseye guvenim kalmadı nefret ediyorum erkeklerden kendi babam bile anneme bunu yaptı bosanıyolar baskasına nasıl guvendim. guvendım cunku tutunacak bi dal aradım

aynen oyle artık kimseye guvenim kalmadı nefret ediyorum erkeklerden kendi babam bile anneme bunu yaptı bosanıyolar baskasına nasıl guvendim. guvendım cunku tutunacak bi dal aradım

yooo,,bırılerıne güvenmek zorundasın ; ama kime güveneceğini 2 kez düşünmek zorundasın.
böyle böyle insanların gerçek yüzleri sana tecrübe kazandıracak
öyle bir zaman gelecek ki, bir insanın yüzüne bakınca anlayacaksın ne mal oldugunu

utanmadan hala ona guvenmemi bekliyo ya evli oldugunu kabul ettim tamam bosanıcakmıs dedim o zaman o yuzugun ne isi var parmagında bosanıcak insan ki uzun suredir ayrıyız diyo, coktan cıkartırdı o yuzugu parmagından oyle degilmi? cok canımı acıttı ama iyi bi tecrube oldu

bellı eşinden bayağı tırsıyor, yoksa neden her resımde parmağında olsun ki?
ayrıca çıkmaya başladığınız o 3 ay içinde de parmağındaymıs yüzük, en büyük ıspat resımler
allah sana daha ne yapsın?her türlü göstermiş işte
gerisi senın isteğine kalmış.

evet hala esiyle yasıyo bence yoksa o yuzuk parmagında olmazdı cıkarırdı.. eminim buna da bi bahane bulur ama hep aynı yuzuk var parmagında kesin dusundugum gibi.

evet hala esiyle yasıyo bence yoksa o yuzuk parmagında olmazdı cıkarırdı.. eminim buna da bi bahane bulur ama hep aynı yuzuk var parmagında kesin dusundugum gibi.

hangi erkek yüzük takmaya meraklı olur ki
heleki, ayrılmışlar yani ulen varya kendını akıllı sanıyor ama
senın dikkatin sayesınde çıktı ortaya bunlar

hangi erkek yüzük takmaya meraklı olur ki
heleki, ayrılmışlar yani ulen varya kendını akıllı sanıyor ama
senın dikkatin sayesınde çıktı ortaya bunlar

cok sukur ki Allah gosterdi bana gercekleri yoksa kendimi atese atıcaktım

cok sukur ki Allah gosterdi bana gercekleri yoksa kendimi atese atıcaktım

aynen.bundan sonra hayatına bakmak zorundasın.
sonuçta bu ilişki normal çıkmadı, evlı ve çocuklu bi insan çıktı karşına
o yüzden unutmak ve yoluna bakmak zorundasın

kaç senedir birlikteydiniz?çok üzüldüm

Canim sen su an uzuntuden nekadar sanli bir insan oldugunu farkinda degilsin. Rabim sana onun yanlis biri oldugunu gostermis, bazi insanlar sevdiginin nasil biri oldugunu malesef cocuklar oldugundan sonra ogrniyar, onca sene kandiriyolar. Demeki kadrinde baska biri varmis canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…