Ve haketmedigim son :(

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Kizlar kac gundur icim huzursuzdu beni mutsuz eden biseyler vardi ama cozemiyordum. Gece uyku tutmadi facede sevgilimin profiline bakiyodum sonra arkadasi takildi gozume profiline girdim baktim fotograflar eklemis benim sevgilimde var etiketlemis. Etiketteki isim sevgilimin ismi ama tikladim giremedim. Sonra kardesimin hesabindan denedim isme tiklayinca profili acildi. Yani ikinci bi hesap acmis ve beni engellemis. Baktim ailesini, arkadaslarini eklemis, birsuru kiza abone olmus, abone oldugu kisilerinde acik sacik resimleri var yani amac ortada Akilli beni de engellemis bulamasin diye ama Allah gosterdi bana gercekleri hissediyodum daha fazla aptal yerine konulmadan gordum herseyi. Bi insan nasil yapar bunu ya cok seviyodu beni kaybetmekten korkuyodu asktan sevgiden bahseden insana bakin. Benim butun erkek arkadaslarimi sildiriyo kiskanclik yapiyo kendi gizli gizli bi haltlar yemeye calisiyo Cok canim yaniyo bugun dogum gunuydu ona guzel bi hediye vericem onu terkedicem. Ben onu uzmeye kiyamazken o bana neler yasatti bunlari haketmedim ben

Çok anlamsız görüyorum erkeklerin bu hareketlerini......
Gözü dışardayken bir de elinimin altında sevgilim olsun istiyorlar..........
..Gerçek aşk önemli değil sanırım böyleleri için.....Çünkü aşk onlarca kişiyle değil bir kişi ile yaşanır ki...

ver hediyesini bakalım...
bu erkek milleti iyiice şaırdı artık...

Maadem boyle bir is yapacak ailesini nasil eklemis? Utanmamis mi yani o acik sacik seylerden. Ayip ya nedir bu erkeklerin uckur meraki cozeemiyorum arkadas. Utanmada kalmamis en kotu yani orasi bence

evet gozu disardaymis malesef. cok guveniyodum ona ama diger erkeklerden bi farki yok iste o da ayni cikti.

Maadem boyle bir is yapacak ailesini nasil eklemis? Utanmamis mi yani o acik sacik seylerden. Ayip ya nedir bu erkeklerin uckur meraki cozeemiyorum arkadas. Utanmada kalmamis en kotu yani orasi bence

bilmiyorum herkesi eklemis sadece beni engellemis gerizekali ya kimbilir ne haltlar karistiriyodu aynen artik utanma falan kalmamis millette

Bide kendi ismiyle mi almış hesabı ne cesaret bide kızlara abone oluyor herkes görüyor kim ne düünüyor diye umursamıyor en kötüsüde bu
bence kaç kurtul hemen

Verilmiş sadakan varı daha sevgılıyken gorduk bazıları evlılıgının ıkıncı ucuncu ayında goruyor

hıc affetmmme sonra devamı gelır

Sizi engellemesi çok manidar kaybetmek istemiyor ama yapacağındanda geri kalmıyor memlekette başka erkek mi yok boşver daha iyilerini bulursun inşallah böyle adamlara üzülmeye değmez

Sizi engellemesi çok manidar kaybetmek istemiyor ama yapacağındanda geri kalmıyor memlekette başka erkek mi yok boşver daha iyilerini bulursun inşallah böyle adamlara üzülmeye değmez

evet beni kaybetmekten cok korkuyodu zaten ama aptal yerine konulmak cok kotu. Neyseki erken gordum. Haklisiniz degmez.

İşte 3 grlık beyniyle beyin gramajından büyük işlere kalkışan bir erkeğin hazin sonu daha... Şimdi o sana yalvarır, eder... Sakın kanma, birinin arkasından iş çevirmek bahanesi ne olursa olsun kabul edilemez! Ve aptal yerine konmak sevdiği tarafından insanı gerçekten çok üzüyor biliyorum inan ama geçiyor ve sonra iyi ki diyorsun :)

Kendini cok akilli sandi heralde gerizekali :) Evet yalvaricak eminim ama affetmicem cunku degmez. Biliyorum gecicek ve iyiki ayrilmisim dicem cunku beni haketmiyo.

gerçekten hak edilmeyecek bir son...
umarım kısa sürede kendinizi toparlarsınız...

bundan sonrası için size hayırlısını dilerim..

kalıbımı basarım ben değildim arkadaşımdı, kuzenimdi falan dicek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…