arkadaşlaar çok uzun zaman oldu biliyorum ama girecek zamanım yoktu yoksa sizi unutmadım ancak kaynanamla beraber oturduğum için giremiyorum
işte sonucu söyliyeyim evet ilk gecede kan geldi hatta ertesi günde geldi...ancak çok zor oldu fazlasıyla acı çektim çok ağırdı.ama atlattım ...inanın unutmak çok zor hala aklımda yaşadığım herşey bu sürece nasıl geldiğim tabiki bizi anlamayanlar olacak siz onları boşverin gerçek ne biliyomusunuz.gerçek ilk gecede kanın gelmesini merakla ve abırsızlıkla bekleyen kocamın gözlerindeydi evet erkekler böyle malesef dürüst söz değil 1 damla kandı isteği ve fazlasıyla geldi....o yüzden kimin ne dediğine bakmayın bizi anlayamazlar
sorularınız olursa elimden geldikçe girmeye çalışacam
bende merak ediyom sizleri.
çok sevindim sorunsuz bi şekilde atlatmana.bundan sonra arkana bakmadan yuvanın mutluluğunun tadını çıkar.darısı bizlerin başına.umarım bizde mutlu haberlerimizi veririz.gerçi ben hala kime yaptıracağıma karar vermedim.bide o gece özel bişey yaptınmı.eğer varsa özeldende msj atabilirsin canım.
Kader geçmiş olsun gözünüz aydın acaba hangi yöntemle oldunuz? ve kaç lira ödediniz? özel mesaj yazamıyorum
bilgisayarınızdan geçmişi silmeyi unutmayın her ihtimale karşı ayrıca internetten glary diye bir program var onu indirin geçmişi silin ki bir yazı vs kalmasın
çok sevindim sorunsuz bi şekilde atlatmana.bundan sonra arkana bakmadan yuvanın mutluluğunun tadını çıkar.darısı bizlerin başına.umarım bizde mutlu haberlerimizi veririz.gerçi ben hala kime yaptıracağıma karar vermedim.bide o gece özel bişey yaptınmı.eğer varsa özeldende msj atabilirsin canım.
Kader geçmiş olsun gözünüz aydın acaba hangi yöntemle oldunuz? ve kaç lira ödediniz? özel mesaj yazamıyorum
bilgisayarınızdan geçmişi silmeyi unutmayın her ihtimale karşı ayrıca internetten glary diye bir program var onu indirin geçmişi silin ki bir yazı vs kalmasın
allah bir ömür mutlu etsin ben de bir talihsizlik yaşadım ve bir yıl boyunca sırf zarım gitti evleneyim onla diye zorla bir ilişkiyi sürdürdüm. aramız iyiyken 10 gün önce dımdızlak anlam veremediğim şekilde terk edildim hiç bir açıklama yapmadı nedenini bile tam olarak bilmiyorum en son telefon konusmamızda seviyorum diyen adam seni yarı yolda bırakmam diyen adam ben istemeden ne olduğunu dahi anlamadan o "zar"ı aldı benden. Ama ben evlenmek ve anne olmak istyiyorum türk erkeklerinin bu konuya yaklasımı da biliniyor ben de yaptırıcam galibaarkadaşlaar çok uzun zaman oldu biliyorum ama girecek zamanım yoktu yoksa sizi unutmadım ancak kaynanamla beraber oturduğum için giremiyorum
işte sonucu söyliyeyim evet ilk gecede kan geldi hatta ertesi günde geldi...ancak çok zor oldu fazlasıyla acı çektim çok ağırdı.ama atlattım ...inanın unutmak çok zor hala aklımda yaşadığım herşey bu sürece nasıl geldiğim tabiki bizi anlamayanlar olacak siz onları boşverin gerçek ne biliyomusunuz.gerçek ilk gecede kanın gelmesini merakla ve abırsızlıkla bekleyen kocamın gözlerindeydi evet erkekler böyle malesef dürüst söz değil 1 damla kandı isteği ve fazlasıyla geldi....o yüzden kimin ne dediğine bakmayın bizi anlayamazlar
Cnm hıc bısey telafi edilmeyecek kadar zor değil.. sadece kendını üzme rabbim yar ve yardımcın olsun....allah bir ömür mutlu etsin ben de bir talihsizlik yaşadım ve bir yıl boyunca sırf zarım gitti evleneyim onla diye zorla bir ilişkiyi sürdürdüm. aramız iyiyken 10 gün önce dımdızlak anlam veremediğim şekilde terk edildim hiç bir açıklama yapmadı nedenini bile tam olarak bilmiyorum en son telefon konusmamızda seviyorum diyen adam seni yarı yolda bırakmam diyen adam ben istemeden ne olduğunu dahi anlamadan o "zar"ı aldı benden. Ama ben evlenmek ve anne olmak istyiyorum türk erkeklerinin bu konuya yaklasımı da biliniyor ben de yaptırıcam galiba
Seninle evlenecek kişi sen bakiresin diye evlenecekse hiç evlenmesin daha iyi canım.allah bir ömür mutlu etsin ben de bir talihsizlik yaşadım ve bir yıl boyunca sırf zarım gitti evleneyim onla diye zorla bir ilişkiyi sürdürdüm. aramız iyiyken 10 gün önce dımdızlak anlam veremediğim şekilde terk edildim hiç bir açıklama yapmadı nedenini bile tam olarak bilmiyorum en son telefon konusmamızda seviyorum diyen adam seni yarı yolda bırakmam diyen adam ben istemeden ne olduğunu dahi anlamadan o "zar"ı aldı benden. Ama ben evlenmek ve anne olmak istyiyorum türk erkeklerinin bu konuya yaklasımı da biliniyor ben de yaptırıcam galiba
arkadaşlaar çok uzun zaman oldu biliyorum ama girecek zamanım yoktu yoksa sizi unutmadım ancak kaynanamla beraber oturduğum için giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?