- 30 Nisan 2018
- 58
- 32
- 3
- 33
- Konu Sahibi sensizikigun
Yani siz idare etmeyi sabredip alttan almayı öğrenmişsinizz umarım ben de bu olgunluğa erişirimZamanla anlıyorsun canım ben bi kez hasta oldum işten çok yorgun geliyordum eşim yemekleri annem yapsın sen yorulma dedi. 2 ay kadar yaptı biz gidip yiyorduk sonra eve geliyorduk. Sonra eşim hastalandı kaynanam da ertesi gün hastalandı, dedim anne gel bizde kal. yok gelmem. hastaneye götürelim bu serum vurduralım dedik ona da yok dedi. Ertesi gün eşimin ateşi var ben evde yemek yaptım. kendisini de aradık getirelim mi dedik.
Vay efendim arayıp sormadan gidip götürecekmişiz. E sana gel dedim sen gelmedin diyorum anlamadı. Ben de ondan sonra kendim yaptım yemekleri şimdi hamileyim bugün kusacak gibi oldum yine kendim yaptım eşim annem yapsın diyor yine ama ben yük olmak istemiyorum ve başıma kalkmasını da istemiyorum.
Bir de senin hoşuna.gitmeyen bi şey yapar veya olursa mutlaka uyar.
Sürekli evdeko eksikleri kaynanam almaya çalışıyordu ama ben kendi zevkime göre almak istiyordum. Neyse yine bi şey almıştı sağol ben beğenmedim ama dedim, kendim alırım dedim. Biraz durdu o da. Zamanla tanırsın anlarsın insanları. maalesef bazen insan kendi annesi ve kardeşiyle de kavga edebiliyor bunu unutmamak lazım. Ama dediğim gibi biraz tatlı dil kullanacaksın ve eşine ailesini kötülemeye girmeden anlatmaya çalış hep.