Ve nihayet o büyük buluşma gerçekleşti

yani ailesine kızmadı mı tepki göstermedi mi

Resmen seytanlasmis ici melek görünen kadinin.

Igrenc ya. Allah namus, edep nasip etsin. Zavalli olmak ne kadar kötü bisey.. Bi insan kendini nasil bu kadar kücük düsürür. Kendini baska birnin namusuyla nasil hayal edebiliyor... Midesi nasil aliyo acaba bu düsünceleri...

Bu aralar cok kullanir oldum su mide kelimesini ama ortada da ne cok midesiz insanlar var ya. Off

Esiniz de tabi basta bile tepkisini koymadigi için bunda tepki verse sacma olurdu mecburen susmus. Taraf olmamak gibi bi akillilik yapmis. Size karsi kendini suçlu hissediyor mu peki? Hani görumceniz evin dışında ofkenizi kusmussunuz olmus bitmiş. Guzel de olmus. Ama en önemlisi bunu evde cozebilmek.

Özür diledi haklısın dedi falan sanırım hissediyor, onlara karşı tepki göstermedi ama dediğin gibi saf belirlemedi.

Ohhhh ben bile rahatladimm yüregim sogudu resmen

Geçmiş olsun canım... görümcenin söyledikleri itiraf gibi olmuş resmen.. inşallah başka bir cinlik düşünmez..

Bayramda karşılaşacak mısınız?

derin bi ohh çektim vallahi çok iyi yapmışsın tatlım terbiyesiz kadına bak hala kendini savunuyor din iman bunun gibi pislikleremi kaldıKuranın neresinde yazıyormuş yaptıgı edepsizlik insanlıktan nasibini almamış karaktersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…