Ve nihayet o büyük buluşma gerçekleşti

Vallahi geçmiş olsun arkadaşım.. hayırlısı olmuştur umarım senin için

Konuştuk, haklısın falan dedi onlara karşı bir tepki göstermedi ama. Sırf özür dilemekle, haklısın demekle kaldı.
b da bsy sayilir, en azindan suc bastirip seni susturmamis.. esinle kavga etmeden alttan alta empoze et; senin esinim namusunum, bana davranislari sana verilen degeri gosterir, biz ciftiz, sen ne isen ben de oyum.. filan

Helal kız sana !
Ooooh iyi yapmışsınnnn

Ben de aynı görüşteyim.. tamam ailesine falan bağlı bayağı, bu kadar büyük bir konu olmasa abartmazdım da ama hani olmamış gibi yaşanacak bir konu değil. Neyse, belki soğuk davranınca aklı başına gelir. Yani umarım...

b da bsy sayilir, en azindan suc bastirip seni susturmamis.. esinle kavga etmeden alttan alta empoze et; senin esinim namusunum, bana davranislari sana verilen degeri gosterir, biz ciftiz, sen ne isen ben de oyum.. filan

Iyi fikir evet.. kavga etsem ters teper zaten haklıyken haksız duruma düşerim. Biraz soğuk davranıp dediğin gibi yapmak en iyisi sanırım

Az yapmışsınız. Esiniz de bacisinin ağzına iki tane cakmaliydi. Siddet vardir, haktir.

Kusura bakmayin ama ben bazi durumlara eşlerin sebebiyet verdiğini düşünüyorum.
Bana kalırsa kocaniz onlarin yaninda size yeterince sahip cikmamis. Ciksaydi hicbir insan evladi evli abisine kadın-kiz ayartmaya calisamazdi.
Evinizin içinde olanları bilmeden yorum yapıyorum tabi.

sonuna kadar katılıyorum.
ben bunu ağabeyime yapsamki Allah korusun,papaz olurduk ağabeyimle.

Ohh ii yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…