- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Eski nişanlım tüm hakaretlerine rağmen inatla sevdiğim, unutamadığım o adam.
Unutmak için her şeyi yaptığım ama evde adı her gün geçen o adam.
Benden sonra asla kimseyle olmayacağına yemin eden ama nişan attıktan 50 gün sonra başkasıyla nişanlanan o adam.
Düğün günlerine 1 hafta kala ayrılmışlardı hani burada konu açmıştım.
Dün de nikahları olduğunu öğrendim, evlenmişler.
Kardeşime fotoğrafı gösterince ağladı.
Annem hala gelecek diye rüyalarımda görüyordum dedi.
Ama ben nedense o kadar etkilenmedim. Şok olmadım.
Bilmiyorum dini konuda konuşmak yasak ama aşırı derecede dine yönelmiş durumdayım.
Bir iç huzur meselesi oldu görücü usulü evleneceğim güne kadar kimseyi hayatıma almamaya karar verdim.
Doğru olan sevdiğim adamı kaybettiğim için ağlamak yokluğunun acısını sonuna kadar yaşamak mı onu da bilmiyorum.
Kafam karıştı.
Sizlere teşekkür ederim,
İyi ki varsınız.
Hayatın sonu değil ki o unuttuysa sen de unutabilirsin o senin kaderin değişmiş demek kiEski nişanlım tüm hakaretlerine rağmen inatla sevdiğim, unutamadığım o adam.
Benden sonra asla kimseyle olmayacağına yemin eden ama nişan attıktan 50 gün sonra başkasıyla nişanlanan o adam.
Bilmiyorum dini konuda konuşmak yasak ama aşırı derecede dine yönelmiş durumdayım.
Bir iç huzur meselesi oldu görücü usulü evleneceğim güne kadar kimseyi hayatıma almamaya karar verdim.
Doğru olan sevdiğim adamı kaybettiğim için ağlamak yokluğunun acısını sonuna kadar yaşamak mı onu da bilmiyorum.
Kafam karıştı.
Sizlere teşekkür ederim,
İyi ki varsınız.
Acılar da insanı olgunlaştırıyor yaşadığımız her kötü olay bizi güçlendiriyorAynısının bi değişik versiyonunu ben de yaşamıştım.
İlk ayrıldığımda uzuunca bir süre bitkisel hayata yakın moron moron ağladım uyudum,yemek yiyemedim,ondan başka hiçbir şey düşünemedim
Şimdi var ya nasıl şükrediyorum Rabbime iyi ki ayrılmışız.
Çek acını Rabbim daha hayırlı olanı versin sana,ki eminim verecek.
doğru olan makul bir süre acını yaşayıp sonra rafa kaldırmak.Eski nişanlım tüm hakaretlerine rağmen inatla sevdiğim, unutamadığım o adam.
Kafam karıştı.
Sizlere teşekkür ederim,
İyi ki varsınız.
çok teşekkür ederim sizlere sadece yaşanmışlıkları insan unutamıyor bir de ailem çok sevince sürekli onu hatırlattılar yoksa daha çabuk atlatabilirdim hayırlısı buymuş demek ki Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.Allah hakkınızda hayırlısını versin.daima önünüze bakın,ne güzel kendinizi heba etmemişsiniz. Tebrikler .
evet inanıyorum :)Konunu hatirladim
Karamsar olma
Her bitis yeni bir baslangictir
haklısınız galiba onlar için de benim için de hayırlısı ne ise o olsun ne bileyim ben onu çok bekledim gelip özür dilemesini çok bekledim o 10 dak mesafede bana gelmek yerine km uzağa kız istemeye gitmiş zoruma gitti sadece ama ondan ayrıldığım için sonra şükrettim böyle bir adam beni çok yorardı teşekkür ederim güzel yorumların içinGorucu usulu falan aklini cok karistirma simdilik. Hayirlisi ne ise o olsun. Belki taptatli bir ask yasarsin kim bilir?
Zamaninda ben de "sevgilimin" evlendigini fbookta anasayfama dugun fotosu dusunce gormustum. Adam beni silecek kadar bile sallamamis dusun ki. O sallanmamis olmak azicik moralimi bozmustu. Sonra gecti.
Kendin icin de onun icinnde mutluluk disinda bir sey isteme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?