Ve o evlendi, benim için öldü.

Çok geçmiş olsun. Allah sabır versin. Ben ailenizin tavırlarını çok sağlıksız buldum. "Kardeşime fotoğrafı gösterince ağladı. Annem hala gelecek diye rüyalarımda görüyordum dedi" Siz adam evlenmiş gitmiş diyorsunuz, anneniz hala gelecek diyor. Kendinizi rahatlatmaya çalışıyor belki ama sizin psikolojiniz için iyi değil. Böyle destek mi olur?

Evde psikolojik olarak daha sağlıklı bir ortam olsa siz de çok daha az acı çekerdiniz gibi geliyor. Gidip annenizle, kardeşinizle konuşun, bu konuyu daha da açmasınlar, öyle matem havasında olmasınlar, sizi neşelendirmek ve normale döndürmek için uğraşsınlar. Bitti, gitti işte. Her işte bir hayır vardır. Bu sizi gelecekteki güzel günlerinize hazırlayan olaylar. Şu an başetmede zorluk çekerseniz mutlaka iyi bir uzmandan destek alın. En yakın zamanda çok mutlu olmanızı diliyorum.

şimdilik hayatınıza birini almazsınız ama belli bir süre sonra elbet karşınıza hayırlı insanlar çıkar.. kalbinizi tamamen kapatmayın bence.. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..

Uzulmeye degmez tatlim.

hakaret var diyosun o aman saygı sıfır saygının olmadığı yerde sevgi nereye kadar bence kaybettiğini düşünüp üzülme ucuz atlattığın için şükret

Banada ailesinin tutumu cok garıp geldı adam ayrıldıktan bır seneyı bıle doldurmadan gıtmıs evlenmıs hala donmesını bekliyor adam cok zengın falan galıba ne bulunmaz hınt kuması herkez adamın yolunu beklıyo

Seni cok iyi anliyorumsozde beni seven adamda bni sevdigini istetecegini soyledikten 7gun snra hic haber vermeden gitti baskasiyla nisanlandi ama onemli olan bundan aldigimiz dersler iste...

Seni cok iyi anliyorumsozde beni seven adamda bni sevdigini istetecegini soyledikten 7gun snra hic haber vermeden gitti baskasiyla nisanlandi ama onemli olan bundan aldigimiz dersler iste...
haklısın adam değilmiş ki rabbim evlenmeden gösterdi şükür

yo hiç zengin değil hatta cimriydi ama onu çok sevdiler çok saygılıydı ve çok çalışkan işinden kafasını kaldırmazdı

neyin hayırlı olduğunu bilemezsin.
hayat süprizlerle dolu.
dilerim doğru insanla karşılaşır ve "iyiki olmamış" dersin.
inşallah teşekkür ederim bugün 2. senemiz olacaktı birde 14 şubatta istemeye gelmişlerdi en azından bu tarihlerden 2, 3 gün önce evlenmeseydi ya

işte tam olarak birisini aklından atamadan başkasına kalbini açmak hatta nişanlanmak evlenmek anca karşıdaki insana zarar büyük günah ya

işte tam olarak birisini aklından atamadan başkasına kalbini açmak hatta nişanlanmak evlenmek anca karşıdaki insana zarar büyük günah ya
ben ondan ayrıldiktan sora 3-4 sene hayatimin aşkını buldum kocamla evlendim.
o kişi benden ayrıldıktan 1 sene ( tam bi yıl olmamişti) sora evlendi.
adam ciddi düşünüyordu evlenmeye..
bende hazir hissetmedim. düşünmedim.. elimde bi meslegimi olmadan evlenemem dedim.
ilerisini hayal ettiğimi onada söledim dedim ki 5 yıl sora kendimi memur olmuş evlenmiş görmek isterdim dedim.. ve bu hedefede ulaştım çok şükür.
şimdi o adam benim hiç de umrumda bile degil evli karısı var çocuğu da var orda mutlu olsun. beni hiç ama hiç de ilgilendirmiyor.

inşallah teşekkür ederim bugün 2. senemiz olacaktı birde 14 şubatta istemeye gelmişlerdi en azından bu tarihlerden 2, 3 gün önce evlenmeseydi ya
canım tarihlere takılı kalma.şimdi ne yaşıyorsun ne hissediyorsun bilmiyorum zordur eminim.ama şunu bilki evlendiğinde daha çok ağlayacak daha çok yıpranacaktın.şahsen ben senden çok evlendiği kıza gitti aklım rabbim yardımcısı olsun.Yaradan senin yardımcın olmuş xzaten evlenmeden ayrılmışssın büyük şans bu.elde ne iyiler var bir bilsen.inşallah onlardan biriyle karşılaşırsın hayat çok ama çok güzel gerçekten.

ne bileyim sanki artık hiç anlayışlı temiz kalpli eşini koruyan kollayan birisi kalmamış gibi geliyor

usuyenprenses canim arkadaşim boşver üzülme. Rabbim sana en iyilerine nasip eder. Ben düşündüm ki
o adamla evlenseydim belki de hiç mutlu olamazdim çok şükür rabbime..
Nasip olmayacaksa Olmuyor arkadaşim. 2 ay konuştum içimde tuhaflik hissettim tam anlamiyla isinamadim baktim adam evlenmek istiyorr. yok böle olmuycak. sora bahane aradim ayrılmak için.. iyiki de ayrıldım.
er ve geç zamaninda bulacaksin.inş. bu yüzden üzülmeye değmez... Seni seven biri olsun yeter.

çok teşekkür ederim inşallah siz de hep mutlu olun

bitmiş arkasından başkasını bulmuş tekrar barışsanız bile o eski aşkınızı yaşayamacaktınız. iç huzur demişsin ya işte bişeylere inanabilmek çok önemli kendini bu şekilde motive edebilmek... görücü usulü evliliğe de karşıyım karalar bağlama bugünleri görmen yaşaman gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…