- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Eski nişanlım tüm hakaretlerine rağmen inatla sevdiğim, unutamadığım o adam.
Unutmak için her şeyi yaptığım ama evde adı her gün geçen o adam.
Benden sonra asla kimseyle olmayacağına yemin eden ama nişan attıktan 50 gün sonra başkasıyla nişanlanan o adam.
Düğün günlerine 1 hafta kala ayrılmışlardı hani burada konu açmıştım.
Dün de nikahları olduğunu öğrendim, evlenmişler.
Kardeşime fotoğrafı gösterince ağladı.
Annem hala gelecek diye rüyalarımda görüyordum dedi.
Ama ben nedense o kadar etkilenmedim. Şok olmadım.
Bilmiyorum dini konuda konuşmak yasak ama aşırı derecede dine yönelmiş durumdayım.
Bir iç huzur meselesi oldu görücü usulü evleneceğim güne kadar kimseyi hayatıma almamaya karar verdim.
Doğru olan sevdiğim adamı kaybettiğim için ağlamak yokluğunun acısını sonuna kadar yaşamak mı onu da bilmiyorum.
Kafam karıştı.
Sizlere teşekkür ederim,
İyi ki varsınız.
Uzulmeye degmez tatlim.Eski nişanlım tüm hakaretlerine rağmen inatla sevdiğim, unutamadığım o adam.
Benden sonra asla kimseyle olmayacağına yemin eden ama nişan attıktan 50 gün sonra başkasıyla nişanlanan o adam.
Bilmiyorum dini konuda konuşmak yasak ama aşırı derecede dine yönelmiş durumdayım.
Bir iç huzur meselesi oldu görücü usulü evleneceğim güne kadar kimseyi hayatıma almamaya karar verdim.
Doğru olan sevdiğim adamı kaybettiğim için ağlamak yokluğunun acısını sonuna kadar yaşamak mı onu da bilmiyorum.
Kafam karıştı.
Sizlere teşekkür ederim,
İyi ki varsınız.
Çok geçmiş olsun. Allah sabır versin. Ben ailenizin tavırlarını çok sağlıksız buldum. "Kardeşime fotoğrafı gösterince ağladı. Annem hala gelecek diye rüyalarımda görüyordum dedi" Siz adam evlenmiş gitmiş diyorsunuz, anneniz hala gelecek diyor. Kendinizi rahatlatmaya çalışıyor belki ama sizin psikolojiniz için iyi değil. Böyle destek mi olur?
Evde psikolojik olarak daha sağlıklı bir ortam olsa siz de çok daha az acı çekerdiniz gibi geliyor. Gidip annenizle, kardeşinizle konuşun, bu konuyu daha da açmasınlar, öyle matem havasında olmasınlar, sizi neşelendirmek ve normale döndürmek için uğraşsınlar. Bitti, gitti işte. Her işte bir hayır vardır. Bu sizi gelecekteki güzel günlerinize hazırlayan olaylar. Şu an başetmede zorluk çekerseniz mutlaka iyi bir uzmandan destek alın. En yakın zamanda çok mutlu olmanızı diliyorum.
Seni cok iyi anliyorumsozde beni seven adamda bni sevdigini istetecegini soyledikten 7gun snra hic haber vermeden gitti baskasiyla nisanlandi ama onemli olan bundan aldigimiz dersler iste...Eski nişanlım tüm hakaretlerine rağmen inatla sevdiğim, unutamadığım o adam.
Kafam karıştı.
Sizlere teşekkür ederim,
İyi ki varsınız.
haklısın adam değilmiş ki rabbim evlenmeden gösterdi şükürSeni cok iyi anliyorumsozde beni seven adamda bni sevdigini istetecegini soyledikten 7gun snra hic haber vermeden gitti baskasiyla nisanlandi ama onemli olan bundan aldigimiz dersler iste...
yo hiç zengin değil hatta cimriydi ama onu çok sevdiler çok saygılıydı ve çok çalışkan işinden kafasını kaldırmazdıBanada ailesinin tutumu cok garıp geldı adam ayrıldıktan bır seneyı bıle doldurmadan gıtmıs evlenmıs hala donmesını bekliyor adam cok zengın falan galıba ne bulunmaz hınt kuması herkez adamın yolunu beklıyo
inşallah teşekkür ederim bugün 2. senemiz olacaktı birde 14 şubatta istemeye gelmişlerdi en azından bu tarihlerden 2, 3 gün önce evlenmeseydi yaneyin hayırlı olduğunu bilemezsin.
hayat süprizlerle dolu.
dilerim doğru insanla karşılaşır ve "iyiki olmamış" dersin.
işte tam olarak birisini aklından atamadan başkasına kalbini açmak hatta nişanlanmak evlenmek anca karşıdaki insana zarar büyük günah yaboşver arkadaşım senin durumu çok iyi anliyorum.
bende yaşamişim. 2010 ünvden mezun olduğum sene biriyle taniştim. 2 ay konuştum..
çünkü olmuycak gibi geliyordu.. o beni çok sevdi. biliyorum. ayrılmak için bahane bularak ayrıldım ondan. ayrıldıktan 6 ay sora biriyle nişanlandi. nişanlanmadan bi hafta önce yalvardi geri dönmek için... Ben ise kabul etmedim.. buluşalım dedi evine bile davet etti onu da razi gelmedim.
sora mi ne oldu..
benden ayrıldıktan bi sene sora başka biriyle evlendi. çocuklari da oldu tabi.
3-4 sene kalbim boştu. rabbim karşıma eşimi çikardi.. 10 ay içinde evlendim bende.. çok şükür mutluyum..
o adamı arada çarşıda görüyordum umrumda bile degil.. unuttum çünkü.
mesela onun kuzenin düğüne gitmiştik o sirada nisanliydim. adam karısının yaninda oturmuş bana bakiyor.. gicik olmuşum. elimdeki yüzüğünü belli ettimsora anneme hadi gidelim sıkıldım dedim durdurmadim. manyak adam ya çok bakip durmuştu
boşver takma kafana.. umarim ki seni seven biri karşına çikar unutcaksin.:)
ben ondan ayrıldiktan sora 3-4 sene hayatimin aşkını buldum kocamla evlendim.işte tam olarak birisini aklından atamadan başkasına kalbini açmak hatta nişanlanmak evlenmek anca karşıdaki insana zarar büyük günah ya
canım tarihlere takılı kalma.şimdi ne yaşıyorsun ne hissediyorsun bilmiyorum zordur eminim.ama şunu bilki evlendiğinde daha çok ağlayacak daha çok yıpranacaktın.şahsen ben senden çok evlendiği kıza gitti aklım rabbim yardımcısı olsun.Yaradan senin yardımcın olmuş xzaten evlenmeden ayrılmışssın büyük şans bu.elde ne iyiler var bir bilsen.inşallah onlardan biriyle karşılaşırsın hayat çok ama çok güzel gerçekten.inşallah teşekkür ederim bugün 2. senemiz olacaktı birde 14 şubatta istemeye gelmişlerdi en azından bu tarihlerden 2, 3 gün önce evlenmeseydi ya
ne bileyim sanki artık hiç anlayışlı temiz kalpli eşini koruyan kollayan birisi kalmamış gibi geliyorcanım tarihlere takılı kalma.şimdi ne yaşıyorsun ne hissediyorsun bilmiyorum zordur eminim.ama şunu bilki evlendiğinde daha çok ağlayacak daha çok yıpranacaktın.şahsen ben senden çok evlendiği kıza gitti aklım rabbim yardımcısı olsun.Yaradan senin yardımcın olmuş xzaten evlenmeden ayrılmışssın büyük şans bu.elde ne iyiler var bir bilsen.inşallah onlardan biriyle karşılaşırsın hayat çok ama çok güzel gerçekten.
yanılıyorsun hemde çookkk.diyeceksinki bir gün Allahım ne iyilik yaptımda o adamla evlendirmedin beni ve bu kişiyi karşıma çıkardın.çok şükür edeceksin.bak burayada yazdım.ne bileyim sanki artık hiç anlayışlı temiz kalpli eşini koruyan kollayan birisi kalmamış gibi geliyor
çok teşekkür ederim inşallah siz de hep mutlu olunusuyenprenses canim arkadaşim boşver üzülme. Rabbim sana en iyilerine nasip eder. Ben düşündüm ki
o adamla evlenseydim belki de hiç mutlu olamazdim çok şükür rabbime..
Nasip olmayacaksa Olmuyor arkadaşim. 2 ay konuştum içimde tuhaflik hissettim tam anlamiyla isinamadim baktim adam evlenmek istiyorr. yok böle olmuycak. sora bahane aradim ayrılmak için.. iyiki de ayrıldım.
er ve geç zamaninda bulacaksin.inş. bu yüzden üzülmeye değmez... Seni seven biri olsun yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?