- 17 Kasım 2015
- 612
- 291
- 23
- 32
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
çok teşekkürler umarım siz de çok mutlu olursunuzTekrar güvenebileceğin biri karşına çıkana kadar bekle kardeşim, elbette için sızlar aklına geldikçe ama hakkında hayırlısı buymuş.mutlu olman dileğiyle
adını bir daha anmayacaklarına söz verdiler onlar hala umutla bekliyorlardıYani şekerim ailenin bu konuda tutumunu ben çok doğru bulmadım.
Seninle ayrılıp başkasıyla nişanlanmış herifi neden hala düşünüp sana lafını ediyorlar, daha kötüsü bu adamı seviyorlar?? Bu adamı sevmek için hiç nedenleri yok, sevmemek için çokça nedenleri var. Ben de ablayım, biri kızkardeşimi üzüp başkasıyla nişanlansa miktirsin cehenneme gitsin derim. Keşke onunla evlensen demem.
Bana konunun bu yönü garip geldi ailen fark etmeden yarana tuz ekmiş sanki.
sana yaşattıklarını bilmiyorlar mı?adını bir daha anmayacaklarına söz verdiler onlar hala umutla bekliyorlardı
çok saygılıydı ve çok çalışkandı aklı her zaman işindeydi o yüzden sevdiler.
biliyorlar hem de her anını ama çok sevmişlerdi neden bu kadar etkiledi onları anlamadımsana yaşattıklarını bilmiyorlar mı?
yo hiç zengin değil hatta cimriydi ama onu çok sevdiler çok saygılıydı ve çok çalışkan işinden kafasını kaldırmazdı
Sana başkalarının yanında bağırıp hakaret eden, küfreden adamın nesini sevdiler çok merak ediyorum.adını bir daha anmayacaklarına söz verdiler onlar hala umutla bekliyorlardı
çok saygılıydı ve çok çalışkandı aklı her zaman işindeydi o yüzden sevdiler.
Sana başkalarının yanında bağırıp hakaret eden, küfreden adamın nesini sevdiler çok merak ediyorum.
Maşallah çok güçlü birisin,benimki evlenmez inşallah diye dua ediyorum ben en büyük korkum bu çünkü dayanamam biliyorumEski nişanlım tüm hakaretlerine rağmen inatla sevdiğim, unutamadığım o adam.
Unutmak için her şeyi yaptığım ama evde adı her gün geçen o adam.
Benden sonra asla kimseyle olmayacağına yemin eden ama nişan attıktan 50 gün sonra başkasıyla nişanlanan o adam.
Düğün günlerine 1 hafta kala ayrılmışlardı hani burada konu açmıştım.
Dün de nikahları olduğunu öğrendim, evlenmişler.
Kardeşime fotoğrafı gösterince ağladı.
Annem hala gelecek diye rüyalarımda görüyordum dedi.
Ama ben nedense o kadar etkilenmedim. Şok olmadım.
Bilmiyorum dini konuda konuşmak yasak ama aşırı derecede dine yönelmiş durumdayım.
Bir iç huzur meselesi oldu görücü usulü evleneceğim güne kadar kimseyi hayatıma almamaya karar verdim.
Doğru olan sevdiğim adamı kaybettiğim için ağlamak yokluğunun acısını sonuna kadar yaşamak mı onu da bilmiyorum.
Kafam karıştı.
Sizlere teşekkür ederim,
İyi ki varsınız.
size ne olduSenin yerinde olmak isterdim daha fazla incinmeden..kırıldım parcalandim. .toparlanmaya çalışıyorum. .sanslisiniz..yerimde olmayı istemezdiniz inanın. .sadece sukredin. ......
bir gün elbette evlenecek buna kendini alıştırsan senin için atlatması daha kolay olurMaşallah çok güçlü birisin,benimki evlenmez inşallah diye dua ediyorum ben en büyük korkum bu çünkü dayanamam biliyorum
amin inşallah canım benimKuzum . .
Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah. .
Sevip sevebilceğin kişi çıkar inşallah. .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gili-edinen-erkek.904743/page-4#post-45173222size ne oldu
aa tamam konunuzu okuyup yorum da yapmıştım sizin bu adama karşı sevginizin daha çabuk bitmesi lazım aldatılmışsınız ve bu adamdan artık size koca olmaz en iyi çözüm bence boşanmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?