Ve o evlendi, benim için öldü.

Tekrar güvenebileceğin biri karşına çıkana kadar bekle kardeşim, elbette için sızlar aklına geldikçe ama hakkında hayırlısı buymuş.mutlu olman dileğiyle

Yani şekerim ailenin bu konuda tutumunu ben çok doğru bulmadım.

Seninle ayrılıp başkasıyla nişanlanmış herifi neden hala düşünüp sana lafını ediyorlar, daha kötüsü bu adamı seviyorlar?? Bu adamı sevmek için hiç nedenleri yok, sevmemek için çokça nedenleri var. Ben de ablayım, biri kızkardeşimi üzüp başkasıyla nişanlansa miktirsin cehenneme gitsin derim. Keşke onunla evlensen demem.

Bana konunun bu yönü garip geldi ailen fark etmeden yarana tuz ekmiş sanki.

Bende ilk aşkımdan ayrıldıgımız zamanda dünya bitti sanmıştım; Kac sene hiçbirseyle ilgilenmeyip güya yasını tuttum.Kendinize bu eziyeti yapmayın.Ben su an evliyim ve hamdolsun mutluyum.Gecmişe bakınca iyiki ayrılmısım dedım.Mukafatım buymus demekki.

adını bir daha anmayacaklarına söz verdiler onlar hala umutla bekliyorlardı
çok saygılıydı ve çok çalışkandı aklı her zaman işindeydi o yüzden sevdiler.

Tamamen bitince, Allah nasip ediyor zaten unutuyorsun, üzülmüyorsun. Bazen sanki kesin olacakmış gibi hissettiğin şeyler olmuyor, arkasındaki hayrı çok sonraları fark ediyorsun. Önüne bak, olanlardan ders al, inşallah karşına çıkacak insanlar olacak, o zaman anlayacaksın neden olmadığını.

yo hiç zengin değil hatta cimriydi ama onu çok sevdiler çok saygılıydı ve çok çalışkan işinden kafasını kaldırmazdı

bende nişan attım ve attığımda bızımkıler göbek attı o derece yanı ..Hem başka saygılı calıskan bırı yokmu? daha kişilikli adam evlılık meraklısı hanı evlenımde nasıl olursa olsun cok basıt bırı gibi geldı yanı böyle bırı ıcınmı üzülüyorsun? böyle jet hızıyla evlenen jet hızıylada boşanır bılmıyorum bana cok ıtcı geldı eskı nısanlın

Kuzum . .
Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah. .
Sevip sevebilceğin kişi çıkar inşallah. .

Senin yerinde olmak isterdim daha fazla incinmeden..kırıldım parcalandim. .toparlanmaya çalışıyorum. .sanslisiniz..yerimde olmayı istemezdiniz inanın. .sadece sukredin. ......

Maşallah çok güçlü birisin,benimki evlenmez inşallah diye dua ediyorum ben en büyük korkum bu çünkü dayanamam biliyorum

Ay canımmm hatırladım konularını ben de zamanında tasavvufa yönelmiştim bir ayrılık sonrası ve genel bütün yaşantıma çok faydası oldu ve oluyor.. en güzelini yapmışsın zaman her şeyin ilacı görücü falan deme sen yine de hayırlısını gönlüme göre olanı karşıma çıkar diye dua et sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…