Ve o evlendi, benim için öldü.

Atlatırsınız. Sadece biraz zaman..
Ha bu arada onu sosyal medyadan takip etmeyin bu sizi daha fazla üzer
Diğer konunda yazmışsında

bak canım güzelim benim benim ilk önce bunu

sonrada bunu bol bol dinle...duanı et,namaz kılıyor isen namazını kıl ve allaha sabır şükür et...çok zor birşey ama denemek zorundasın

Ben bundan sonra senin için daha kolay olacağını düşünüyorum . Eski konularını biliyorum unutamama sebebin birazda ailendi . Ama artık ailende onu unutmana yardımcı olacaktır diye düşünüyorum . Senin için hayırlı olsun .

O senden dahami guclu yoksa sen cokmu acizsin... o seni unutmus gitmis evlenmis sen onun icin karalar baglayip yok gorucu usulu evlencem hayatima kimseyi almicam diyorsun... salla gitsin unut bak hayatina emin ol su akar yolunu bulur... sen ondan daha iyi bir iliski daha iyi bir hayat icin kurtulmus oldun

kusura bakma canım ama çoğu kadın gibi, ben de buna dahil, üzgünüm ama sen de aptalsın. benim de başımdan bu kadar olmasa da benzeri bişey geçtiği için kabul ediyorum ben aptalım diye. sen de duygusal olabilirsin hassa olabilirsin ama sana hakaret eden adama hala aşıksın. neden? çünkü yalnızsın, gerektiği kadar ilgi göremiyosun onun boşluğunu dolduracak (hakaret eden adamın boşluğu da nasıl bişeyse) biri olmadığı için ağlıyosun. beklentilerin fazla yükselmiştir aradığın adamı fazla şekillendirmişsindr o nedenle bulman zorlaşmıştır o nedenle de böyle bir üzüntüyü maalesef çekeceksin. üzgünüm ama böyle. ve bi gün seni daha çok hak edecek cidden düzgün biriyle tanıştığın zaman aynen ben gibi "ne kadar da aptalmışım, onun için nasıl ağlarım" diyeceksin. eve kapanmak da çözüm başkasıyla tanışmamak da. hele görücü usulü evlenmek apayrı bi muallak. sakin ol tatlım. daha çok sosyalleşmeye bak, ben mesela arkadaşlarımla oturup sohbet etmeyi çok severim. oturur saatlerce kahve içer sohbet ederiz acayp rahatlama veriyo bana. sen de öyle yap. hem bu arada bi yerde mükemmel biri tesadüf eder ve hayal edemeyeceğin kadar mutlu olursunuz. :)

Doğru olan hayatına kaldığın yerden devam etmek olsun,tüm mutluluklar güzel günler seninle olsun ..
Hiç kimse senden daha değerli değildir bunuda unutna sakın..
çok teşekkür ederim inşallah sizin için de tüm güzellikler sizi bulur

Boşver. Başkasının kocasını düşünüp ağlamak üzülmek hiç doğru değil zaten madem dindarsin elalemin kocasına duygularinda dahi yer verme

kimsenin etkisi altında kalmayın hayatınıza bakın dünyada tek seveceğiniz kişi o değil... güzel bir aşk yaşamanız dileğiyle...

Eger Allah seni bana.yazmissa benden kacarin yok lakin kader seni benden almissa aglamanin luzumu.yok....Sems Tebrizi hz.

Maneviyatiniz guclenmis iyi olmus daha guzel olmua bir erkek nedir ki? askindan oluyorum dese gozu baska kadinda olani cok ..hayirlisi gelsin mutlu.edecek olani Allah gonlunuze gore versin

İlerde benim de yaşama olasılığım yüksek bir durum ve sizi az çok anlayabiliyorum. Artık takip etmeyin bakmayın ona daha fazla canınız yanmasın. Hayal kırıklığınız dolup taşmasın daha fazla. Umarım her şey gönlünüzce olur, karşınıza sizi çok seven biri çıkar.

Amin çok teşekkürler zaten engelledim tamamen sildim bakmıyorum o artık evli benim için bitmiştir.

boşver arkadaşım senin durumu çok iyi anliyorum.
bende yaşamişim. 2010 ünvden mezun olduğum sene biriyle taniştim. 2 ay konuştum..
çünkü olmuycak gibi geliyordu.. o beni çok sevdi. biliyorum. ayrılmak için bahane bularak ayrıldım ondan. ayrıldıktan 6 ay sora biriyle nişanlandi. nişanlanmadan bi hafta önce yalvardi geri dönmek için... Ben ise kabul etmedim.. buluşalım dedi evine bile davet etti onu da razi gelmedim.
sora mi ne oldu..
benden ayrıldıktan bi sene sora başka biriyle evlendi. çocuklari da oldu tabi.
3-4 sene kalbim boştu. rabbim karşıma eşimi çikardi.. 10 ay içinde evlendim bende.. çok şükür mutluyum..
o adamı arada çarşıda görüyordum umrumda bile degil.. unuttum çünkü.
mesela onun kuzenin düğüne gitmiştik o sirada nisanliydim. adam karısının yaninda oturmuş bana bakiyor.. gicik olmuşum. elimdeki yüzüğünü belli ettim sora anneme hadi gidelim sıkıldım dedim durdurmadim. manyak adam ya çok bakip durmuştu
boşver takma kafana.. umarim ki seni seven biri karşına çikar unutcaksin.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…