• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve samsuna geri dönüyorum

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.989
-137
68
41
Kızlar psikologumla da konuştum.benim su an bulunduğun ilçe oğluma ve bana uygun değil.oglum 8 yasinda ve mahallede oynayabileceği bir arkadaşı bile yok.genel olarak burda benim yaşıtım da yok.yalniz hissediyoruz.aslinds benim sorunum sadece işyeri değil.ilceyle de bir bağ kuramadım. Istanbulda 29 sene yaşadım.aslen samsunluyum.samsun da altı sene kaldim ve su an kararım su ki oraya geri dönmek.evet kira zorlayacak evet iş yoğun ama çevremiz değişecek.
Şu an kimse iş yerinde bana takılmıyor ama artık normal bir işyeri istiyorum.
Yalniz gideceğim yerde eski müdürlüğünden bir arkadas var.eski müdürlükte de sıkıntılar yaşamıştım.dedikodu yaparmı ki aman delinin teki diye.bir de eski anlayamadigim insanların arkadaşları var.bu müdürlükte sorun buydu o yüzden korkuyorum.maalesef bizde nereye gidersen git mutlaka bir tanıdık çıkıyor.ne diyorsunuz.gidecegim yeri hayal ettiğimde bile enerjim yükseliyor

O zaman neden Samsun'a dönüyorsunuz? Kira verecekseniz eğer aileme yakın olmak istiyorum diyorsanız Samsun' a yakın ile ve ilçeleri tercih etmez misiniz?

Sıfırdan seni hiç tanımayanlarin olduğu bir büroya geçemez misin?
Çünkü yıllardır tonla konu açtın 'bana uyuz olan xy insanları doldurdu , ofiste herkes bana düşman' diye . Demek ki böyle şeyler seni buluyor. Ya da seni sevmeyen herkesi buna yoruyorsun. Bu şekilde gidersen Samsun'da da aynısı olacak. Ne bileyim, orduya falan geçemez misin samsun değil de? Ya da ilcesine

Sıfırdan seni hiç tanımayanlarin olduğu bir büroya geçemez misin?
Çünkü yıllardır tonla konu açtın 'bana uyuz olan xy insanları doldurdu , ofiste herkes bana düşman' diye . Demek ki böyle şeyler seni buluyor. Ya da seni sevmeyen herkesi buna yoruyorsun. Bu şekilde gidersen Samsun'da da aynısı olacak. Ne bileyim, orduya falan geçemez misin samsun değil de? Ya da ilcesine
Ama ben samsunluyum.memleketim orası benim.ordu da güzel orduya gitmek için bu düzenimi bozmam.orali da buralı da değilim cunku

Bu kez de düzenimi bozacağım, üstelik oğlum var 8 yaşında.onun da düzeni bozulacak ama tekrar aynı şeyler olursa artık bunu kaldıramam.

Ama ben samsunluyum.memleketim orası benim.ordu da güzel orduya gitmek için bu düzenimi bozmam.orali da buralı da değilim cunku
Çok da samsunlu sayılmazsin ki, yıllardır uğramadın. Ailen o sehirde değil. O sehirde bedava kalacağın aile evin yok. Ekip biçeceğin on metrekare toprağın yok. Akraba desek adım gibi eminim seni seven , zor gununde destek olacak bir tane bile akraban yoktur.
O yüzden yerinde olsam komple sıfırdan başlamak isterddim

Korkuyorum artık samsundan buraya yeni hayat kurmaya geldim.berbat şeyler geldi basima.600 km yol kat ettim.egitimde 10 sene once tanıdığın bir herif dedikodumu yaptı.ve yine aynı yerdeyim

Çok da samsunlu sayılmazsin ki, yıllardır uğramadın. Ailen o sehirde değil. O sehirde bedava kalacağın aile evin yok. Ekip biçeceğin on metrekare toprağın yok. Akraba desek adım gibi eminim seni seven , zor gununde destek olacak bir tane bile akraban yoktur.
O yüzden yerinde olsam komple sıfırdan başlamak isterddim
Istanbulda mi yeniden başlıyor.oglum ilkadım doğumlu.hanilelik doğum ilk çocukluğu bebekliği orda geçti.birsuru hatıra var.bir kaccarkadasim da var ama bir paraya ihtiyacım olsa kimse vermez.oyle arkadaşlıklar.hep benden gider.ailem destek olmadı ki.cunku ailemin ailesi de öyleymiş.dugune bile gelmemisler

Bir de samsundaki insanlar benim kanım canım.benim babam samsun annem giresunlu.hemserilerimin olduğu yerde kendimi daha rahat hisseidyorum.guvende. ne biliyim güzel bir duygu memlekette yasamak
Kız bugüne kadar hangi akraban yaralı parmağına işedi? Hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemeyi bırak bence. Kendine çocuğunla yaşayacak yeni bir şehir seç, yeni bri sayfa aç. Oradaki insanlara bahsetme annemden kocandan, geçmişinden. Sıfırdan olmak istediğin gibi bir insan ol, hazır terapi de aldin. Biraz da ani tepkilerine, dürtüsel davranmalarına son verirsen harika bir sıfırdan başlangıç yapabilirsin

Kız bugüne kadar hangi akraban yaralı parmağına işedi? Hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemeyi bırak bence. Kendine çocuğunla yaşayacak yeni bir şehir seç, yeni bri sayfa aç. Oradaki insanlara bahsetme annemden kocandan, geçmişinden. Sıfırdan olmak istediğin gibi bir insan ol, hazır terapi de aldin. Biraz da ani tepkilerine, dürtüsel davranmalarına son verirsen harika bir sıfırdan başlangıç yapabilirsin
Evet insan bunları istiyo.keske eş dost akraba çok olsaydı.istanbulda beğendiğin de catalca var ama istanbulda tek başıma çocuk yetiştirmek kirayı denklestirmek zor sanki

Back
X