- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Kızlar psikologumla da konuştum.benim su an bulunduğun ilçe oğluma ve bana uygun değil.oglum 8 yasinda ve mahallede oynayabileceği bir arkadaşı bile yok.genel olarak burda benim yaşıtım da yok.yalniz hissediyoruz.aslinds benim sorunum sadece işyeri değil.ilceyle de bir bağ kuramadım. Istanbulda 29 sene yaşadım.aslen samsunluyum.samsun da altı sene kaldim ve su an kararım su ki oraya geri dönmek.evet kira zorlayacak evet iş yoğun ama çevremiz değişecek.
Şu an kimse iş yerinde bana takılmıyor ama artık normal bir işyeri istiyorum.
Yalniz gideceğim yerde eski müdürlüğünden bir arkadas var.eski müdürlükte de sıkıntılar yaşamıştım.dedikodu yaparmı ki aman delinin teki diye.bir de eski anlayamadigim insanların arkadaşları var.bu müdürlükte sorun buydu o yüzden korkuyorum.maalesef bizde nereye gidersen git mutlaka bir tanıdık çıkıyor.ne diyorsunuz.gidecegim yeri hayal ettiğimde bile enerjim yükseliyor
Şu an kimse iş yerinde bana takılmıyor ama artık normal bir işyeri istiyorum.
Yalniz gideceğim yerde eski müdürlüğünden bir arkadas var.eski müdürlükte de sıkıntılar yaşamıştım.dedikodu yaparmı ki aman delinin teki diye.bir de eski anlayamadigim insanların arkadaşları var.bu müdürlükte sorun buydu o yüzden korkuyorum.maalesef bizde nereye gidersen git mutlaka bir tanıdık çıkıyor.ne diyorsunuz.gidecegim yeri hayal ettiğimde bile enerjim yükseliyor