• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve samsuna geri dönüyorum

soruşturma açıldı benim şikayetimde .müfettişler geldiler.genel müdürlükten soruşturmanın tamamlandığı ve benim gitmem gerektiği sonucu söylendi sözel olarak.ben de yazılı olarak bildirmelerini kendilerini mahkemeye vereceğimi bildirdim.bu sefer genel müdürlük biz zaten senin fikrini almak için aramıştık diye aaramıştık dedi.
ne enteresan enteresan işler ya şaka gibi... olması gereken hiçbirşey yok olmaması gereken herşey var
ama her geçen gün seni daha iyi görüyorum ve buna seviyorum inşallah çok mutlu olursun

ne enteresan enteresan işler ya şaka gibi... olması gereken hiçbirşey yok olmaması gereken herşey var
ama her geçen gün seni daha iyi görüyorum ve buna seviyorum inşallah çok mutlu olursun
telefon açtım bölge müdürüne diye soruşturma açtılar.oysa bir haksızlık vardı onu ifade ettim.bölge müdürüne de dedim zaten ben sıkıntımı anlattım size, siz beni sürgünle tehdit ettiniz diye

telefon açtım bölge müdürüne diye soruşturma açtılar.oysa bir haksızlık vardı onu ifade ettim.bölge müdürüne de dedim zaten ben sıkıntımı anlattım size, siz beni sürgünle tehdit ettiniz diye
Soruşturma falan açmamışlar. Adamlar seni kandırdılar. Soruşturma öyle sözlü bir eylem değildir çünkü. Her şey kağıt kürekle yürür soruşturmada. Bir daha başına gelirse boyun eğme. Soruşturma geçiriyorum sanma

Bir de samsundaki insanlar benim kanım canım.benim babam samsun annem giresunlu.hemserilerimin olduğu yerde kendimi daha rahat hisseidyorum.guvende. ne biliyim güzel bir duygu memlekette yasamak
7 gobek Bursalyım.Burda dogdum buyudum.Akrabalarının hıc bırı bana guven vermıyor vala:D

Soruşturma falan açmamışlar. Adamlar seni kandırdılar. Soruşturma öyle sözlü bir eylem değildir çünkü. Her şey kağıt kürekle yürür soruşturmada. Bir daha başına gelirse boyun eğme. Soruşturma geçiriyorum sanma
Iki müfettiş geldi ve sırayla ifadeler alındı.ondan eminim.is genel müdürlüğe gitti.sorusturma doğru.iki kişi benim şikayetimi dinledi.sorusturmayi onlar geçirdiler.bwn şikayetçi idim

Ege tarafını düşünmez misin? Muğla gibi mesela gitme imkanın var mı o taraflara? İnsanları çok sıcak ve rahat kargaşa da yok(tu) enson. Kendini kasmadan yaşayabilirsin. Gideceğin yer nere olursa olsun ‘beni dışlayacaklar’ düşüncesiyle gitme sakın.

Bu kısmi yalandı bence de o yüzden ben de gönderin yazılı dedim.mahkemeye verecem deyince hemen geri adım attılar.hakkaten de idare mahkemesine verecektim.ordan dönerdi de bunların karari
Tamam işte ortada gerçekten bir soruşturma sonucu olsaydı bu geri adımı atmazlardı. Sizin kurumu bilemem ama soruşturma sonucunda senin gitmene karar verdik cümlesi çıkmaz. Çıksa da disiplin yönetmeliğinin x maddesine göre demeleri lazım. 17 yıllık memurum hayatımda sizinki gibi soruşturma görmedim duymadım.

Tamam işte ortada gerçekten bir soruşturma sonucu olsaydı bu geri adımı atmazlardı. Sizin kurumu bilemem ama soruşturma sonucunda senin gitmene karar verdik cümlesi çıkmaz. Çıksa da disiplin yönetmeliğinin x maddesine göre demeleri lazım. 17 yıllık memurum hayatımda sizinki gibi soruşturma görmedim duymadım.
Ben de görmedim.amac benim isteğimle beni göndermek.o yüzden arıyorlar.ben herşeyin farkindayim

Back
X