eski konularına hakim olmadığınızı görüyorum ,her açtığı konuda tek tek yorumlarını okumuş uzun uzun yorumlaşmış biriyim o yüzden yaşadığına vakıfım o sebeple öyle bir yorum yazdım , size de neden konusuna hakim değilsiniz demiyorum yanlış anlaşılmak istemem ama okumadan anlamadan ''zaten sen değişmezsin ,her gittiğin yerde sıkıntı yaşatıyorsun'' demeden önce emin olmak gerektiğini söylüyorum , evet aynen sosyal medyasındaki resim için çalıştığı yerden biri konu sahibine taktı, iğrenç cümlelerle taciz etti oradaki 2-3 erkek, erkekler konu sahibiyle öyle bir uğraştılar ki iş yerindeki kimse başına bela almamak için konu sahibinden uzaklaştı ,gözünün içine baka baka dedikodusunu yapıp dalga geçtiler , yanlış insanlarla aynı ortamda yaşamanın sıkıntılarını çekti, herkesle herkesle diyorsunuz ısrarla da bu iş yerinde yaşadı bu sorunu . sanki dünyaya geldiği günden beri herkesle hep sorun yaşamış gibi anlatıyorsunuz . tüm açtığı konular bu işyerindeki o sapıklarla alakalı zaten . aynı kişilerden bahsediyor sadece , konu sahibinin eski konularını ve yorumlarını açıp okuyun isterseniz evet aynen sosyal medyasında paylaştıkları için aforoz edildi ,karaktersiz bir erkek iş arkadaşının sosyal medyasını diğer erkeklere gösterip nasıl sözlerle cinsel tacizde bulunduklarını okursanız anlarsınız belki. konu sahibine yaklaşıp sen muz seversin muz vereyim mi sana ve devamını getirmeye utanacağım cümleleri nasıl herkesin içinde söyleyecek kadar ahlaksız olduklarına şaşırırsınız belki. tetiklemek istemiyorum konu sahibini ,sizin tabirinizle değişmez düzelmez dediğiniz konu sahibi terapi alıyor .