- 20 Ocak 2021
- 2.531
- -335
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ama ben samsunluyum.memleketim orası benim.ordu da güzel orduya gitmek için bu düzenimi bozmam.orali da buralı da değilim cunkuSıfırdan seni hiç tanımayanlarin olduğu bir büroya geçemez misin?
Çünkü yıllardır tonla konu açtın 'bana uyuz olan xy insanları doldurdu , ofiste herkes bana düşman' diye . Demek ki böyle şeyler seni buluyor. Ya da seni sevmeyen herkesi buna yoruyorsun. Bu şekilde gidersen Samsun'da da aynısı olacak. Ne bileyim, orduya falan geçemez misin samsun değil de? Ya da ilcesine
Ilaç terapi destek aliyorumNereye giderseniz gidin,mekan değişir ama siz değişmezsiniz. Kafanızın içi değişmez.
ailenin olduğu yere tayin olmuyor mu?Ama ben samsunluyum.memleketim orası benim.ordu da güzel orduya gitmek için bu düzenimi bozmam.orali da buralı da değilim cunku
Çok da samsunlu sayılmazsin ki, yıllardır uğramadın. Ailen o sehirde değil. O sehirde bedava kalacağın aile evin yok. Ekip biçeceğin on metrekare toprağın yok. Akraba desek adım gibi eminim seni seven , zor gununde destek olacak bir tane bile akraban yoktur.Ama ben samsunluyum.memleketim orası benim.ordu da güzel orduya gitmek için bu düzenimi bozmam.orali da buralı da değilim cunku
Istanbuldalar.ailemle görüşmüyorum.ben istanbulda yaşamak istemiyorum.orada yaşamak kira çocuk yetiştirmek çok zo4ailenin olduğu yere tayin olmuyor mu?
terapi nasıl gidiyor?artık daha iyi hissediyor musun kendini?Doğru aslında sıfırdan başlayabileceğim bir yere gidiyim yoksa yine aynı şeyler olacak.
Istanbulda mi yeniden başlıyor.oglum ilkadım doğumlu.hanilelik doğum ilk çocukluğu bebekliği orda geçti.birsuru hatıra var.bir kaccarkadasim da var ama bir paraya ihtiyacım olsa kimse vermez.oyle arkadaşlıklar.hep benden gider.ailem destek olmadı ki.cunku ailemin ailesi de öyleymiş.dugune bile gelmemislerÇok da samsunlu sayılmazsin ki, yıllardır uğramadın. Ailen o sehirde değil. O sehirde bedava kalacağın aile evin yok. Ekip biçeceğin on metrekare toprağın yok. Akraba desek adım gibi eminim seni seven , zor gununde destek olacak bir tane bile akraban yoktur.
O yüzden yerinde olsam komple sıfırdan başlamak isterddim
Bana gitmem gerektiğini söyledi.cunku bu ilce bize uygun değil.isyerinden bağımsız olarakterapi nasıl gidiyor?artık daha iyi hissediyor musun kendini?
Kız bugüne kadar hangi akraban yaralı parmağına işedi? Hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemeyi bırak bence. Kendine çocuğunla yaşayacak yeni bir şehir seç, yeni bri sayfa aç. Oradaki insanlara bahsetme annemden kocandan, geçmişinden. Sıfırdan olmak istediğin gibi bir insan ol, hazır terapi de aldin. Biraz da ani tepkilerine, dürtüsel davranmalarına son verirsen harika bir sıfırdan başlangıç yapabilirsinBir de samsundaki insanlar benim kanım canım.benim babam samsun annem giresunlu.hemserilerimin olduğu yerde kendimi daha rahat hisseidyorum.guvende. ne biliyim güzel bir duygu memlekette yasamak
Evet insan bunları istiyo.keske eş dost akraba çok olsaydı.istanbulda beğendiğin de catalca var ama istanbulda tek başıma çocuk yetiştirmek kirayı denklestirmek zor sankiKız bugüne kadar hangi akraban yaralı parmağına işedi? Hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemeyi bırak bence. Kendine çocuğunla yaşayacak yeni bir şehir seç, yeni bri sayfa aç. Oradaki insanlara bahsetme annemden kocandan, geçmişinden. Sıfırdan olmak istediğin gibi bir insan ol, hazır terapi de aldin. Biraz da ani tepkilerine, dürtüsel davranmalarına son verirsen harika bir sıfırdan başlangıç yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?