Ve şeker yüklemesi yaptırmadım

Sizin şartlarınızda yaptırmanız daha doğru bir tercih olmuş
Riskli grupta olmayıp gebelik şekeri yaşayanlar da vardır mutlaka ama oran olarak düşüktür.gebelik şekeri olduğu halde bebeği sağlıklı olanlar da var sonuçta. Hepsi bir risk.ben yediklerime çok dikkat ediyordum ama maesef son aylarda aile yanına gelince dikkat edemedim hatta zorla yedirdiler.bebegin kilo alması normaldi ama şuan 3600 oldu. Doktor çok ustunde durmadı

öncelikle maşallah diyeyim

doktorunuz en doğrusunu bilir zira aylardır takipte.. zaten o kilo ölçümleri tahmini olduğu için sizde tedirgin olmayın derim 240 günü devirmiş görünüyorsunuz bana da nasip olur inşallah o günler :)

Zaman geçmek bilmiyordu gün sayıyordum şimdi sonuna geldim bazen çıkmasa bile diyorum ozliycem :) sizin de geçecek Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Zaman geçmek bilmiyordu gün sayıyordum şimdi sonuna geldim bazen çıkmasa bile diyorum ozliycem :) sizin de geçecek Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
sayılı gün geçiyor işte hele kış ayları zaten kısa, haftalar bir bir eksiliyor :) amin inşallah sağlıkla kavuşuruz miniklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…