Ve Sezeryan Yasaklandı!

Kıyamam..İnşallah Allahım size de annelik duygusunu nasib etsin..Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah..

anladığım kadarıyla szeryan yanlısı bir anlayışın var ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BU KANDIRMACA DÜZEN GEÇDE OLSA DEĞİŞTİ
evet sezeryan doğum yapmak isteyen korkak bayanlar var ama kurunun yanında yaşta yanmasın
düşün
1.doğumunm sezeryan oldu ve iş oya bebekken vefat etti
2.doğumunda sezeryan oldu oda vefat etti
3 olurmu olur oda vefat etti
4 yasakmış ya ne olacak ozaman hee 5 sezeryan olan yokmu var tabi ama bu nasıl bir vicdan
kaç defa sağlık bakanlığına artan sezeryanlar hiçde masum değil.........demiştim şükür bitti artık
hiçbirşeyden habersiz üç kuruş bıçak parası kurbanı olmayacak arkadaşlar
o bebeği istiyorsan arkadaşım bir sorunda yoksa DOĞURACAKSINIZ
TABİATIN KANUNU BU
anne sıf kendini düşünüyor diye bebeğe yapılan bu ilk saygısızlık kararıda ortadan kaldırılmış olacak
o minik beden kendi çabasıyla ilk başarısını elde edebilecek artık....SIRA GELDİ SEZERYAN SONRASI NORMAL DOĞUMUN DESTEKLENMESİNE:)

sen de git yurtdışında doğur o zaman..
dr. ların hepsinden bahsetmiyorum ben..
aralarında sırf hastayı düşünen ve onun için çırpınan binlerce dr. kardeşim var elbette...
rabbim onlardan binlerce kez razı olsun.
özellikle sezaryan meraklısı+ para meraklısı olanlardan bahsediyorum..
asıl sizin gibi lere herşey müstehak...ne yani sezaryanı normal doğumdan üstün görmek iyilikmi oluyor bana....(mecburi olmadan)
sana göre bn saçma olabilirim..ama bana görede sen çok saçmasın.....ayrıca ben hiçbir hastalığımda kimseye yük olmuyorum..
aylık 6,7 milyarla işe başlayan ben değilim dr.ların ta kendisi..

yanı herşey ıcın herkezın bbı fıkrı varır saygı duyulmalıdır ama bebeğe yapılan saygızızlık falan dıe adlandırılması hıc hoş gelmedı banabende ısteyerek sorunum olmadığı halde korkularımdan dolayı sezeryan oldum evladımada saygızıslık yaptımı hıcbızaman duşunmedım bence devlet evlatlarınnmızı ne şekılde doğuracagımıza değilde onları hangı ımkanlarla hangı şartlarda yetiştırecegımeze kafa yorsa asıl o zman evlatlarımıza yapılan saygızızlık ortadan kallkar

merak etme bahsettiğim dr.lar kılıf uydurmasını çok iyi bilirler....
yukarıda yazdığınız riskler rapor hazırlamak için yeterli zaten..
asıl saçmalayan sizsinziz ben normal doğumun her halukarda olmasınımı savunuyorum burda..
hatta yasayı dahi savunmuyorum..
ama siz milleti PARA için kesen dr.larrı savunuyorsunuz tebrik ederim...
ayrıca algılama zorluğu yaşayan sizsiniz..
anlayamıyorsunuz anlamak istemiyorsunuz...

ya arkadaşlar madem özel hastane dr ların kandırma yoluyla sezeryan yaptıgına ınanılıyo dr secme sansı olduğudan eşten dostan cevreden araştırsın hangı dr normal doğuma hangısı sezeryana eğilimlı ona göe haraket etsın dr na guvenmeyende gıtsın devlete gözuksun bıde yanı normal doğuda ısrarcı bırını kım zorla sezeryana alabılır ben sezeryan ıstedım ve dr bana dese hayır normal yapcan yapanı bulurum yanı

Canım özel hastanede bir arkadaşıma doktor eğer doğuma benim gelmemi istiyorsan gün belirleyelim,yani sezaryan için..Ben normal doğuma gelmiyorum demişti...Kaldı ki arkadaşımın ne psikolojik ne de fiziksel hiç bir rahatsızlığı ,korkusu yoktu..Sırf doğumunda dr. bulunsun diye sezaryan oldu.... Bulunduğumuz yerin en iyi hastanesinde üstelik... 3 kadın doğum dr erkek vardı..üçü de sezaryanciydi ....

Son düzenleyen: Moderatör:

işte tatlım benımde deemk ıstedığım bu gebelığın başlarında dr secımı araştırılarak yada dr a yapılan ılk randavularda belirtılmelı dıyor sa ben doğuma gırmıyorum başka dr a yönlenmelı kı benım drum benı ıstegım uzerıne sezeryan yaptı aynı dr ablama gecenın 4 unde normal doğumu gercekleştrmek uzere evınden kalktı geldı sanırım erken dönem secım cok öenmlı

İşte malesef küçük bir yerde yaşıyorsan alternatiflerin de çok fazla olamıyor doktor seçimi konusunda...

İşte malesef küçük bir yerde yaşıyorsan alternatiflerin de çok fazla olamıyor doktor seçimi konusunda...

ama tatlım ne kadarda kucuk olsa özel bı hastanede nöbetcı bı dr bulunuyo mutlaka doğuma gırmek uzere yada cok deneyımlı ebeler var gercekten normal doğum ıstenmesı hepsının ustesınden gelımesıne yardımcı olunacaktır

O hastanede yok işte böyle bir imkan canım..Bak mesela yeni doğan yoğun bakımı ünitesi var ama yeni doğan dr u olmadığı için yeni doğan yoğun bakımı öyle boş boş duruyor.. Yine aynı şehrin tıp fakültesi üniversite hastanesi çalışanları gidip başka şehirlerde doğum yapmayı tercih ediyorlar..

cnm o zaman o hastanede normal doğum olmuyo ılla bı ayptıran vardır ebe vardır elbette

cnm o zaman o hastanede normal doğum olmuyo ılla bı ayptıran vardır ebe vardır elbette

Valla olmuyormuş..Hiç duymadım normal yaptıran burada....Ebeler de var elbet ama kimileri de illa ki doğumda dr. bulunsun istiyorlar...Hatta bu sitede de bir ara dikkatimi çekmişti Düzce de normal doğumu destekleyen dr. var mı diye...:))

bahsettığın yer duzcemı tatlım valla ebe ıle doğum yapmak normal doğum fıkrınden caydıraya sebep değil bence kı doğum evlerınde bı cok hastanede ebe ıle doğum gerceklesıyo kı gundemde olan yurtdışınada normal doğumu ebeler gercekleştırıyo

Evet Düzce canım...İşte kimileri doğumda ebe değil dr olsun illa diyorlar...Kişilerin kendi düşünceleri,kendi fikirleri... Madem doğumuma dr gelmicek o zaman sezaryan olayım diyorlar..Yani dr. bir nevi sezaryane yönlendiriyor...

işte oda sahsı fıkre kalıyo bırazda

işte oda sahsı fıkre kalıyo bırazda ama benım bıldığım ıkı hastane özel olarak

işte oda sahsı fıkre kalıyo bırazda

Dr diyor ki arkadaşıma ,acil müdahale gerekirse ben anca sezeryan doğumda müdahale edebilirim,normal doğumda acil durum olursa müdahale edemem..Çünkü normal doğuma gelmiyorum,ebeler doğurtur seni ona göre..İyice düşün taşın ona göre kararını ver demiş..:)) Hayri Sivrikaya hastanesi var sadece özel olarak..

Son düzenleyen: Moderatör:

hımm çok enteresan...normal doğum eğitimi alamamış da ondan mı müdahele edemiyor acaba doktorluk doktorluk olmaktan çıkmış, tüccarlık olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…