Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şahsen normal doğum düşünmüyorum....nasıl doğuracağıma ben karar veririm ...yasak olsa ne olacak???![]()
bunlar kadınlardan ne istiyorlar yaaa...
kuzum hepsi siyasi denge meselesi icin ugrasiyor.bizleri keske rahat biraksalar.kadinlari vatan millet meselesi yaptilar iste.her ne kadar siyasi olarak kadinin bu duruma karismasina karsi olsamda ulkemin cikari icin,ulkemin dedigini yaparim
tabi güdülecek koyunlar çoğalsın
ileride işe yarayacaklar
yok hayatim o gozle bakma.nufusun coksa o kadar soz sahibi olursun.bak çin'e bi sey diyebilen var mi? yunanistani kim takar peki? bazi seyler nufusla alakalidir
Kızlar prezervatif ve doğum hapı depolayın sıra geliyor yavaştan![]()
kizlar hepinize selamlar.sezeryan konusunda hukumet %100 dogru bir adim atmistir.hadi len sende zilli demeyin.dinleyin once beni bi.ben kanadada yasiyorum.yahudileri ve onlarin ne yapmak istediklerini biliyorum.israil bayragindaki 2 mavi cizgi biri firati digeride nil nehrini temsil eder.tevratta iki nehir arasindaki tum canlilari katledip o topraklara sahip ol yazar.pkk'ya da destegi bu yuzdendir.guclu bir turkiye istemez.kurdistanda kurulursa ondan toprak almak cok daha kolay olacaktir.israil 80 milyonluk turkiyeden o topraklari zor alir.sadece turkiyenin degil diger dinlere mensup insanlarinda nufus sayilarini dusurmeye yonelik calismalari vardir.dogum kontrol yontemi yahudinin basinin altindan cikmistir.20-25 sene once israilden alinip bebeklere yapilan felc asisinin kisirlik asisi oldugu ortaya cikmis,turkiye sonra hepsini toplattrimistir.tum dunyada doktorlar sezeryan yaptiklari zaman para alirlar.cogu doktorda bu isi para kazanmak icin yapar.kontrollere gidersin her sey normal,doguma 10 dk kalir bebek ters geliyor sezeryan yapalim.sezeryan bir dogum kontrol yontemidir.ilkinde sezeryan yaptirdiysan ikinciyide sezeryan yaptirmak zorundasin.3 kere sezeryan zaten tavsiye edilmez.2 gebelikle cocuk hayatin bitmis olur.israil turkiyenin binde 24 olan nufus artirma hizini binde 12'ye dusurmustur.amaci geriletmektir.basbakan 3 cocuk istiyor ama o bile yetmez.cunku kayiplar yasayacagiz,bazilarinin hic cocugu olmayacak,ozurlu dogacak vs.. onlarin acigini kapatmak zorundayiz.yahudi sezeryanla dogum kontrol mekanizmasi kurmaya calisirken birde biz kurtaj yaptirirsak artik dusunun onlarin sevinc cigliklarini.hem sezeryan annenin sagligi acisindan iyi bi sey degildir.kucuk bir ornek vermek gerekirse annenin ilerde seker hastasi olma riskini kat ve kat artirir.artik gerisini siz kendiniz yorumlayin kizlar.sormak istediginiz bi konu olursa msj yazabilirsiniz.hepinizi seviyorum hoscakalin
şu yasalansın bu yasaklansın taraftarı değilim asla ama dr.lar bu sezaryan olayını çok hemde çok abarttılar..
normal doğumu gayet kolay şekilde yapabilicek hamileleri bile kesip attılar....
normal doğum adı üstünde normal doğum işte....
bir hamilenin normal doğğum yapma şansı varken ve bunu BİZZAT KENDİSİ İSTİYORKEN onu sezaryana almak çok büyük bir haksızlık...
dr.ların çoğu sırf para için oyuncak ettiler milleti..
koyun gibi kestiler....
hatta daha da ileri giderek sezaryanın daha faydalı olduğundan bahsettiler....
yurtdışında kaç ülke var ki türkiye gibi sezaryanın moda olduğu.....
herkezin kendi kararı ama drlar normal doğum kararını ellerinden aldı birçok kimsenin.....
yasaklanması bişey değiştirimi
bence hayır....
zorunluymuş gibi rapor hazırlamak çoçuk oyuncağıdır kesin
Sırf şu israile kıllığına doğuralım hadi hobareeyyy:111::111::111:
o yasaklar yetmez doğum kontrol materyallerine de ulaşımı engelleyelim!!!
kusura bakmayın ama israille kimse sidik yarıştırıcam diye doğurmuyo çocuğunu,kuluçka makinası değil anneyiz-anne adayıyız çünkü
İsrail ister oyun yapsın ister yapmasın artık okumuş bilinçli kesim zaten 2 den çok çocuk yapmıyor.e 3'e kadar da izin veriyor sezaryen.kadın ben normal yaptım beşe altıya kadar doğurayım demiyor ki.cahil kesim zaten sürüyle doğuruyor,sezaryen ya da korunmak aklına bile gelmiyor.eskiden de büyüklerimiz israil planlarını düşünüp nüsfusumuz çoğalsın diye yapmıyorlardı cahillikten ve insana değer vermedikleri için patır patır doğuruyorlardı.
bütün gelişmiş ülkelerde genç nüfus az,çünkü herkes düşünüyor maddi manevi yetebileceği kadar çocuk yapıyor.yani bir şey değişmeyecek psikolojisi bozulan kadınlar,doğum esnasında ölüm ve hasar oranları dışında.
ha bu söylediklerimm bu yasak uygulanabilirse ama bence de doktorlar kılıfına uydurur.haa normal doğuma daha fazla para verecek devlet deniyor o zman çatır çatır doğurturlar işte.
şahsen ben bahsedilen dış güçler olsam nüfusu küçültmek yerine hükümete destek verir kürtajsa kürtaj,sezaryansa sezaryan,doğum kontrol yöntemiyse DKY herşeyin yasaklanmasını avuçlarımı ovuşturarak izlerdim.
Sonuçta bilinçsizce üreyen bir nesil söz konusu,istenmeyen bebeler-sahipsiz çocuklar-yetimhaneden sokaklara taşmış bıçkın delikanlılar...Bundan güzel iç tehdit olur mu?Onlar kendi kaoslarıyla,ahlak bunalımlarıyla,işsizlikleriyle uğraşırken hain planlarımı bi şekilde uygulamaya koyardım..