Ve Sezeryan Yasaklandı!

canim amarikanin nufusu 350 milyon.az bir rakam degilki.sonra kanada 35 milyon,ingiltere var,avustralya var,yeni zelanda var..hepside ingilizdir.bu yuzden soz sahibidirler.benim sna anlatmak istedigimi bi turlu anlamadinizki.ben sadece nufusla cozulur demiyorumki size.ama nufus olmasi gerekenlerden bir tanesi.turkiyede nukleer silaha sahip olsun.onlar kadar nufusu sahip olsun.kosullar esitlensin.bana neden dusman kesildiniz onuda anlamis degilim.ben israilin dogum kontrol politikasini sizlerle paylasiyorum uyanalim,israilin eline tasina su dokmeyelim diyorum.dusman kesiliyorsunuz.dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar dedikleri bu olsa gerek.keske aaa israilin hain planina bakin.madem oyle iste boyle israil demenizi beklerdim.ne diyeyim siz pembe hayalleriniz pesinde kosmaya devam edin.kisaca bi sey soyleyim konuyu kapatiyorum.nufus hic lazim degilse kuzey irakta barzani nasil bolgesel kürt yoneticisi oldu.iraktaki tum kürtleri oraya tasiyarak sayi cogunlugunu eline alarak yonetime gecti.ha sunuda hatirlatayim pkk eger kurdistani kurarsa butun dunyayla nasil ticaret yapacak?cunku turkiyenin,iragin,iranin,suriyenin ortasinda kaliyorlar.hepside kurdistan gibi bir devlete karsi.hava sahasi kapali,kara ulasimi yok,deniz yok.ne yapacak? 20 sene oncesinde mersinde 1 tane bile kürt yokken simdi yarsindan fazlasi kürt nufusla dolmus.mersinden akdenize acilan bi kapi istiyorlarki dunyaya ordan acilsinlar.onlarinki sadece hayal ama onlar oyle dusunuyor.mersine adam yigmalarida mi nufusla alakasi yok.lutfen arakadaslar biraz mantikli olalim.sizi uyardim diye bana dusman kesilmeyin.okuyun arastirin

Merak ettim daha önceki sayfalarda yazmışsınızdır belki ben görmemiş olabilirim, kaç çocuğunuz var ve aylık geliriniz ne kadar? Geçinebiliyor musunuz?

Iyi geceler herkese sali aksami zorunlu sezeryanla oglumu kucagima aldim ve yazmak istedim normal dogum diye yirtindim 12 saat suni sanciyi cektim fakat oglum kanala inmedi acikligim 4 cmde kaldi ve sonunda kakasini yapti drum 41. hafta, dolana kadar normal olucak dedi gerekirse 3 gun suni sanci veririm dedi ama 12 saatin sonunda kakasini yapinca hemen sezeryana alindim tibbi zorunluluktan kasit benim durumum gibi olanlar icin sanirim...

yok hayatim o gozle bakma.nufusun coksa o kadar soz sahibi olursun.bak çin'e bi sey diyebilen var mi? yunanistani kim takar peki? bazi seyler nufusla alakalidir

ben şahsen nüfus çoğalsın diye sıra sıra çocuk yapamam....akıl var mantık var Türkiye'nin şartları belli !!! hadi doğurdun diyelim o çocukların geleceği ne olacak ...? ben şahsen sadece bir tane çocuk doğurup ancak ona gelecek sağlayabilirim ! ki bu gidişatta oda meçhul 2. ya da 3. çocuk olursa 3 tanesine ne hiçbir şey sağlayamam ..eğri oturup doğru konuşmak lazım ...ben çocuğum bir şey isteyip alamazsam ölürüm daha iyi !!!!

sahte gündemler bunlar ...buda yeni moda çıktı başımıza bu sene ...:36:

Merak ettim daha önceki sayfalarda yazmışsınızdır belki ben görmemiş olabilirim, kaç çocuğunuz var ve aylık geliriniz ne kadar? Geçinebiliyor musunuz?

yanlış anlamamışsınızdır umarım, benim daha çocuğum yok, eşim çalışıyor, iki nüfusuz evde, eşimin maaşı ülkemizin standartlarına göre iyi olsa da, çocuk sahibi olabilmemiz için benim de işe girmem gerekiyor, şu an ikimiz geçinebiliyoruz ama bebek için işe girmeliyim, iki çocuk hadi kıt kanaat Allah rızkını verir diyebiliriz ama 3. çocuk aç kalır, elbet biz yemeyiz eşimle çocuklara yediririz, ama eşimle ben aç kalırız bu sefer :50: Ve çocuğumu okutmak isterim iyi bir eğitimi olsun isterim, 3-4 çocuklu ve pek çok açıdan noksan çocuklar yetiştireceğime, en fazla 2 çocuk yetiştirebilirim, Allah verirse, onlar da sağlıkları yerinde olursa eğer eğitimlerini sonuna kadar karşılayabilirim.

Hayır tarlamız, bağımız, bahçemiz de yok ki, ekip ekip oralardan beslensek 3-4 çocukla eşimle ben. Bir ambar açarız içine o seneki mahsulleri yığarız, bir sene karıncalar gibi aç kalmayız, eğitimlerini de açık öğretim fakültesi dışarıdan eğitim şeklinde halletsek, sağlık hizmetlerimizi nasıl karşılayacağız, hadi Allah hepsini turp gibi yarattı, mağara adamı değiliz ya, sosyal hayata karışmak isteriz, haydi bakalım hep bir şöyle lunaparka gezmeye gidelim desek, 3-4 çocuk artı 2 biz, amanın git gel yol parası, battık :1: 12+12 24 lira git gel, o da tek vesait, lunaparkta oyuncaklara bindiremeyiz ama, biz ikimiz bile binemiyoruz bir oyuncağa bir dakika 3 lira diyorlar, iki kişi 6, 6 kişi kafadan 12 lira :1: sadece seyredecekler artık... zaten dolu yol parası verdik, ağlamayın bakiyim (çocuklarımla konuşuyorum şu an :)

madem kürtleri azaltmak istiyorlar bizim ordumuz var...
orduyu aşağılayan, askeri içeri atan adamlar kalkıp da bana kürtler fazla israil genişliyor demesin..
bizim ordumuzla kürdistan diye birşeyin oluşması zamanında mümkün değildi..

ayrıca doğumda moda da demeyin kürtaja.. ve doktorları da suçlayıcı konuşmayın..
madem suçlayacaksınız, gitmeyin kardeşim doktora kanser olursanız evinizde ölün, evinizde doğurun sağlık ihtiyaçlarını evinizde karşılayın..
ya da hocaya hacıya üfletin ama laf ediyorsanız 6 sene üniversite 5 sene ihtisas yapan insanları kendinizle meşgul etmeyin...
okudum da 'doktorlar yolunu bulur kolayca izin çıkar, doktorlar oyuncak etti' falanlar havada uçuşmuş..
ya bu insanlar saatlerce hastanede.. benim gözümde kanatlı melek onlar..
nedir bu ülkemizdeki doktor düşmanlığının sebebi anlamadım gitti..

insanlar da ayrıca artık bilinçli hakikaten..
ya da okuyan kesim öyle..
bizim kendi seçimimizde olması gereken haklarımız var arkadaş... devlet o hakları alıyor hooooooop bi bakmışsın yok.. seçemezsin.. hani demokrasi ? ben göremiyorum...
yok israildi, yok müslümanlar artsın'dı kimse bunları düşünmez ki doğum yaparken..
ayrıca başımızdakilerin çocukları kadar şanslı kaçımız bebe doğuracak:emir_bebek:
gemiciği bim'i yumurta fabrikaları olan..
madem israil savaşacak onlar bunlar öldürecek neden birileri canice katletsin diye çok çocuk yapayım?
evlat acısı derler bişey var... direkt asker yetiştirmek için doğum yapan anne var mı yahu?
gemiciği olan askerlik yapmaz, benim olası bebem gider dağlarda çatışır adalet nerde?
zaten %50yi de değiştiremiyoruz hiiiiiiiiiiiiiiiiiç gerek yok fazla doğurmaya..

bi hakkımızı daha kaybettik ya bi özgürlüğümüz daha kısıtlandı ya yanarım yanarım ona yanarımmm:ssz:

Son düzenleme:
madem kürtleri azaltmak istiyorlar bizim ordumuz var...
orduyu aşağılayan, askeri içeri atan adamlar kalkıp da bana kürtler fazla israil genişliyor demesin..
bizim ordumuzla kürdistan diye birşeyin oluşması zamanında mümkün değildi..

ayrıca doğumda moda da demeyin kürtaja.. ve doktorları da suçlayıcı konuşmayın..
madem suçlayacaksınız, gitmeyin kardeşim doktora kanser olursanız evinizde ölün, evinizde doğurun sağlık ihtiyaçlarını evinizde karşılayın..
ya da hocaya hacıya üfletin ama laf ediyorsanız 6 sene üniversite 5 sene ihtisas yapan insanları kendinizle meşgul etmeyin...
okudum da 'doktorlar yolunu bulur kolayca izin çıkar, doktorlar oyuncak etti' falanlar havada uçuşmuş..
ya bu insanlar saatlerce hastanede.. benim gözümde kanatlı melek onlar..
nedir bu ülkemizdeki doktor düşmanlığının sebebi anlamadım gitti..

insanlar da ayrıca artık bilinçli hakikaten..
ya da okuyan kesim öyle..
bizim kendi seçimimizde olması gereken haklarımız var arkadaş... devlet o hakları alıyor hooooooop bi bakmışsın yok.. seçemezsin.. hani demokrasi ? ben göremiyorum...
yok israildi, yok müslümanlar artsın'dı kimse bunları düşünmez ki doğum yaparken..
ayrıca başımızdakilerin çocukları kadar şanslı kaçımız bebe doğuracak:emir_bebek:
gemiciği bim'i yumurta fabrikaları olan..
madem israil savaşacak onlar bunlar öldürecek neden birileri canice katletsin diye çok çocuk yapayım?
evlat acısı derler bişey var... direkt asker yetiştirmek için doğum yapan anne var mı yahu?
gemiciği olan askerlik yapmaz, benim olası bebem gider dağlarda çatışır adalet nerde?
zaten %50yi de değiştiremiyoruz hiiiiiiiiiiiiiiiiiç gerek yok fazla doğurmaya..

bi hakkımızı daha kaybettik ya bi özgürlüğümüz daha kısıtlandı ya yanarım yanarım ona yanarımmm:ssz:

bu nasil bi zihniyettir anlamadim gitti.lafa bak cocugum ölecek diye dogurmam.o zaman hic askere yollamayalim.canakkalede saclarina kina yakip yolladi analar evlatlarini.kinalar kurbanlik koclara yakilirmisti eskiden.kurban olsun diye yolladi.mustafa kemal askere ben size savasmayi degil ölmeyi emrediyorum dedi.8 yasindaki bi cocuk sehit oldu canakkalede.biz bu vatani bu sartlarda savunduk.gerekirse vatan icin sende gideceksin cepheye bende.cocuklarimizda analarimizda babalarimizda.vatansiz bir toplum olacagimiza sehit olmayi yeglerim.dogum yaparken bunlari dusun demiyoruz zaten.dogumdan once normal dogum iste.ha doktor soyle boyle sorun var sezeryan yapacaz derse o zaman elbetteki doktora uyacagiz.doktor yanlis bile yapsa artik onun boynuna.doktorlara guvenme konusuna gelince elbetteki guveniyoruz.guvenmesek ebe dogurturdu.bosunami gidiyoruz doktora.ama israil her sezeryan icin para oduyor.bu isi para icin yapanlarda cikar.biz temkinli olalim diyoruz.ayrica mersine kürtler yerlesiyor derken suclu kürtler demiyorum.bazilari zorla suruluyor bazilarida isteyerek,bazilarida vaatlerle geliyor. benim sozum kesinlikle kürtlere degil.onlarin kurdistan kurmak istedikleri gibi bir laf soylemiyorumki ordu onlari katletsin.eger kürtler pkk gibi dusunseydi zaten tek baslarina iktidar olurlardi.birde bizim ordumuz varken kurdistan olusmazdi derken neyden bahsediyorsun?ergenekoncu,balyozcu generallerin kol gezdigi donemdeki ordudan bahsediyorsan pkk'nin kurulusunu bi arastir istersen.arti apo pkk'yi 2 defa fesh ettiginde pkk komutasini ergenekoncu generallerin alip pkk yi nasil yonettigini bi oku.cikan ses kayitlarinda pkk icin muttefiklerimiz dediler.heronlar kardeslerimize buyuk zayiat verdiriyor heronlari dusurun dediler.bak yahudilikte kadin reistir.evlendiklerinde erkek kadinin evine gider.soylari hep kadindan devam eder,kadinin sozu gecer.senin bizim ordumuz dedigin donemdeki yasar buyukanitin karisina bak nereliymis kimmis.youtubeden gir bak ilker basbug'un israildeki aglama duvarinda neden agliyor.israilden 20-25 sene once alinan cocuk felc asilari neden kisirlik asisi cikti?senin dunyadan haberin yok.yahudi icin calisanlara mason derler. 33.basamak en buyuk mevkidir. 33. basamaga ulasan birine yahudiler sen artik kurtulusa ermis,aydinliga kavusmus,ayricalikli birisin,elde sivilce gibi cikan sigiller vardirya.diger insanlarda o sigil gibidirler derler.egerki israil doum kontrol yontemi olsun diye sezeryana para oduyorsa bende bu oyunun bir parcasi olmam.%50'yi degistiremiyoruz diyorsunya onada soyle cevap vereyim;yahudi icin muslumanmis,hiristiyanmis,aleviymis,arapmis farketmez.onlar havva anamizla seytanin munasebetinden yahudiler,havva anamizla hz adem munasebetinde diger insanlarin turedigine inanirlar.seytan atesten oldugu icin diger insanlardan ustundurler.diger insanlar yahudilere hizmet etmek icin yaratilmistir.onlari öldurunce sevap kazanirlar.onlarin inanclari bu.dunya nufusunu azaltmaya yonelik onlarca yontem uygularlarken sen hala %50 muhabbeti yap.sadece dusun diyorum baska bi sey demiyorum

cnm daha onceki sayfalara boyle bi bilgi yazmadim.ben simdi ikiz cocuga hamileyim.9 hafta olmak uzereler.dogup buyusunler tekrar cocuk yapmayi dusunuyoruz.2 cocuga belki bakabilirim ama fazlasi benide zorlar.ama her cocuk kendi rizkiyla kismetiyle dogar.ac kalip ölecek degilya.onada bakarim.doguda millet 10-15 tane cocuk yapiyorlar,yoksulluk icinde geciniyorlar ama o cocuklar bi sekilde buyuyor.onlar 15 cocuga bakarken biz 3 tanesine burun kiviriyoruz.3. cocuk zorlayacak olsada istiyorum.

teşekkür ederiz bizi temsil ettiğin için.ama şartları iyi ülkelerde yaşayıp Türkiyedeki insanlar ne olursa olsun refah düzeyi ne kadar yerlerde olursa olsun doğursunlar demek de biraz tuzu kuruluk oluyor.

sartlari iyi ulke derken sen benim ne sartlarda yasadigimi biliyor musun? refah duzeyi yuksek bi ulke.7-8 sene oncede bizim refah duzeyimiz turkiye standartlarinin cok uzerindeydi.olaylar birbirini takip ederek artik turkiyenin sartlari seviyesine indik.bunlari anlatmasi sayfalar surer o yuzden hic girmiyorum.zannettigin gibi tuzu kuru degilim yani.kanada refah duzeyi yuksek bi ulke,benim icin boyle dusunmus olabilirsin ama avrupadan biri demis olsa sana bu sozleri,ona tuzu kuru deme sakin.avrupa turkiyeden cok kotu durumda.issizlik maasina basvuruyorsun altin yuzugunu gorurse onu sat ye sonra basvuruda bulun diyorlar.

Bence bu yasagi tum bayanlarin alkislamasi gerekiyor.dr lar artik kolaya kacmayip bizim sagligimizi bizden daha cok dusunurler umarim.
Ama oncelikle doguma yaklasimlarini yine degistirmeliler yoksa hersey aynen devam eder mecburen sezeryanlar tavan yapar.
Yurt disinda oldugu gibi annenin kendi sancisi beklenmeli bize burda hemen dayiyorlar suni sanciyi oda olabildigince acilmayi engelliyor ve saatlerce sanci cektigimizle kaliyoruz
Keske avrupadaki gibi sezeryandan sonrada normal dogurtsalar neguzel olur.

bu nasil bi zihniyettir anlamadim gitti.lafa bak cocugum ölecek diye dogurmam.o zaman hic askere yollamayalim.canakkalede saclarina kina yakip yolladi analar evlatlarini.kinalar kurbanlik koclara yakilirmisti eskiden.kurban olsun diye yolladi.mustafa kemal askere ben size savasmayi degil ölmeyi emrediyorum dedi.8 yasindaki bi cocuk sehit oldu canakkalede.biz bu vatani bu sartlarda savunduk.gerekirse vatan icin sende gideceksin cepheye bende.cocuklarimizda analarimizda babalarimizda.vatansiz bir toplum olacagimiza sehit olmayi yeglerim.dogum yaparken bunlari dusun demiyoruz zaten.dogumdan once normal dogum iste.ha doktor soyle boyle sorun var sezeryan yapacaz derse o zaman elbetteki doktora uyacagiz.doktor yanlis bile yapsa artik onun boynuna.doktorlara guvenme konusuna gelince elbetteki guveniyoruz.guvenmesek ebe dogurturdu.bosunami gidiyoruz doktora.ama israil her sezeryan icin para oduyor.bu isi para icin yapanlarda cikar.biz temkinli olalim diyoruz.ayrica mersine kürtler yerlesiyor derken suclu kürtler demiyorum.bazilari zorla suruluyor bazilarida isteyerek,bazilarida vaatlerle geliyor. benim sozum kesinlikle kürtlere degil.onlarin kurdistan kurmak istedikleri gibi bir laf soylemiyorumki ordu onlari katletsin.eger kürtler pkk gibi dusunseydi zaten tek baslarina iktidar olurlardi.birde bizim ordumuz varken kurdistan olusmazdi derken neyden bahsediyorsun?ergenekoncu,balyozcu generallerin kol gezdigi donemdeki ordudan bahsediyorsan pkk'nin kurulusunu bi arastir istersen.arti apo pkk'yi 2 defa fesh ettiginde pkk komutasini ergenekoncu generallerin alip pkk yi nasil yonettigini bi oku.cikan ses kayitlarinda pkk icin muttefiklerimiz dediler.heronlar kardeslerimize buyuk zayiat verdiriyor heronlari dusurun dediler.bak yahudilikte kadin reistir.evlendiklerinde erkek kadinin evine gider.soylari hep kadindan devam eder,kadinin sozu gecer.senin bizim ordumuz dedigin donemdeki yasar buyukanitin karisina bak nereliymis kimmis.youtubeden gir bak ilker basbug'un israildeki aglama duvarinda neden agliyor.israilden 20-25 sene once alinan cocuk felc asilari neden kisirlik asisi cikti?senin dunyadan haberin yok.yahudi icin calisanlara mason derler. 33.basamak en buyuk mevkidir. 33. basamaga ulasan birine yahudiler sen artik kurtulusa ermis,aydinliga kavusmus,ayricalikli birisin,elde sivilce gibi cikan sigiller vardirya.diger insanlarda o sigil gibidirler derler.egerki israil doum kontrol yontemi olsun diye sezeryana para oduyorsa bende bu oyunun bir parcasi olmam.%50'yi degistiremiyoruz diyorsunya onada soyle cevap vereyim;yahudi icin muslumanmis,hiristiyanmis,aleviymis,arapmis farketmez.onlar havva anamizla seytanin munasebetinden yahudiler,havva anamizla hz adem munasebetinde diger insanlarin turedigine inanirlar.seytan atesten oldugu icin diger insanlardan ustundurler.diger insanlar yahudilere hizmet etmek icin yaratilmistir.onlari öldurunce sevap kazanirlar.onlarin inanclari bu.dunya nufusunu azaltmaya yonelik onlarca yontem uygularlarken sen hala %50 muhabbeti yap.sadece dusun diyorum baska bi sey demiyorum

Yeter artık ya, bu neyin kafası böyle, ne diyorsun sen? Allah senin gibi gönüllülere nasip etsin inşallah şehit anası olmayı.

Konu sezeryan arkadaşım konuyu saçma sapan fikirler üzerinden yaptığın siyasete çekip durma. Git başka mecralarda deşarj ol. Sezeryanın yasaklanmasından bahsediyoruz burda. Sezeryan yasaklandı diye hangi gafil 10 çocuk doğuracak? Mantıksız mantıksız fikirlerinle meşgul etdip germe burda insanları. Siyaset konuşmak istiyorsan git başka başlık aç.

yani mecbur kalmadıkça sezaryan yapılması çok güzel bir şey sonuçta ..

doktorlar kolaya kaçamıcaklar artık... :44:

illa birşeylere karşı olmak için karşı olmayalım ... kesilip biçilmek güzel bişey değil :37:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

israile gitmeyi reddeden yahudileride sayarsan 20 milyonu bulur sayilari.ama israilin gucu sayida degil cok iyi organize olmalarina,birbirlerine sahip cikmalarinda,tum markalara,paraya ve tv de gordugun yabanci olsun turk olsun sanatci,sarkici,politikaci vs.. cogunu kendi icin calismasina ikna etmekte yatiyor.tabi ikna ederken gel izim icin calis demiyor,bir anda yildizinin parlamasini,para,makam vaaat ediyor

Bunu biliyosan o zaman it gibi üreyin, çoğalın demeyeceksin. Güç sayıda değil, devletin vatandaşına sahip çıkmasında diyeceksin, güç birlik olmakta diyeceksin. Vatanseverlik değil senin yaptığın ve savunduğun. Senin yaptığın düşmanlık. Doğurun doğurun çoğalın, yetimhaneye de verseniz, savaşta işe yarar diyor ya, inanılır gibi değil.

Sen bi sus artık bence. ya da git başka başlık aç. Ben bu başlığı sezeryanın yasaklamasıyla ilgili açtım, senin komplo teorilerini dinlemek istemiyor kimse. Ha sen bol bol doğur sal ortalığa,kime ne. Ama sen benim sezeryan hakkımın yasaklanmasını siyaset yaparak savunamazsın.

Doktorları suçlayıp duran arkadaşlar...Son anda kandırılıp istemediği halde sezeryana mecbur bırakıldığını iddia edenler. Bundan sonra yaşadınız! Çünkü son anda bir sorun çıksa hani biri demiş ya, doktorlar son dakika sezeryan için bir bahane buluyorlar:

yok kordon dolandı, yok bebek kanala girmedi, yok rahim ağzı açılmadı, yok bebek ters geliyor, yok bebek sıkıştı...

Merak etmeyin bundan sonra bu sorunlar olduğu halde doktor sizin dilediğiniz gibi normal doğuma zorlayıp, neticesinde size ya da bebeğe zarar gelse bile(ölüm, sakat kalma,zeka özürü...vs) kimse doktorları suçlayamayacak. Böyle bir madde var kabul edilen yasada: "Gerekli tedbirlerin alınmasına rağmen, doğumu takiben anne veya bebekte meydana gelebilecek istenmeyen sonuçlardan dolayı hekim sorumlu tutulamayacak"

Endişelenmeyin, doktor sezeryan dese bile, illa ki normal doğum diye tutturup tüm riski siz alıp çatır çatır normal doğurma hakkınız var... Artık doktorların tuzu kuru...

Son düzenleme:
Bu ne ya? Kime ne ben nasıl istiyorsam öyle doğururum. Bu nasıl bir şeydir? İşleri güçleri bitti zaten ülkemizin. Tek sorun doğum kalmıştı. Nasıl doğuracağımıza da karar verdi. Allah korkusu bu insanlarda yok. Benim bebeğime bişey olsa kim verecek hesabını?

İlerde bir çocuk daha doğurmayı düşünüyordum. Ama doğurmucam doğurursam da yurt dışında doğururum.

Yatak odamıza kadar karıştılar 3 çocuk yapın dediler tabi canım bu ülkede koaltdı demi 3 tane bebe yetiştirmek,bedenime karıştılar kürtaj yasaklansın dediler sanane benşm bedenimden bu beni ilgilendirir sei değil..Sıra geldi sezeryana onada çelme takdınız ya helal olsun diyorum ülkem nereye gidiyor böyle sırada ne varacaba merakla bekliyorum bu zihniyet nereye kadar gider bilinmez ...

Kısmet olursa ben de normal doğum isterim ama bu zorunluluk beni gerdi şahsen. :47:
Ya doktor beni çatlayana kadar kıvrandırıp yasaktan ötürü sezeryana almadan doğumu işkenceye dönüştürürse?
Bi de işin o boyutu var :27:

Yatak odamıza kadar karıştılar 3 çocuk yapın dediler tabi canım bu ülkede koaltdı demi 3 tane bebe yetiştirmek,bedenime karıştılar kürtaj yasaklansın dediler sanane benşm bedenimden bu beni ilgilendirir sei değil..Sıra geldi sezeryana onada çelme takdınız ya helal olsun diyorum ülkem nereye gidiyor böyle sırada ne varacaba merakla bekliyorum bu zihniyet nereye kadar gider bilinmez ...

Sırada doğurmayanlara ceza var:36:

Back
X