canim amarikanin nufusu 350 milyon.az bir rakam degilki.sonra kanada 35 milyon,ingiltere var,avustralya var,yeni zelanda var..hepside ingilizdir.bu yuzden soz sahibidirler.benim sna anlatmak istedigimi bi turlu anlamadinizki.ben sadece nufusla cozulur demiyorumki size.ama nufus olmasi gerekenlerden bir tanesi.turkiyede nukleer silaha sahip olsun.onlar kadar nufusu sahip olsun.kosullar esitlensin.bana neden dusman kesildiniz onuda anlamis degilim.ben israilin dogum kontrol politikasini sizlerle paylasiyorum uyanalim,israilin eline tasina su dokmeyelim diyorum.dusman kesiliyorsunuz.dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar dedikleri bu olsa gerek.keske aaa israilin hain planina bakin.madem oyle iste boyle israil demenizi beklerdim.ne diyeyim siz pembe hayalleriniz pesinde kosmaya devam edin.kisaca bi sey soyleyim konuyu kapatiyorum.nufus hic lazim degilse kuzey irakta barzani nasil bolgesel kürt yoneticisi oldu.iraktaki tum kürtleri oraya tasiyarak sayi cogunlugunu eline alarak yonetime gecti.ha sunuda hatirlatayim pkk eger kurdistani kurarsa butun dunyayla nasil ticaret yapacak?cunku turkiyenin,iragin,iranin,suriyenin ortasinda kaliyorlar.hepside kurdistan gibi bir devlete karsi.hava sahasi kapali,kara ulasimi yok,deniz yok.ne yapacak? 20 sene oncesinde mersinde 1 tane bile kürt yokken simdi yarsindan fazlasi kürt nufusla dolmus.mersinden akdenize acilan bi kapi istiyorlarki dunyaya ordan acilsinlar.onlarinki sadece hayal ama onlar oyle dusunuyor.mersine adam yigmalarida mi nufusla alakasi yok.lutfen arakadaslar biraz mantikli olalim.sizi uyardim diye bana dusman kesilmeyin.okuyun arastirin
Merak ettim daha önceki sayfalarda yazmışsınızdır belki ben görmemiş olabilirim, kaç çocuğunuz var ve aylık geliriniz ne kadar? Geçinebiliyor musunuz?