ve son............boşandım...

Hayırlısı böyleymiş canım, biraz üzüleceksin , geçecek sonra. yepyeni çok daha güzel bir hayata başlayacaksın eminim.her şey gönlünce olsun.

nekadar sürdü mahkeme aşaması ve sebep neydi cnm..bende davayı açtım onun için soruyorum

Allah yardımcınız olsun canım.
Hayırlısı böyleymiş deyip yolunuza bakıcaksınız.

Bugün,kolları sizin yerinize başka kadınları saran adamdan kurtulduğunuz gün.
Bugün,sizin sevginizi hiçe sayıp,aile nedir bilmeyen bir adamdan kurtulduğunuz gün.
Bugün karnınızdaki bebeğinizi,canınızın parçasını öldüren katilden arındığınız gün,
Bugün sizin yeni bir hayata adım attığınız gün,

Böyle düşünün lütfen.Zamanla herşey geçecek,silkinip kendinize gelin artık.

Annem icin seni aldattim diyen kisi degil miydi senin esin?

Bir de hamile halinle seni baba evine birakan ve ailene cocugu aldirin diyen kisi?

Sadaka ver guzelim. Boyle bir es, k.valide ve gorumceden kurtuldugun icin sukret.

İcin sogur insallah bir an once.

Hakkınızda hayırlısı olsun...mutlaka zordur ama kendinizi çok üzmemeye calısın

paylaşmak istedim.... cennetle cehennemin ortası bir yer burası... rabbim kimseye yaşatmasın...

Hayırlısı olsun canım.Benimde davam sürüyor.Allahım hakikaten kimseye yaşatmasın.Bende zor günler geçiriyorum

en kısa zamanda atlatırsın umarım bu durumu,
eskı konularına baktımda senın ıcın hayırlısı boyleymıs demekkı canım
bır sure sonra alısırsın umursamazsın bıle ...

hic üzülme
kurtulduguna sevin bence
sana yaptiklarini okudum hepsini
Allah bilir ne yapacagini
sen artik hayatina temiz sayfa cek
kendini mutlu etmeye calis
hayat cok güzel
hickimse icin üzme tatli canini
degecek biri yok karsinda

Canım öncelikle geçmiş olsun diyorum.bende boşanalı 3 ay oldu.kim ne derse desin çok ama çok zor bi sürece girdin.seni uzun ve sancılı bi dönem bekliyo.bunları söylemek zorundayım ne kadar zor olsada...çünkü bu acıyı yaşayan bilir.
Burda olsun ,gerçek hayatında olsun ,arkadaşların, ailen, eşin, dostun herkes sana bişiler dicek.ama sen bunları malesef duyamicaksın.için şu anda bi alev topu ve bütün vücudunu liğme liğme yakıyo...evliliğin ne kadar kötü geçerse geçsin,kocandan nefret dahi etsen başkaları sana kurtuldun da dese senin canın gene çok acicak.hee bu acın hep böle kalmicak.şu an bu yaran kanıyo ilerde kanamayacak ama acıyacak.günden güne de inan hafifleyecek.
Sana şu anda çok büyük görevler düşüyo, buda sadece kendin için.dimdik ve ayakta duracaksın.
şöle düşün herkesin ödemesi gereken bi bedel vardır.ben bu evliliğimle ödedim.bitti...
Yeni gün,yeni hayat,yeni sayfa.....kendi başına kalma,geriye bakmamaya çalış,ağlamak istiyosan ağla,bağrırıp çağırmak istiyosan yap.utanma sıkılma...bunlar sana çok ama çok iyi gelecek.
Hakkımızda hayırlısı olsun.allah yar ve yardımcımız olsun.bizi iyi insanlarız.rabbim yanımızda.....

davayı eşim açtı ve bende kabul edince 1 ayda boşandık...

Anlaşmalımı oldu canım ya? Hiçbişey istemedinmi? Bende dvayı ben açtım ama ilk celsem görüldü 2. celsemde nisanda ve şimdiden yıkıldım

Anlaşmalımı oldu canım ya? Hiçbişey istemedinmi? Bende dvayı ben açtım ama ilk celsem görüldü 2. celsemde nisanda ve şimdiden yıkıldım

aslında eşim açmıştı davayı ama ben sonradan mahkemeye gidip dilekçe verdim ve hiçbişey talep etmeden anlaşmalı boşandım...

kulaklarımda kalan son ses eşimin mahkeme koridorlarındaki kahkahaları..........................

inanamıyorum.....Okadarmı sevindi boşandığına...Erkekler nekadar basite alıyor herşeyi ya....Kesin benimkide aynısını yapıcak buyüzden celselere katılmak istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…