kızlar ya güçlü olucam bu acıyı bitireceğim.... yada bu acı bitirecek beni.... çok korkuyorum... pazartesi psikoloğa gidicem..faydası olurmu bilmem ama deniycem....
bugün güne bekar olarak uyandım....gözlerim şiş....dilim sus pus.....yüreğim buruk......
bugün güne bekar olarak uyandım....gözlerim şiş....dilim sus pus.....yüreğim buruk......
Canım lütfen dirayetli ol...Kim ister yuvası dağılsın.Ama olmayıncada olmuyor.Sen bu evliliğin bitiminde diyelimki yanlış anlama lütfen kendimide katıyorum %100 haksızsın kocan eğer seni çok sevsydi mücadele ederdi.Bizim kiracı kadın kaynanasına yapmadığını bırakmadı, kocasını adam yerine koymuyor ama gelgelelim kocasının birtanesi.Seviyor karısını tapıyor.Haaa kiracımızın yaptığı çok yanlış onaylamıyorum.Ama kendi kocam içinde aynı şeyi söylüyorum beni sevmemiş, istememiş.Yoksa sevgi 3-5 yılda bitmez.Çok sevseydi arkamdan konuşmak yerine mücadele ederdi.Canım karşımızda bizi sevmeyen, istemeyen adamlar var.Napabiliriz zorla kendimizi sevdiremeyiz.Söyleceğim tek şey rabbimize sığınalım canım.Allah yar ve yardımcımız olsun.Onlara mutluluk yüzü göstermesin...
amiiinnn....bizden gördükleriyle kalsınlar.bizle yaşadıklarıyla kalsınlar..
benimki ayrıldıktan sonra neler dedi bana kız değildin,sürtük.....
çok üzüldüm.ama karşımdaki adam değil ki...
allah büyük.rabbime havale ettim sende öle yap.onun adaleti çok büyük....
yarı ölmek gibi bir acı var içimde.....yüreğime bir bıçak sapladı...... ve orda bırakıp gitti...... acıyo kanıyo.... çevremdeki herkes o bıçağı çıkarmaya çabalıyor.... ama nafile.......
paylaşmak istedim.... Cennetle cehennemin ortası bir yer burası... Rabbim kimseye yaşatmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?