ve son............boşandım...

kızlar ya güçlü olucam bu acıyı bitireceğim.... yada bu acı bitirecek beni.... çok korkuyorum... pazartesi psikoloğa gidicem..faydası olurmu bilmem ama deniycem....

Evet lütfen yapın bunu.Size hem üzülüyorum acı çektiğiniz için hem çok kızıyorum.Benim ablamda boşandı.Severk ayrıldı oda.Evde elektrik süpürgesini açarak ağlardı komşular duymasın diye.Ama onun eşide ağlıyordu ayrılırken.Eniştem ailesine karşı çıkamadığı için boşandı, pişman oldu ama iş işten geçti.Sizde böyle bir durum yok.eşiniz sizi hiç birey yerine koymamış ki.eşya gibi savurmuş,kırmış,ezmiş,aldatmış.Afedersiniz ama bir bedeniniz üzerinden para kazanmadığı kalmış adamın.Nefret etmeniz için daha ne yapması gerekiyordu acaba?Böyle bir adamdan ayrıldığınız için şükredin.Karşınıza çok daha iyileri çıkacaktır.Ablam 6 ay sonra aile aracılığı ile evlendi.Eşininde 2.evliliği.Ablamı el üstünde tutuyor çok mutlu.Hayat bundan sonra size gülecek böyle düşünün.En büyük acı evlat acısı derler insanlar bunu atlatıyor,siz bir hiçi mi unutamayacaksınız?Ağladığınız o insan değil evlilik hayalleriniz.Oda yeniden olur bunu unutmayın.Zaman herşeyin ilacı.

Böyle insanların sonu hiç iyi olmuyor inan. Bırak şimdi istedikleri kadar kahkaha atsınlar. İlahi adalet bu yaptıklarını çektirmeden canlarını almaz onların.
Ne desek ne söylesek seni teselli etmez farkındayım ama senin için en hayırlısı olmuş. Rabbim kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın, o güzel yüzün yeniden gülsün inşallah.

hayırlısı olsun canım .bende 3 ay önce boşandım eğer çocuğun yoksa daha kolay atlatırsın benim kızım var ve onu gördükçe kahroluyorum bazen diyorum o beş para etmez adamla ömrümü geçirsemiydik keşke diyorum ama ben kendim iyiyim sende kuvvetli ol geçicek bu günler

bugün güne bekar olarak uyandım....gözlerim şiş....dilim sus pus.....yüreğim buruk......

birazzaman geçsin bu yazılarını okuyup ben bu adamamı üzülmüşüm bu kadar dicen sinir olcan kendine az sabret ...

Arkadaşların dediği gibi sadakan varmış güzel kardeşim, sen bundan sonra önüne bak, dimdik dur, ve emin ol köpekler gibi pişman olacaktır sonra tabi aklı başına gelirse.Allah yardımcın olsun, sen Rabbime tevekkül et..

Deme niçin şu şöyle.Yerincedir o öyle.Bak sonunu seyreyle.Görelim Mevla'm neyler.Neylerse güzel eyler
.

bugün güne bekar olarak uyandım....gözlerim şiş....dilim sus pus.....yüreğim buruk......

Canım lütfen dirayetli ol...Kim ister yuvası dağılsın.Ama olmayıncada olmuyor.Sen bu evliliğin bitiminde diyelimki yanlış anlama lütfen kendimide katıyorum %100 haksızsın kocan eğer seni çok sevsydi mücadele ederdi.Bizim kiracı kadın kaynanasına yapmadığını bırakmadı, kocasını adam yerine koymuyor ama gelgelelim kocasının birtanesi.Seviyor karısını tapıyor.Haaa kiracımızın yaptığı çok yanlış onaylamıyorum.Ama kendi kocam içinde aynı şeyi söylüyorum beni sevmemiş, istememiş.Yoksa sevgi 3-5 yılda bitmez.Çok sevseydi arkamdan konuşmak yerine mücadele ederdi.Canım karşımızda bizi sevmeyen, istemeyen adamlar var.Napabiliriz zorla kendimizi sevdiremeyiz.Söyleceğim tek şey rabbimize sığınalım canım.Allah yar ve yardımcımız olsun.Onlara mutluluk yüzü göstermesin...

amiiinnn....bizden gördükleriyle kalsınlar.bizle yaşadıklarıyla kalsınlar..
benimki ayrıldıktan sonra neler dedi bana kız değildin,sürtük.....
çok üzüldüm.ama karşımdaki adam değil ki...
allah büyük.rabbime havale ettim sende öle yap.onun adaleti çok büyük....

canımmmmm... üzülme demeyeceğim sana... içine atma ağla sıkma kendini.... seni çok iyi anlıyorum.. insan kaybettiği insana değilde ,kaybettiği zamana geçmişine ve yaşayamadığı geleceğine ağlıyor aslında...ama hayat son bulmadı senin için... onunla oynadığın oyun bitti o kadar... bugünden itibaren yeni bir oyun başladı senin içinde ,onun içinde ... ama artık başroller farklı olacak hayatınızda... umarım bundan sonra çok daha iyi başroller olur hayatında....ve sende hayatının en iyi rolünü kaparsın

İnşallah canım güldükleri günler yalnız bizle güldükleri günler olsun.Nikah defterine imza atıp mutlu olmak onlara nasip olmasın.Allahım affet beni kimseye beddua etmek istemiyorum ama canımı yakanın canı yansın istiyorum.Benimkide birsürü şey söyledi.Arayıp birgün neden böyle dedin arkamdan demedim.Dememde.Ben ona en güzel cevabı davayı açarak ve susarak verdiğimi düşünüyorum.Haa davayı açarken mutlumu açtım? Aslaa.........Avukata vekalet verirken ağlamaktan knuşamıyordum Ama yapacak bişey yoktu.Karşımda sevmeyen, istemeyen, heryerde bitti diyen bir adam vardı.Ama davayıda açmıyordu.Bilmiyorum benden bekledi galiba.Ve ben açıncada davayı hemen kabul etti boşanmayı.Ben onun sesini duymadan yapamazdım.Şimdi 10 aydır ne görüyorum, ne duyuyorum...Bir kerede aramadım.Allahım selamete çıkarsın bizi inş...

öncelikle geçmiş olsun çok zordur tahmin edebiliyorum ama zamanla azalır acın unutmazsın belki ama canın daha az yanar. herşey insanlar için. sevinç de üzüntü de. mutluluğumuzun da mutsuzluğumuzun da garantisi yok. acını yaşa ama geçecek bunu bil.

Tam da beni anlatan cumleler.... Zamani geriye alabilme sansimiz olabilseydi keske!!
Nasil toparlanir nasil onumuze bakariz ben de bilmiyorum arkadasim, tek bildigim sey bu aci ,atesten gomlek giymek gibi birsey....

Biz kadinlari mahveden ve dibe ceken düsünce `ben bu kadar üzgünken o neden mutlu.O simdi mutlu düsüncesi.`` o yüzden sakin bu düsünceye saplanip kalma aklina glir gelmez baska seyler düsün canim.üzüntü bizim beynimizde olan bir sey.Yani onu yasayan biziz.Baskalri degil.O yüzden beynne hükmetmek zorundasin.Allah sabir versin.

sen onun mutlu olduğunu düşünüp daha çok acı çekiyorsun ama oda o kadar mutlu değildir aslında. senin dediğin gibi serserilerle bişiler içip gelmiştir sırf mutlu görünmek için. sakın bir daha ağlama ve mutlu görünmek için çook dua et. sende çok mutlu dur.
unutuluyo herşey. üzernden 1 sene geçsin, sadece kötü bir anı olarak kalıcak.
hakkınıda al sonuna kadar o serseriden.

Hakkinizda hayirlisi olsun.
Umarim bundan sonra yeni hayatinizda cok mutlu olursunuz.

Noldu neden ayrıldınız bilmiorum.. Blki cok haksızlıa uuradınız blki hiç haketmednz ayrılıgı her nolduysa oldu artk onunuze bakma zamanı herkese n kadar guclu olduunuzu ispatlama zamanı aa bak ayrıldı ama dimdik ayakta helal olsn kıza deme zamanı.. Tabiki acı cekiceksniz ama biere kadar.. Bnm su hayatta oorendiim en buyuk en onemli en guzel sey: 1 insanın en buyuk dostuda en buyuk dusmanıda kendisidir. İnsan naparsa kendine yapar o yuzden uzulun acınızı cekin ama kendinizi mahvetme boyutuna getrmeyin. Giyinin suslenin gezin tozun arkadaslarınıza vakit gecirin.. Ole ayrılık sarkıları falanda dinlemeyin.. Sole dusunun hayatınzda bu bosanma harici sizi en cok uzen en cok yaralayan neydi? O her neyse gecti dimi inanın buda gecicek karsınıza yeni insanlar cıkıcak yepyeni bi hayat..
Yeni baslangıclar her zaman guzeldir bnce nolursa olsun..
Eşinizide dusunmeyn yani ben acı cekiorm ama o mutlu gozuyle bakmayın olaya hayatın kime neler getrceeni bilemezsniz v eminim bi gun bu işin bittiine sukrediceksniz tıpkı bnm ettiim gibi hayat gercekten cok guzek herseye raamen tadını cıkartın..
Sevgiler..

çok güzel yazmışsınz. canım zaman senin ilacın. lütfen sana acımayan bu insan için kendine eziyet etmeyi bırak. toparla kendini. kendi kıymetini kendin bil. elbet geçecek bu günler. toparlayacaksın kendini.

geziyorum eğlenmeye çalışıyorum yapabileceğim herşeyi yapıyorum... ama olmuyor olmuyor....olmuyor....hep bir yanım buruk hep eksiğim....anılarım istanbulun her köşesinde.....napıcamı bilemez haldeyim.....hep güzel günler kaldı aklımda neden gün geçtikçe iyileşmek yerine daha kötü oluyorum....
her gece rüyamda eşimle yeni evlendiğimi çok mutlu olduğumu görüyorum...sevinçle uyanıyorum...sonrası hüsrannn..bu nasıl bir ceza demek istemiyorum isyan etmekten korkuyorum....

paylaşmak istedim.... Cennetle cehennemin ortası bir yer burası... Rabbim kimseye yaşatmasın...

canım benim hayırlısı olsun. çok dua et sabrını verecek unutturacak olan allah.
Gör bak mevla neyler,
neylerse güzel eyler.
Bundan sonra herşey senin için çok güzel olur inşallah. Senin için dua edeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…