nefret ediyordum ama mahkemede görünce acı içinde kaldım...... nikahım geldi aklıma düğünüm....gelinliğim....evimmm....eşyalarım.... küçücük sevimli evim..... bana çok gördüler sanki herşeyi.....
yarı ölmek gibi bir acı var içimde.....yüreğime bir bıçak sapladı...... ve orda bırakıp gitti...... acıyo kanıyo.... çevremdeki herkes o bıçağı çıkarmaya çabalıyor.... ama nafile.......
Canım eşin kimle gelmişti mahkemeye? Neden bukadar kahkaha attı ksin niyeti nispet yapmaktıİnşallah ağlamamışsındır...Hiçbişey konuşmadımı peki seninle?
yüzüme bile bakmadı sanki ben onu aldattım..... arkadaşlarıyla gelmiş....maalesef ağladım.....
herkes bu dünyada çekiyor çekeceğini hiçbişey onun yanınada kalmaz emin ol.geçecek elbette.hiçbir acı baki değil.alışıyoruz sadece unutmuyoruz.her sabah uyandığında acn dahada hafiflemiş olacak.bahar geldi yaz gelecek.yaşamak için başka başka nedenlerin olacak.bir bakmışsın o günlerden eser kalmayacak.içine hiç bişi atma bağıra bağıra ağla.kimseye aldırma.acı senin acın.acının hakkını ver.verki ilerleyen günlere daha iyi hazırlan.dilerim çok ama çok mutlu olursun.
gücü yok işte.aklıda yokmuş zaten.her kötü şeyin iyi bir sebebi vardır.bak mutlaka bu dediğime kulak ver.okadar güçsüzkü iki serseriden destek alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?