ve son............boşandım...

İnsan dediğin varlık ne zaman böyle bi varlığa dönüştü, ve neden? erkekler mi böyle sadece, yoksa hepimiz toptan böyle aşağılık mıyız ? bize bunları yapanların vicdanları azcık da olsa sızlamıor mu ? uyumadan önce akıllarına gelip de uykuları hiç mi kaçmıyor ? hepimiz böyle bencil miyiz * ve daha önemlisi, hep böyle mi devam edeceğiz ?

nefret ediyordum ama mahkemede görünce acı içinde kaldım...... nikahım geldi aklıma düğünüm....gelinliğim....evimmm....eşyalarım.... küçücük sevimli evim..... bana çok gördüler sanki herşeyi.....

Allah yar ve yardımcınız olsun..... Sabır diliyorum size.. üzmeyin kendinizi 3 kuruşluk insanlar için.. ne desem boş... Rabbim güzel günler yazsın size. kalın sağlıcakla...

yarı ölmek gibi bir acı var içimde.....yüreğime bir bıçak sapladı...... ve orda bırakıp gitti...... acıyo kanıyo.... çevremdeki herkes o bıçağı çıkarmaya çabalıyor.... ama nafile.......

Canım benim ya etme bulma dünyası boşver...Gün gelecek sen güleceksin.Dilerim yüce mevlamdan öyle birine denk gelir ki eşin seni mumla aratır o kadın.Yaran belki tamamen kapanmayacak ama inan kabuk bağlayacak.İnsanoğlu hangi acıya alışmıyor ki Bende aynı şeyleri yaşıyorum tatlım.Ben tazminat davası açıp süreci uzattım.Bazen pişman oluyorum keşke anlaşmalı olsaydı diye.Ama bazende yaptıklarının bir bedeli olmalı diyorum.Bilemiyorum karmakarışığım Allahım bundan sonra hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi inş..

Canım eşin kimle gelmişti mahkemeye? Neden bukadar kahkaha attı ksin niyeti nispet yapmaktı İnşallah ağlamamışsındır...Hiçbişey konuşmadımı peki seninle?

Canım eşin kimle gelmişti mahkemeye? Neden bukadar kahkaha attı ksin niyeti nispet yapmaktı İnşallah ağlamamışsındır...Hiçbişey konuşmadımı peki seninle?

yüzüme bile bakmadı sanki ben onu aldattım..... arkadaşlarıyla gelmiş....maalesef ağladım.....

yüzüme bile bakmadı sanki ben onu aldattım..... arkadaşlarıyla gelmiş....maalesef ağladım.....

Nispet yapmak için kahkasını patlatmıştır.Beddua etmek istemiyorum hiçbir zaman ama Allahım gün yüzü, mutluluk yüzü göstermesin ne diyeyim.Çok üzüldüm inan.Benimkide daha 5 aylıık evliyken eski sevgilisiyle görüşmüştü.Şimdide facede kadınlara abone olup duruyor.Mahkemelere katılamyı düşünmüyorum bu yüzden kendimi biliyorum dayanamam ağlarım ilk duruşmaya katılmadığım halde ondan bir gün önce ve mahkeme günü çok ağladım.Erkeklerin umurunda olmuyor...Onlara göre hava hoş.Umurlarındamı kadının hayalleri, umutları yıkılmış...Ama dilerim böyle yapan erkekler hiç mutlu olamazlar.Can yakanın canı yansın inş...

şuan ne desek boş ne konuşmak istiyorsan ondan bahsedelim.acını doyasıya yaşa.acı yaşanmadan atlatılmıyor.ablam eski eşinden boşanmak için çok çabaladı eşi bırakmıyordu.hatta bitsin bu iş kurban kesicem bile dedi.ama ogün mahkeme günü hakim boşanma kararı verince eve geldik öyle bir ağladıki anlatamam ben sevinecek sanıyordum.nefrette etsem yuvam yıkıldı ben bunun için evlenmedim dedi.hiç unutmam üzrinden 11 yıl geçti hala hıçkırıkları kulağımda.biraz bocaladı başlarda ama inan insan herşeye alışıyor.sadece şunu diiicem çabucak toparlanman için.geçmişten birgün dahi getiremiyorsun geri.bugünlerinde gelmeyecek.nekadar çabuk atlatabilirsen okadar iyi senin için.geriye bakarak ilerleyemez tökezlersin.ileri bak.mutluluğu hakediyorsun!!!

bu acının sonu nerde ne zaman bilmiyorum...... çok yorgunum ama umutsuz değilim...... belki bir gün acım diner yüreğim soğur.... ama onun yanına kar kaldı herşey....

ben evliyken acı çektiğimi düşünürdüm....ama boşanmak daha çok acıttı beni...
kızlar.....anlatamamki tarifi yok hislerimin.....

herkes bu dünyada çekiyor çekeceğini hiçbişey onun yanınada kalmaz emin ol.geçecek elbette.hiçbir acı baki değil.alışıyoruz sadece unutmuyoruz.her sabah uyandığında acn dahada hafiflemiş olacak.bahar geldi yaz gelecek.yaşamak için başka başka nedenlerin olacak.bir bakmışsın o günlerden eser kalmayacak.içine hiç bişi atma bağıra bağıra ağla.kimseye aldırma.acı senin acın.acının hakkını ver.verki ilerleyen günlere daha iyi hazırlan.dilerim çok ama çok mutlu olursun.

çok çok önemli bi neden olmadıkça boşanmayı bu kadar hafife alan erkeklerin o kadınların ahını bi gün mutlaka ödeyeceklerini düşünüyorum...eden bulur....bu laflar boşuna söylenmemiş....siz bin kat daha fazla mutlu olun bundan sonra inş....sahte kahkahalardır onlar bi nevi maske....üzülmeyin....

Son düzenleme:

inşallah canım benim.... kendimi savunmasız bir kedi yavrusu gibi hissediyorum,,,, boynum bükük garip kaldım...
genç kızlığım hayallerim hepsi avuçlarımın içinden kayıp gitti tutamadım.....

Allahım sana bu günleri öyle çabuk geçirsinki sana bir günün yarısı kadar gelsin edepsiz adam o kahkahalar ondan acı acı çıkar bugun olmazsa yarın Allahımız sana son gürlüğü versin kuvvet versin inş. güzel kardeşim....

inan biliyorum.bende evlenirken ne hayaller kurdum.anlamazmıyım seni.her geçen gün acının azaldığını göreceksin.belkği bir hafta belki bir ay sonra başkasını teselli ederken bulacaksın kendini.ozaman daha ii anlayacaksın dediklerimi.ama şuan ben ne söylersem söyliiim senin acın hafiflemiicek bile.senin ilacın sadece zaman.eski eşinin kahkahaları üzmesin seni.onun son çırpınışlarıydı bunlar.eğer söylediğin gibi haksızsa o emin ol yanına kalmayacak.ilahi adalet diye bişey var.ve ben çok şahit oldum buna.beni çok üzen birinin (sevgilim yada onun gibi bişi diil ve beddua bile etmedim ki etmem zaten) 1 sene sonra intihar ettiği haberini aldım.sevindimmi sevinmedim ama üzülmedimde.ve haberini almam bile bi mucize bi bağ yok.allah haberini bile ulaştırıyor.

bilmiyorum benimde hatalarım vardır elbet ama boşanma sebebi olamaz....ayrıca ne olursa olsun boşanırken kahkaha atmak çok aptalca.... mutluysan bile insan evlilik kurumuna saygı duyar... birde yanında 2 arkadaşını getirmiş ikiside bağımlı serseriler.. 2 side eşinden boşanmış hep birlikte kahkaha atıyorlardı... sabah sabah kimbilir ne içip geldiler.... çok şaşkınım halen...

gücü yok işte.aklıda yokmuş zaten.her kötü şeyin iyi bir sebebi vardır.bak mutlaka bu dediğime kulak ver.okadar güçsüzkü iki serseriden destek alıyor.

yok allah korusun.sadece ayrılan dağılan yuvalar arasında çok kaldım malesef.ama allahım yaşatmasın şuan 34 haftam bitti bebek bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…